Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
maşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirip kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza aminnn

Baya baya belirti yaşamışsın hadi o durumlar biz kendimizi dinlediğimiz için desek kayınvaliden de mi seni dinledi Insallah bu ay belirtisiz de olsa çift çizgilerle gelirsin canım ❤❤
O çok istekli ondann evet resmen yaşadım şuandada bekliyorum işte ama belirtim yokk ne adet nede bebiş

Merhaba kızlar, bat 29 martı bekleyen varmı birde benim gögüs ağrım regl öncesi olmazdı yani yaşadığımı hatırlamıyorum uclarına ara ara ağrı giriyo gögüs hassasiyeti nasıl oluyor gebelik belirtilerinde bilginiz varmı

Merhaba günaydın herkese.
Adetim normalden bir gün önce geldi ama ağrısız sancısız. 18i gece.
Dün akşamdan beri peçete çok az geliyor. Gece hiç gelmemiş. Şimdi de yok. 2 gün sürdü yani ama kanamam daha azdı. İlk gün biraz çok geldi yani. Aklım karıştı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması yaşayanlar varsa nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…