Bende yapıyorum bunu bugun ikinci günüm dahaBurda görmüştüm canım bunu. Rabbim kabul etsin inşAllah.
Silikleştiği gün de olsun da sonrayı sallayabilirsin
Hımm evet kuzum bende gördüm şimdi hatrladimAllah kabul etsin inşallah:)
Gayet güzel caniimm:) dünkü testinden sonra belki daha bile koyu oldu kim bilir? Sonrada siliklesti bugün.
dombili_xl in yazdığını da gördüm,dün ve bugün bilhassa önemli.sonrasini ben hep bosvermistim
Bende yapıyorum bunu bugun ikinci günüm daha
Evettt bence pikKızlar bu pikmi oluyor ?? Bugün öğlen elledigimde yoğun seffaf ali ti vardı uzayan karnımın alt tarafinda çok hafif ara ara ağrılar oluyor ?????? Dün değerlendirdim sizce bügundemi yapmaliyim
Saol malum bu ay hsg için bat saymicaktim ama geldi geçti güzel haber verdi
Benim test sonucları normal mii? Doruk en fazla 127 oldu. Ve bugün baya baya silik ki zaten düşük seviyeye geçmiş.
H E @dvtb E Eslem91 @Morvampir1 @morcivertkedi @can09e Zeybltaslan
Çok tskler ❣❣❣Allah tamamına erdirsin sağlıcakla değerlerin artsın katlansın inşallah
Hamileyim :)
Ay bende gerçek sandimTatlım dün karbınatlı test yapmıştım gamzeli bebiş onu sormuş :) karbonatlı teste göre hamile çıktım inşallah gerçekten de öyledir :) karbonat yanıltıyor tabi o ayrı biraz eğlence oldu bana :)
Kız sen niye araya iki gün koyuyorsun birgün dolu birgün boş olacak13.03 - 16.03 - 19.03 tarihlerinde değerlendirme oldu beklemeye mi geçeyim bugün yada yarın kalsın mı yani
Keşke öyle biri olmasaydım ama malesef çok takıyorum Allah razı olsun canım öyle yapmaya çalışcam bende tekrardan ovu testi alcam soğan kürüne başlicam
Kuzu doğum günü degilmi bugün bise söyleme sırf doğum günü gelişmesi hesabı giy üstüne alevlendircek biseyler sırnaş sonra yavaş yavaş odun gibi durcan hali yok adamın hoşDün olduğu için esim denemek istemezki spermcikleri değerli çünkü
Evettt bence pikDün olduysa istersen bugünü es geç yarın olsun, istersen bugün de olsun, yarın da silikleşmiş mi bakarsın tekrar
Amin inşallah canım ya he valla çok güzel o çift çizgileri görmek bile çok mutluluk vericiBende ilk bu ay aldım eğlenceli biseymis vallainşallah ise yarar
Amin inşallah canım ya he valla çok güzel o çift çizgileri görmek bile çok mutluluk verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?