merhaba canım hoşgeldin bi süre sayfamızda olman gerekiyor ki seni bizden sayalımMerhaba bende listeye girmek istiyorum ne yapmm gerek
batın ne zaman canım? listede göremedim seniHerkese günaydın
Elimde bi tane test var beni dürtüp duruyor ama hayır hayır yapmayacağıımm
maşallahH E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
seninde son 3 kalmış abla var mı belirti bişeylermaşallahRabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirip kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza aminnn
Ebebu regl oldu maalesef ama diğerlerinden hala haber yok
batın ne zaman canım? listede göremedim seni
eee madem testin de var yap gitsin inşallah çıkarBen listede yokumen son ki döngümü baz alırsam 4 günüm var ama normalde günüm 1 gün geçti biraz karışık
tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşallah...Evet isteyen herkese de nasip etsinH E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
eee madem testin de var yap gitsin inşallah çıkar
o zaman bekle canım bat günü yaparsın..Ya pazartesi yapmıştım negatif çıktı yine o tek çizgiyi görcem diye yapmak istemiyorum en azından böyle havaya giriyorum dedim ama
hakkında hayırlısı olsun... inşallah çift çizgiyi görürsünYa pazartesi yapmıştım negatif çıktı yine o tek çizgiyi görcem diye yapmak istemiyorum en azından böyle havaya giriyorum dedim ama
O çok istekli ondannBaya baya belirti yaşamışsın hadi o durumlar biz kendimizi dinlediğimiz için desek kayınvaliden de mi seni dinlediInsallah bu ay belirtisiz de olsa çift çizgilerle gelirsin canım ❤❤
AH inşallah topluca kalalım hamileSağol canım evet aynen dediğin gibiinşallah bu ay olmayız
tünaydıngünaydııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?