Nice mutlu yıllarabenimde bugün doğum günüm
normal görünüyor canım silinmiş de hadi gözün aydın olsun.. inşallah tutar:)
Hadi canim insallah tutmustur safak sayalim inaniyirum bu sefer mutlu son olacak kendimden cok senden umutluyum bu ay
bilemem bi öneriydi sadece
ne yaptında yoruldun kızvallahi yoruldum
bence de silinmiş artık değerlendirmeler de bittiyse beklemeye başlayabilirsin canım
Amin canım ne icin okuyosun
Bugün silikleşmiş ama canım değil mi? Bugün de olsun bence sonrası size kalmış13.03 - 16.03 - 19.03 tarihlerinde değerlendirme oldu beklemeye mi geçeyim bugün yada yarın kalsın mı yani
Ay şimdi hatırladım benim kayınvalidemin de başta çocuğu olmamış rahmin küçük demişler. Şimdi 3 çocuğu var kadının.. O da ilaç kullanıp hamile kalmış. Kafaya takma hiç..
Bugün silikleşmiş ama canım değil mi? Bugün de olsun bence sonrası size kalmış
Silikleştiği gün de olsun da sonrayı sallayabilirsinEvet bugün silikleşti ama bu testle tatmin olmadım bozuldu gibime geliyo şuan dışardayım ama eve geçince deniycem tekrar
Keşke öyle biri olmasaydım ama malesef çok takıyorum Allah razı olsun canım öyle yapmaya çalışcam bende tekrardan ovu testi alcam soğan kürüne başlicamValla benim anne tarafımda dayımın iki kızı tuo bebek yaptırdı bitanesunki gec oldu anlamın 4 sene olmadı buna rağmen umudumu kesmiyorum takdiri ilahi başkaları fazla umursamamak lazim anladigim kadarıyla sen cok takıyorsun kendine zarar edersin boşver bi kulağından girsin bi kulağından çıksın
Takmamak elde mi zaten yaşadığımız bu coğrafyadaKeşke öyle biri olmasaydım ama malesef çok takıyorum Allah razı olsun canım öyle yapmaya çalışcam bende tekrardan ovu testi alcam soğan kürüne başlicam
aynen valla Allah yardımcımız olsunTakmamak elde mi zaten yaşadığımız bu coğrafyadaSen takmasan kafana zorla sokarlar sonra da dert sahibi yaparlar itinayla
Amin canım, Allah gönül muradınızı en hayırlı zamanda versin de gerisini boşveraynen valla Allah yardımcımız olsun
aminn inşallah canımmAmin canım, Allah gönül muradınızı en hayırlı zamanda versin de gerisini boşver
Hımm evet kuzum bende gördüm şimdi hatrladimBurda görmüştüm canım bunu. Rabbim kabul etsin inşAllah.
Gayet güzel caniimm:) dünkü testinden sonra belki daha bile koyu oldu kim bilir? Sonrada siliklesti bugün.Benim test sonucları normal mii? Doruk en fazla 127 oldu. Ve bugün baya baya silik ki zaten düşük seviyeye geçmiş.
H E @dvtb E Eslem91 @Morvampir1 @morcivertkedi @can09e @Almilaaazey
Evet evet durabilecek misin saymadanBugünün üzerine 14 mü eklemem gerekiyo yani? Saymiycamda meraktan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?