- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Kuzum stresteeenKızlar dün adet takvimime baktım git gide adetlerim uzuyor evlendiğimde çok düzenli oluyordum23 24 den her ay bir gün 2 gün arta arta 30'a kadar geldi bu ayda 31 32 diye bekliyorum yani acaba kist falan mı oluştu
Değerlendiriyosun tabı kı bundan sonra 3 gün üst üste ..
silikleşmeyi kontrol etmeyi unutma devam et ovu testlerine
Canim testini gordum eger sansin varsa bence bu geceyi degerlendirBugünde birsey var kesin Bende perşembe günü sanıyordum bugünü
Bunu yapanda biziz he zihin gücüyle değiştiriyoruz resmen
Canim testini gordum eger sansin varsa bence bu geceyi degerlendir
Bugünde birsey var kesin Bende perşembe günü sanıyordum bugünü
Testim resim çekince koyu çıkıyor elçinin yusranin felan testlerine baktım onların ki daha koyu bide lh resim yükleyince 74 diyor yusranin ki 127 diydi yarın tam koyu olur diye düşünüyorum çünkü dün değerlendirdim bbm yarın öbürgün yaparsam maffolurum calismasam sıkıntı yokta öksürüyorum iki gündür ilaçta almıyorum zorlar beni
Ben inan geçtiğimiz ay aşerdim kustum kasıklarım koptu belim ağrıdan kayınvalidem hamilelik yüzüne vurmuş hamilesin dedi diye 6 gün geciktim sonra tadaaaaHahah bencedeHiç öyle düşünmemistim aklımı karıştırdın
Ehehe sıktı o artık ya kuzgun daha iyi sarıyorSen anlat karadenizden ötürü persembe olduğunu düşünmedim ama 21 diye düşündüm nedense oysaki elimde de telefon
Aynen o yüzden bugün daha iyi olurKuzu kendini şartlandırmamaya çalış ya görev haline gelmesin zevkine bak birazda olsaRastgelsin insAllah
Ben inan geçtiğimiz ay aşerdim kustum kasıklarım koptu belim ağrıdan kayınvalidem hamilelik yüzüne vurmuş hamilesin dedi diye 6 gün geciktim sonra tadaaaaşimdi hiç beklemiyorum yani master yaptım o konuda belirtiler tısss
Ehehe sıktı o artık ya kuzgun daha iyi sarıyor
Aynen o yüzden bugün daha iyi olurbakalım aksam test nasıl çıkcak
Resim de baya koyu gorunuyor gercekte oyle degilse sorun yok insallah bugun tam koyu olur canim. Birde herkesin vucut yapisi farkli bazilarin cok koyu oluyor bazilarin daha silik benim testlerim de cok koyu olmaz kiyaslama yapma senin vucudun farkli sonucta cok koyu olmazsa bile sakin endiselenme☺Testim resim çekince koyu çıkıyor elçinin yusranin felan testlerine baktım onların ki daha koyu bide lh resim yükleyince 74 diyor yusranin ki 127 diydi yarın tam koyu olur diye düşünüyorum çünkü dün değerlendirdim bbm yarın öbürgün yaparsam maffolurum calismasam sıkıntı yokta öksürüyorum iki gündür ilaçta almıyorum zorlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?