Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 yildir her cesit her seyi yasadim. Son aylarda da yumurtlamayla birlikte siddetli gogus agrisi basliyor mesela. Hatta bazen ovuda piki gordugum gun gogus agrim basliyor sizinde oyle oluyor mu.

6 yildir her cesit her seyi yasadim. Son aylarda da yumurtlamayla birlikte siddetli gogus agrisi basliyor mesela. Hatta bazen ovuda piki gordugum gun gogus agrim basliyor sizinde oyle oluyor mu.
Canım benım ilk gebelikte regl günü başladı ve çok şiddtliydi ama bu gebeliğimde battan 3-4 gün sonra başladı ve hafif ..
hiç şiddtli ağrımadı

Canım benım ilk gebelikte regl günü başladı ve çok şiddtliydi ama bu gebeliğimde battan 3-4 gün sonra başladı ve hafif ..
hiç şiddtli ağrımadı
Valla anlamiyorum her seyi yasiyoruz. Normali de yok ki benim agrilarin. Kimi zaman hic agrimaz kimi zaman 1 hafta once agrir adetten. Bazen yumurtlamadan 3 gun sonra. Bazen yumurtlamayla birlikte ben bu belirti islerine takilmamayi cok iyi ogrendim o yuzden erken test yapmamak adina yemin etmeyi dusunuyorum

Heee bende ettim ettim 7 kala başladım

selam canım hoş geldin. inşallah bu ay bizim ay :)

İnşallah eğer öyle olursa şuan da saçma gelen belirtilerimi yazıcam :)
ya bendede bir haftadır mide bulantısı peydah oldu ama kusacak şekilde değil birde ayıptır söylemesi ben çok tuvalete çıkabilen biri değilim sürekli tuvaletim var karın ağrım var acaba üşüttüm mü yoksa belirtimi bilmiyorum daha bat a da var 5 günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…