- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
şükür gördükk bir tanee çift çizgiiH E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
kuzuuum nasılsıntünaydın
InşallahHep aynı şeyler olunca bende öyle düşünüyorum ama başlayınca bi süre bırakamıyorum ben cok dizi takip eden biri de değilim ama
Resim de baya koyu gorunuyor gercekte oyle degilse sorun yok insallah bugun tam koyu olur canim. Birde herkesin vucut yapisi farkli bazilarin cok koyu oluyor bazilarin daha silik benim testlerim de cok koyu olmaz kiyaslama yapma senin vucudun farkli sonucta cok koyu olmazsa bile sakin endiselenme☺
benimde bugun adetin 11. günü dün ve bugun az az uzayan akıntım var kasıklardada ince sızılar :)
erkenmi yumurtlama olcak acabaa keşke ovu testi alaydımmm bilirdim
kısmet artık bu ay pek umutlu değilim. adetten snraki 6. günüm bugun ve sadece 2 sfer değerlendirebildik
çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi bahar yorgunlugu falanmı aceppp.
adam hergün şansını deniyo ben uykudan kafamı kaldıramıyorum
yumurtlamada erken olduysa yedim ayvayı.
bugun kaçıncı günnn pekii:)Sanmıyorum canim benimde adetle beraber 8. Günü yaşadım o belirtileri daha bugün anca görürüm.heralde piki
14.gün cnm benim genelde 15.gün çatlıyor bugün ağrım çoğaldı bakayım akşam test nasıl çıkacakbugun kaçıncı günnn pekii:)
peki bişi dicemmm bn bugun bişi sormak için doktoruma giddcem bugun usg ile baksa yumurtlayıp yumurtlamadıgımı yada kaç mm oldugunu karından görebiliyolrmı ? yoksa o yumurta takibi denen durumda alttan bakarakmı görüyorlar14.gün cnm benim genelde 15.gün çatlıyor bugün ağrım çoğaldı bakayım akşam test nasıl çıkacak
Alttan bakikiyor canim yumurtslarapeki bişi dicemmm bn bugun bişi sormak için doktoruma giddcem bugun usg ile baksa yumurtlayıp yumurtlamadıgımı yada kaç mm oldugunu karından görebiliyolrmı ? yoksa o yumurta takibi denen durumda alttan bakarakmı görüyorlar
iyiyim canım sen nasılsınkuzuuum nasılsın
tesekkürler canımAlttan bakikiyor canim yumurtslara
Canım ben korunmadan devam etmiştim pikten sonra da .H E canim şey soracaktim sana şimdi cuna veya cumartesi son ilişki olur değerlendirmek acısından ondan sonraki ilişkileri korunarak mi geçirmek gerekiyor diğer türlü bi zararı oluyormu birde sen gebeliğini ovi testiyle takip etmiştin ya sıvı alımını durduruyormusun yine iki saat önceden
Tamam canımmpc ye geçince eklerim yeni batını .H E adet oldmm kuzm yeni bat 20 nisan
Kuzum uzaktan takip ediyorum bu ara arada girip bakıyorum hiç vakit bulamıyorumMaria26 hiç sesin çıkmıyorrr nerelerdesin:)
Alttan baksa daha iyi görür canım 1 mm bile farkeder diyor dr lar çünkü ben ne zaman gitsem yumurtalıklara bakalım yumurtan varmı diyip vajinal ultrasona alıyor ki gitmiştim ya yumurtlamadan önce 3 4 gün önceydi 14. Mm idi.peki bişi dicemmm bn bugun bişi sormak için doktoruma giddcem bugun usg ile baksa yumurtlayıp yumurtlamadıgımı yada kaç mm oldugunu karından görebiliyolrmı ? yoksa o yumurta takibi denen durumda alttan bakarakmı görüyorlar
Oo gelsin çift çizgilerH E foto da neden soluk çıktı anlamadım ama olsundu sonuçta çift çizgi dimi ama sat 17 subat muhtemel doğum tarihi 24 kasım hesaplama öyle diyor
Bugünde bence dene canım. Biz hep pik olup ve silik olan ertesi günü diyoruz burda ama geçen gittiğimde dr a dedim bunu yanlış yapmışsın dediKızlar dün test yapmadım baya yoğundum salı günü de tam piki görmemiştim sadece yüksekti. Malesef en son pazartesi iliski oldu salı direk uyumuşuz erkendendünde ben esime yanastm hiç oralı olmadi bende gittim yatağa döndüm yattım bu sefer kendi istedi de benm hevesim kaçtı dünde olmadı malesef bugün ovulasyon testi yaptım cooook hafif 2. Çizgi sanırım dün çatlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?