Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu pikmi oluyor ?? Bugün öğlen elledigimde yoğun seffaf ali ti vardı uzayan karnımın alt tarafinda çok hafif ara ara ağrılar oluyor ?????? Dün değerlendirdim sizce bügundemi yapmaliyim

Bakk görüyoruz piki Bugün yarın değerlendir canm, yarın da test yap ama

Tam adamına sordun bende yeni yetmeyim bu konuda bende o programı kullanıyorum ama bende öyle sayılar yazmıyor resim yükleyince

Olsun canm yavas yavas öğreniyoruz sıkıntı yok Manuel girişte oluyo sanırım canm. Lh testi diye bölüm var orda da akıllı teşhis.

Kızlar bu pikmi oluyor ?? Bugün öğlen elledigimde yoğun seffaf ali ti vardı uzayan karnımın alt tarafinda çok hafif ara ara ağrılar oluyor ?????? Dün değerlendirdim sizce bügundemi yapmaliyim
Pik gibi duruyor hemen bu hale geldiyse. Yarin daha da koyu olabilir veya silinebilir. Bir kac gun mesai yapsan iyi olur

Kuzu doğum günü degilmi bugün bise söyleme sırf doğum günü gelişmesi hesabı giy üstüne alevlendircek biseyler sırnaş sonra yavaş yavaş odun gibi durcan hali yok adamın hoş

21 Mart kuzu ya ben nedense bugün 21 sanıyordum :/ Doğumgünü yarın, bugün sanmıyorum Ama şansımı denerim :) :)

Değerlendiriyosun tabı kı bundan sonra 3 gün üst üste ..
silikleşmeyi kontrol etmeyi unutma devam et ovu testlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…