Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teşekkür ederim canım ozaman bugünkü teste göre haraket edeyim zaten pepapp göre cuma günü çatlama gözüküyor aynı.olacak büyük ihtimal

Sanmıyorum canim benimde adetle beraber 8. Günü yaşadım o belirtileri daha bugün anca görürüm.heralde piki

H E canim şey soracaktim sana şimdi cuna veya cumartesi son ilişki olur değerlendirmek acısından ondan sonraki ilişkileri korunarak mi geçirmek gerekiyor diğer türlü bi zararı oluyormu birde sen gebeliğini ovi testiyle takip etmiştin ya sıvı alımını durduruyormusun yine iki saat önceden

14.gün cnm benim genelde 15.gün çatlıyor bugün ağrım çoğaldı bakayım akşam test nasıl çıkacak
peki bişi dicemmm bn bugun bişi sormak için doktoruma giddcem bugun usg ile baksa yumurtlayıp yumurtlamadıgımı yada kaç mm oldugunu karından görebiliyolrmı ? yoksa o yumurta takibi denen durumda alttan bakarakmı görüyorlar

Alttan bakikiyor canim yumurtslara

Canım ben korunmadan devam etmiştim pikten sonra da .
Aynen daha sonra yaptıgım testlerde de sabah namazında ilk idrarımı yapıyordum sonra uyuyordum kalktıgımda 2 saat geçmiş oluyodu zaten yapıyodum ovuyu ..

Maria26 hiç sesin çıkmıyorrr nerelerdesin:)
Kuzum uzaktan takip ediyorum bu ara arada girip bakıyorum hiç vakit bulamıyorum
Geçen hafta oğlan çok huzursuzdu son 2 dişi kalmıştı en dipteki onları çıkardı ama bizde mahvolduk uykusuzluk yorgunluktan .. yumurtlama döneminde öyle valla sırf ilişki olsun diye oldu 12 ve 14. Gün tam yumurtlama zamanıydı ama işte şartlanmış ilişki olduğu için bu ay zaten umut yok. Regli bekliyorum 29u ☺ bahar alerjimde tuttu halsizlik vs üst üste geldi hepsi sıkıntılardayım yani bunaldım aşırı .. sen napıypsun nasılsın canım?

Alttan baksa daha iyi görür canım 1 mm bile farkeder diyor dr lar çünkü ben ne zaman gitsem yumurtalıklara bakalım yumurtan varmı diyip vajinal ultrasona alıyor ki gitmiştim ya yumurtlamadan önce 3 4 gün önceydi 14. Mm idi.

Kızlar dün test yapmadım baya yoğundum salı günü de tam piki görmemiştim sadece yüksekti. Malesef en son pazartesi iliski oldu salı direk uyumuşuz erkenden dünde ben esime yanastm hiç oralı olmadi bende gittim yatağa döndüm yattım bu sefer kendi istedi de benm hevesim kaçtı dünde olmadı malesef bugün ovulasyon testi yaptım cooook hafif 2. Çizgi sanırım dün çatlamışım

Bugünde bence dene canım. Biz hep pik olup ve silik olan ertesi günü diyoruz burda ama geçen gittiğimde dr a dedim bunu yanlış yapmışsın dedi silik olduktan sonra da 2 3 gün devam etmen gerekiyor ilişkiye yani silik olunca hrmen 12 saat içinde çatlama olmuyor belki 48 belki 36 saat sonra olacak o yüzden bana kullanma o tetsleri dedi sadece sık ilişkiden kaçın gün aşırı ilişki yapın olur dedi mesela ben 12.gün yumurtlama oluyor dedim çatlıyor. O zaman 10 12 14.günleri değerlendir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…