bende seçimden 2 gün sonra test ypmya başlarım artık D:Tamamdir insallah. Bu hafta sonu ve onumuzde ki hafta benim icin ciddi anlamda yogun olacagim zamanlar, o yuzden zaman hizli gecer sanirim pek dusunmeye firsatim kalmicak
Netten 50 tanesini 47 liraya aldim yav 1 ay onceBen testleri de netten toplu aliyorum 10'lu 20'li sekilde baya bir goturuyor beni
Benim elimde de yine bir test var o da bebe time eczaneden almistim.. 5 tl idi iste bundan 12 gun once falandi :)Netten 50 tanesini 47 liraya aldim yav 1 ay once
Saol canim hepimize kısmetHayırlı oldun❤
hayırlı olsun tebrik ederim darısıEki Görüntüle 2247039
Bu gün test yaptım kızlar 2 gün geciktim hamileyim galiba
Biktik bu zamlardanBenim elimde de yine bir test var o da bebe time eczaneden almistim.. 5 tl idi iste bundan 12 gun once falandi :)
TebriklerEki Görüntüle 2247039
Valla yaa internetten mi versem acaba bir ara 10 tanesini 15tlye getirtmistim ovulasyon testiyle birlikte. Bir taraftan da amann bosver diyorum surekli bakmaktansa 1 defa olmadi 2 defa bakarsin sonra kan vermeye hatta belki kani bile vermeye gitmeyim diyorum:)) direk bebek ve kalp atisi gormeye gideriz:)Biktik bu zamlardan
Tuvalette yanma başlarsa hemen doktora git enfeksiyon olabilir. Ama üşütmüş de olabilirsin, inşallah geçer.ya bendede bir haftadır mide bulantısı peydah oldu ama kusacak şekilde değil birde ayıptır söylemesi ben çok tuvalete çıkabilen biri değilim sürekli tuvaletim var karın ağrım var acaba üşüttüm mü yoksa belirtimi bilmiyorumdaha bat a da var 5 günüm
Hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2247039
Evet baya iyi oluyor. Yillardir netten aliyorum bende. Evliligimin ilk yili bilmezdim netten almayi, dunyanin parasini testlere dokmustumNetten 50 tanesini 47 liraya aldim yav 1 ay once
Ben dayanamiyorum bakiyorum hep nasilsa cok var diyeValla yaa internetten mi versem acaba bir ara 10 tanesini 15tlye getirtmistim ovulasyon testiyle birlikte. Bir taraftan da amann bosver diyorum surekli bakmaktansa 1 defa olmadi 2 defa bakarsin sonra kan vermeye hatta belki kani bile vermeye gitmeyim diyorum:)) direk bebek ve kalp atisi gormeye gideriz:)
Eki Görüntüle 2247039
Bugün ve yarın değerlendirilse ne güzel oluurKızlaaaarrr
Uzun zaman ovu testini böyle görmeyince buna bile sevindim
Bugün ve yarın değerlendirilse ne güzel oluur
Ama pik gelmiş,öyle hepten serbestte bırakma canımBöyle görünce çok bi heveslendim sevindim akşama bakalım insAllah degerlendirebiliriz diyimBu ay şartlandırmıycam kendimi diyodum ne zaman istersek diyodum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?