Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün adet takvimime baktım git gide adetlerim uzuyor evlendiğimde çok düzenli oluyordum 23 24 den her ay bir gün 2 gün arta arta 30'a kadar geldi bu ayda 31 32 diye bekliyorum yani acaba kist falan mı oluştu
Kuzum stresteeen bende bekarken hep 2 gün geri giderdi yani 28. Gün mutlaka olurdum ama bebek istediğimiz aydan beri geciktim ve 5 günü buldu şuan bende karmaşadayım resmen düşünmemeye çalış

Canim testini gordum eger sansin varsa bence bu geceyi degerlendir

Testim resim çekince koyu çıkıyor elçinin yusranin felan testlerine baktım onların ki daha koyu bide lh resim yükleyince 74 diyor yusranin ki 127 diydi yarın tam koyu olur diye düşünüyorum çünkü dün değerlendirdim bbm yarın öbürgün yaparsam maffolurum calismasam sıkıntı yokta öksürüyorum iki gündür ilaçta almıyorum zorlar beni

Kuzu kendini şartlandırmamaya çalış ya görev haline gelmesin zevkine bak birazda olsa Rastgelsin insAllah

Hahah bencede Hiç öyle düşünmemistim aklımı karıştırdın
Ben inan geçtiğimiz ay aşerdim kustum kasıklarım koptu belim ağrıdan kayınvalidem hamilelik yüzüne vurmuş hamilesin dedi diye 6 gün geciktim sonra tadaaaa şimdi hiç beklemiyorum yani master yaptım o konuda belirtiler tısss

Baya baya belirti yaşamışsın hadi o durumlar biz kendimizi dinlediğimiz için desek kayınvaliden de mi seni dinledi Insallah bu ay belirtisiz de olsa çift çizgilerle gelirsin canım ❤❤

Aynen o yüzden bugün daha iyi olur bakalım aksam test nasıl çıkcak

Hadi bakalım insAllah daha koyu çıkar Bende bugün düşünüyorum, doğumgünü olduğu için zaten istenir kesin Bizimkinin spermcikleri de sorun olmaz artık dün boş geçtiya

Resim de baya koyu gorunuyor gercekte oyle degilse sorun yok insallah bugun tam koyu olur canim. Birde herkesin vucut yapisi farkli bazilarin cok koyu oluyor bazilarin daha silik benim testlerim de cok koyu olmaz kiyaslama yapma senin vucudun farkli sonucta cok koyu olmazsa bile sakin endiselenme☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…