- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Evet ya eczanedeki 2-3test parasina 10 test aliyoruz daha nolsunEn mantıklısı öyle zaten, 10 tanesi 15 TL mi ne görmüştüm en son
benimde kocayı yakalamam lazım bu gece uyumayıp
Biz en kötü 4 nisan yazalım :)Tam emin degilim ama bu ay yumurtlamam daha erken oldu sanirim. Bat 4 nisan vermistim ama 31 martta olabilir emin degilim
Canım benım ilk gebelikte regl günü başladı ve çok şiddtliydi ama bu gebeliğimde battan 3-4 gün sonra başladı ve hafif ..6 yildir her cesit her seyi yasadim. Son aylarda da yumurtlamayla birlikte siddetli gogus agrisi basliyor mesela. Hatta bazen ovuda piki gordugum gun gogus agrim basliyor sizinde oyle oluyor mu.
Evet benimde niyetim oyle. Zaten yumurtlamayi bilince 3 4 gun oncesinde kesin sonuc veriyor testler. Ayin 31 inde 1 test yapabilirim.Biz en kötü 4 nisan yazalım :)
31 nden sonra test yaparsın ♥
Valla anlamiyorum her seyi yasiyoruz. Normali de yok ki benim agrilarin. Kimi zaman hic agrimaz kimi zaman 1 hafta once agrir adetten. Bazen yumurtlamadan 3 gun sonra. Bazen yumurtlamayla birlikteCanım benım ilk gebelikte regl günü başladı ve çok şiddtliydi ama bu gebeliğimde battan 3-4 gün sonra başladı ve hafif ..
hiç şiddtli ağrımadı
Evet canım 3 4 gun önce çizgiler görünüyorEvet benimde niyetim oyle. Zaten yumurtlamayi bilince 3 4 gun oncesinde kesin sonuc veriyor testler. Ayin 31 inde 1 test yapabilirim.
Heee bende ettim ettim 7 kala başladımValla anlamiyorum her seyi yasiyoruz. Normali de yok ki benim agrilarin. Kimi zaman hic agrimaz kimi zaman 1 hafta once agrir adetten. Bazen yumurtlamadan 3 gun sonra. Bazen yumurtlamayla birlikteben bu belirti islerine takilmamayi cok iyi ogrendim o yuzden erken test yapmamak adina yemin etmeyi dusunuyorum
Bir umut iste her ay var icimde o umut, olmasa halimiz perisan zatenEvet canım 3 4 gun önce çizgiler görünüyor
Hafi inşallaahh yaaa ♥♥♥
selam canım hoş geldin. inşallah bu ay bizim ay :)Valla anlamiyorum her seyi yasiyoruz. Normali de yok ki benim agrilarin. Kimi zaman hic agrimaz kimi zaman 1 hafta once agrir adetten. Bazen yumurtlamadan 3 gun sonra. Bazen yumurtlamayla birlikteben bu belirti islerine takilmamayi cok iyi ogrendim o yuzden erken test yapmamak adina yemin etmeyi dusunuyorum
Ay yok yemin edince ben yapmiyorum test, o yuzden genelde yemin etmeyip 6 -7 kala basliyorum test yapmayaHeee bende ettim ettim 7 kala başladım
Selam hosbuldukselam canım hoş geldin. inşallah bu ay bizim ay :)
Tamda seçim günüAy yok yemin edince ben yapmiyorum test, o yuzden genelde yemin etmeyip 6 -7 kala basliyorum test yapmayabu ay hedefim en erken 31 martta yapmak
Tamamdir insallah. Bu hafta sonu ve onumuzde ki hafta benim icin ciddi anlamda yogun olacagim zamanlar, o yuzden zaman hizli gecer sanirim pek dusunmeye firsatim kalmicakTamda seçim günü
Oy vermeden önce yapta at buraya
Kurcalamk lazım kuzum ya bende öyle denyie denşye yaptım :)
Uygulama değişik biraz ama ücretsiz manuel kayıt yeri
Bugün 11.gün oluyor cnm
ya bendede bir haftadır mide bulantısı peydah oldu ama kusacak şekilde değil birde ayıptır söylemesi ben çok tuvalete çıkabilen biri değilim sürekli tuvaletim var karın ağrım var acaba üşüttüm mü yoksa belirtimi bilmiyorumİnşallah eğer öyle olursa şuan da saçma gelen belirtilerimi yazıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?