kız sorma bende öyleyim halsiz bitkin uykusuzKuzum uzaktan takip ediyorum bu ara arada girip bakıyorum hiç vakit bulamıyorum
Geçen hafta oğlan çok huzursuzdu son 2 dişi kalmıştı en dipteki onları çıkardı ama bizde mahvolduk uykusuzluk yorgunluktan .. yumurtlama döneminde öyle valla sırf ilişki olsun diye oldu 12 ve 14. Gün tam yumurtlama zamanıydı ama işte şartlanmış ilişki olduğu için bu ay zaten umut yok. Regli bekliyorum 29u ☺ bahar alerjimde tuttu halsizlik vs üst üste geldi hepsi sıkıntılardayım yanibunaldım aşırı .. sen napıypsun nasılsın canım?
olsun spermler yaşıyo zaten 3-5 gün.Kızlar dün test yapmadım baya yoğundum salı günü de tam piki görmemiştim sadece yüksekti. Malesef en son pazartesi iliski oldu salı direk uyumuşuz erkendendünde ben esime yanastm hiç oralı olmadi bende gittim yatağa döndüm yattım bu sefer kendi istedi de benm hevesim kaçtı dünde olmadı malesef bugün ovulasyon testi yaptım cooook hafif 2. Çizgi sanırım dün çatlamışım
Tmm cnn tekrar çok saol ❣Tekrar hayırlı olsun canım pc ye geçince eklicem Allahın izniyle ♥♥
Aminnnn inş cnmayy ne güzel görüntü yaa rabbim tamamına erdirsinbize de nasip etsin inşallahh
Sen söyleyince düşündüm evet 8 gün kalmışkız sorma bende öyleyim halsiz bitkin uykusuz
bahar yorgunluğu galiba.
benim diş çıkaran bebemde yok neyin yorgunluğu bu
bende bu ay uyuklayarak kaçırcam galiba verimli günleri
sen en azından tutturmuşsun yumurtlama günlerinde ilişkiiyi.
hadi bakalm az kalmış seninde bata 8 güncükkkkinşalalh vardır bişiler
Amin inş kisa sürede tekrar kavusursunmaşallahRabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirip kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza aminnn
Yok valla bizimkiler yaşamıyorolsun spermler yaşıyo zaten 3-5 gün.
umut var yani
Çok saol cnm amin instebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşallah...Evet isteyen herkese de nasip etsin
Inş sırada ki sizler olursunuz tüm kk ailesişükür gördükk bir tanee çift çizgiiiçimm umutlandıı
Kuzum sakin üzülme inş Bi sonraki ayH E adet oldmm kuzm yeni bat 20 nisan
Çok saol cnmOo gelsin çift çizgiler
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza ❣
aynen öyleee canımmmm olacagı varsa oluyorrr :)Sen söyleyince düşündüm evet 8 gün kalmış
Valla canım bahar yorgunluğu herkes de var bu ara, bizim oğlan çok geç çıkardı dişleri ama hep sıkıntısız çıkarmıştı aman bu son dişler de bi patlatayım sıkıntıyı dedi galibaneyse Allah hastalık vermesin de ..
Yakaladık ama dedim ya zoraki gibi olduğu için umudum yok. İyice halsiz düşmiyim diye yürüyüş pilates yapıyorum valla artık aman ya bebek varsa aman dikkat edeyim falan diye düşünmüyorum. Tutan her türlü tutar ben geçen sene de spor koşu yaptım hiç aklımda olmadığı için. Demekki Rabbim yeterki ol desin versin olur her türlü. Biz normal hayatımıza devam etmeliyiz
hahahahaYok valla bizimkiler yaşamıyor
Yani bizimkiler yaşamıyordurherkes kendininkini bilir yaşayanlar yumurtlamadan önce bile ilişki olup tutturan var
Ben okuldan yeni geldim, 2 hafta sonra ilk iş günümdüBugün biraz durgunluk var sanki topiğimizde
Keşke bende bi mesaiyi bitirebilsem artık, şiştim vallahi bugünBen okuldan yeni geldim, 2 hafta sonra ilk iş günümdü
Al benden de o kadar kuzu gözüm saatteKeşke bende bi mesaiyi bitirebilsem artık, şiştim vallahi bugün
Aminnn caanmmm Teşekkür edermTamam canımmpc ye geçince eklerim yeni batını .
Son batın olsun inşallah ♥
Sen ne iş yapıyorsun kuzum?Keşke bende bi mesaiyi bitirebilsem artık, şiştim vallahi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?