Hayırlısı olsun hakkınızda, tam günü kestiremediğiniz için yine de ümit var benceDayanamadım erken test yaptım
Bata 3 ya da 6 var
Sonuç koca bir çizgi....
Tek,yalnız.....
Sabrinin sonu selamet olsun o zaman cnmBence durabilirim
Amin cnm insallah okuduklarimizin yüzü suyu hurmetineAllah'ım duysun sesimizi kabul etsin duamızı inşAllahh aminnn
Normal gibi kuzum inşallah tutmuşturrBenim test sonucları normal mii? Doruk en fazla 127 oldu. Ve bugün baya baya silik ki zaten düşük seviyeye geçmiş.
H E @dvtb E Eslem91 Morvampir1 @morcivertkedi @can09e Zeybltaslan
Aynen bende 24 ü dedim hatta 25 gün daha şubatta 28 çekti ya dengemi sarstıEn iyisi canm, en uzun tarihi baz almak mantıklı bencedeGeçen bende 2 gün erken oldum bu ay da erken olursam 01.04 - 02.04 gibi gelebilir ama ben 04.04 diye verdim bat tarihi o zamana kadar yolu var
Kızlar bu pikmi oluyor ?? Bugün öğlen elledigimde yoğun seffaf ali ti vardı uzayan karnımın alt tarafinda çok hafif ara ara ağrılar oluyor ?????? Dün değerlendirdim sizce bügundemi yapmaliyim
Tam adamına sordun bende yeni yetmeyim bu konudabende o programı kullanıyorum ama bende öyle sayılar yazmıyor resim yükleyince
Kız sen niye araya iki gün koyuyorsun birgün dolu birgün boş olacak
Pik gibi duruyor hemen bu hale geldiyse. Yarin daha da koyu olabilir veya silinebilir. Bir kac gun mesai yapsan iyi olurKızlar bu pikmi oluyor ?? Bugün öğlen elledigimde yoğun seffaf ali ti vardı uzayan karnımın alt tarafinda çok hafif ara ara ağrılar oluyor ?????? Dün değerlendirdim sizce bügundemi yapmaliyim
Kuzu doğum günü degilmi bugün bise söyleme sırf doğum günü gelişmesi hesabı giy üstüne alevlendircek biseyler sırnaş sonra yavaş yavaş odun gibi durcan hali yok adamın hoş
Sabrinin sonu selamet olsun o zaman cnm
Normal gibi kuzum inşallah tutmuşturr♥
Aynen bende 24 ü dedim hatta 25 gün daha şubatta 28 çekti ya dengemi sarstı
Ahhh keşke yaaaaAy inşAllah yaaa bende hayırlısıyla Hcg testimin çift halini atabilsem halay çeke çeke
Bunu yapanda biziz he zihin gücüyle değiştiriyoruz resmenBelki benimde Şubat 28 çektiği için değişti bilemedimAma neresinden hesaplarsam hesaplayayım erken geldi
Değerlendiriyosun tabı kı bundan sonra 3 gün üst üste ..Kızlar bu pikmi oluyor ?? Bugün öğlen elledigimde yoğun seffaf ali ti vardı uzayan karnımın alt tarafinda çok hafif ara ara ağrılar oluyor ?????? Dün değerlendirdim sizce bügundemi yapmaliyim
Bakk görüyoruz pikiBugün yarın değerlendir canm, yarın da test yap ama
Olsun canm yavas yavas öğreniyoruz sıkıntı yokManuel girişte oluyo sanırım canm. Lh testi diye bölüm var orda da akıllı teşhis.
Pik gibi duruyor hemen bu hale geldiyse. Yarin daha da koyu olabilir veya silinebilir. Bir kac gun mesai yapsan iyi olur
21 Mart kuzu ya ben nedense bugün 21 sanıyordum :/ Doğumgünü yarın, bugün sanmıyorumAma şansımı denerim :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?