- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Amin amin aminnnnnnTebrikler darısı başımıza
❣❣❣Maşallah süphanallah
Yok kız ben yumurtlarken bile belirti göstermiyorum ovü testleri olmasa haberim olmayacak
erken yapcakmısın yoksa batı beklicekmisin ? :)Yok kız ben yumurtlarken bile belirti göstermiyorum ovü testleri olmasa haberim olmayacak
2 gün önce durduk yere memintolar şişti ertesi gün indi, bir kabızlık söz konusu dünde azcık kasıklarım ağrıdı geçti ama hiçbirinin belirti olduğunu sanmıyorum. 14 gün sayınca 5 gün sonraya geliyor test anca o zaman benim de
İlişkinin üstünden 14 sayıp öyle yapalım dedik testi, 14 sayınca bata 1 kala yapmış oluyorum , ben yumurtlarken de belirti göstermiyorum bunda da göstermiyorumdur belkierken yapcakmısın yoksa batı beklicekmisin ? :)
belli olmaz bak morcivertkedininde hiç belirtisi yok
kızz yum. dan 14 gün snra zaten adet günü oluyor.İlişkinin üstünden 14 sayıp öyle yapalım dedik testi, 14 sayınca bata 1 kala yapmış oluyorum , ben yumurtlarken de belirti göstermiyorum bunda da göstermiyorumdur belki
Kız çaktırma ben korkuyorum testlerden bilmiyon mukızz yum. dan 14 gün snra zaten adet günü oluyor.
11 gün sonra falan yap bariii
kız korkcak ne var yaaaKız çaktırma ben korkuyorum testlerden bilmiyon muyumurtlamadan 15 gün sonra bat günü benim
Aklıma girmeeekız korkcak ne var yaaaben yine erken yapcammm 3 kala falan
ben zorlayamamAklıma girmeeeYaparım valla
Belki 1 değil de 2 kala yaparım, çok farkettiben zorlayamam
ama yapmaktan yanayım
olsun yine farketti birazBelki 1 değil de 2 kala yaparım, çok farketti
Tekrar hayırlı olsun canım pc ye geçince eklicem Allahın izniyleH E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
Hayirli olsun canim saglikla kucagina almak nasip olur insallahH E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
Kuzum stresteeenbende bekarken hep 2 gün geri giderdi yani 28. Gün mutlaka olurdum ama bebek istediğimiz aydan beri geciktim ve 5 günü buldu şuan bende karmaşadayım resmen düşünmemeye çalış
ayy ne güzel görüntü yaa rabbim tamamına erdirsinH E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?