heee
Ay hadi gözün aydınKızlaaaarrr
Uzun zaman ovu testini böyle görmeyince buna bile sevindim
iyi çok şükür belirtisizliğe devamheeeinşallah bakalım bu ay o ay oluyor sen nasılsın minnoşum? nasıl gidiyor?
ayy erikk diyodun başından beriiiiyi çok şükür belirtisizliğe devamayy markete yaz meyveleri gelmeye başlamış yavaştan allahım yaz gelsin erikler olsun
Bende üzüm bekliyorumiyi çok şükür belirtisizliğe devamayy markete yaz meyveleri gelmeye başlamış yavaştan allahım yaz gelsin erikler olsun
canım henüz çıkmadı bu hafta çıkar diye bekliyoruz başka bi tahlil vardı onu verdik bugün aldım yüksek çıkan bi dğerim vardı ya çok şükür düşmüş bakalım hayırlısı mr sonucu da çıksaydı hayırlısıyla önümüze bakardık yeni çalışmalar yeni aylar sen nasılsın nasıl gidiyor minnoşla?
ayyy ben ekşi sevmem. can erik severim. annemlerin bahcedeki favorimdir rüyalarıma girerayy erikk diyodun başından beriiiayy benim bile ağzım sulanıyor düşününce gelsin de sen de bol bol ye .. ne demişler ye ekşiyi doğur Ayşeyi :) kızz isim anası mı olsam ne güzel demişim AYŞE süperr :)
hiç canımın çekmeyeceği tek meyvedirBende üzüm bekliyorumAkşam aklıma muşmula geldi,aklımdan koşarak uzaklastirdim,Kasım meyvesi
inşallah hayırlı sonuc cıkar hakkınızda. sağlıkla nasip olurcanım henüz çıkmadı bu hafta çıkar diye bekliyoruz başka bi tahlil vardı onu verdik bugün aldım yüksek çıkan bi dğerim vardı ya çok şükür düşmüş bakalım hayırlısı mr sonucu da çıksaydı hayırlısıyla önümüze bakardık yeni çalışmalar yeni aylar sen nasılsın nasıl gidiyor minnoşla?
Ama pik gelmiş,öyle hepten serbestte bırakma canımeşin bilmesin tabi,ama burda konuşulduğu gibi çaktırmadan yanaş
can erik de azcık ekşi olur ya mayhoş mu demeliydim :) Ayşegül :)ayyy ben ekşi sevmem. can erik severim. annemlerin bahcedeki favorimdir rüyalarıma girertomurcuklandı yakında çıkar. offf bi çıksa da doya doya yesem. bu arada ayşe ismini de çoook seviyorum. mesela ayşe hümeyra, ayşe hafsa
hiç canımın çekmeyeceği tek meyvedirkvlerin bahçede oluyor bitirilmiyo sana kargolıyım bari
inşallah hayırlı sonuc cıkar hakkınızda. sağlıkla nasip olur ❤
bende iyiyim çok şükür dört gözle onu hissetmeyi bekliyorum ama daha var sanırım
ay ben sana yollıyım toplayıp kargoda pestili çıkmazsa tabi
ha evet öyle yumuşak olmayacak. sert ve sulu. allahım sana geliyorumcan erik de azcık ekşi olur ya mayhoş mu demeliydim :) Ayşegül :)
Canım Yarın daha koyu olur muhtemelen kaçırmaaaKızlaaaarrr
Uzun zaman ovu testini böyle görmeyince buna bile sevindim
Merhaba, inşallah dilediğiniz dönemde hayırlı haberlerle gelirsiniz, bizde bazı sıkıntılar olduğu için bekleme süremiz oldu ama burada arkadaşlardan ilk korunmasız ayında kalan da, hiç sorun görülmediği halde bir süre kalamayan da vardır. Tek doğru yok bence bu konuda, yaşa bağlı biraz gerisi de Allah’ın takdiri, yumurtlama günlerini takip ederek deneyin bence.Selam hatunlar Rabbim herkesin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip etsin. Bende 3,5 yıllık evliyim yavaş yavaş bebiş konusuna ısınmaya başladık ama enüz korunmayı bırakmadık. Yrn dr dan randevu aldım genel bir kontrol yaptıracağım. Şuana kadar ilaçla korunmadık prezervatif ve geri çekilme yöntemini kullandık. Tabi ne zaman nasip olur bilemem ama hazian-Temmuz gibi hamile kalmayı isterim. Bu şekilde korunupta denediği ilk ay hamile kalan varmı yoksa herkeste uzunmu sürüyor.
benim bütün çevremde sadece bir kişi ilk aydan kaldı.Selam hatunlar Rabbim herkesin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip etsin. Bende 3,5 yıllık evliyim yavaş yavaş bebiş konusuna ısınmaya başladık ama enüz korunmayı bırakmadık. Yrn dr dan randevu aldım genel bir kontrol yaptıracağım. Şuana kadar ilaçla korunmadık prezervatif ve geri çekilme yöntemini kullandık. Tabi ne zaman nasip olur bilemem ama hazian-Temmuz gibi hamile kalmayı isterim. Hemen hamile kalırım belki diye korunmayı bırakmaya cesaret edemiyorum henüzBu şekilde korunupta denediği ilk ay hamile kalan varmı yoksa herkeste uzunmu sürüyor.
Merhaba, inşallah dilediğiniz dönemde hayırlı haberlerle gelirsiniz, bizde bazı sıkıntılar olduğu için bekleme süremiz oldu ama burada arkadaşlardan ilk korunmasız ayında kalan da, hiç sorun görülmediği halde bir süre kalamayan da vardır. Tek doğru yok bence bu konuda, yaşa bağlı biraz gerisi de Allah’ın takdiri, yumurtlama günlerini takip ederek deneyin bence.
O endişeler bende hala da var, çok haklısınız, bu sizin bilinçli bir anne olacağınızı gösterir bence, ben artık düşünmeyi tamamen bıraktım açıkçası, su akar yolunu bulur diye düşünüyorum, tecrübeli arkadaşların dediği gibi her bebek her hamilelik farklı galiba, yaşayıp görelim boşverin, öbür türlü hep içimde kalıp merak edeceğim bir duygu olurdu benim şahsen.Bir yandan istiyorumda bir yandan da cesaret edemiyorum en çok istememin sebebi yaş geçiyor artık işte sorun da olabileceği birde sonuçta çocuğada enerji lazım yaş geçtikçe enerji tammül azalıyor bu sebeple çokta geçe kalmak istemiyorum. Bir yandan da hala böyle evi özellikle temizlik konusunda çekip çeviremiyorum acaba yetersiz kalırmıyım endişesi çok var.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla zahmetsiz nasip etsin inşaAllah.benim bütün çevremde sadece bir kişi ilk aydan kaldı.
diğerleri en az 3 ay.
ne kadar sürede olacagını bilemezsiniz.
maddi manevi hazır hissediyorsanız temmuzu beklemeyin derim. :)
bizde 9 aydır istiyoruz olmadı henüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?