Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok interntten alırım sorun değil de güya karar almıştım bu ay kafam rahat olcak test falan yapmıcam diye yine aklımdan çıkaramadım
Amaan test falan hikaye vallahi o rahatlama bizim beynimizde, hem test yapınca da rahatlıyoruz kaçırdık mı kaçırmadık mı bugün mü dün mü stresi yok oluyor Olsun kuzum sipariş edersin yine

Büyük ihtimalle doktora gitmissindir karından bakılıyor anlaşılıyor ama tam detaylı alttan baktırmak lazım gecen ay ben gittim karından bakti 21mm di doktor bi haftayı degerlendir dedi amabertesi günü çatladı yumurta alttan daha iyi

gitmedim canım cumartesi gitme kararı aldımmm pazar yumurtlama gösteriyo bakalım doğrumu diye:)

Canım ben korunmadan devam etmiştim pikten sonra da .
Aynen daha sonra yaptıgım testlerde de sabah namazında ilk idrarımı yapıyordum sonra uyuyordum kalktıgımda 2 saat geçmiş oluyodu zaten yapıyodum ovuyu ..

Anladım şuan seni dinlemedigim için bin pişmanım

Eklentiler

• 1553179874627791985450.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 32

Bende bugün çatladım büyük ihtimal

Insallah guzelce catlar ve dollenir

Çatlamış kör olasıca ama emin olduğum bise var oda bugün çatladı aksama doğru bana bir ateş bastı suratim felan kıpkırmızı oldu dedim ya çatlayacak ya çatladı çatlamış yemekten sonra adama türk kahvesi içiriyim sonra yapisicam

H E birşey sorcm Kullandgmız o program Lh testini yaptgmz prgram yani orda sizde ölçümleride yazıyor bende neden yazmadı Bişeyi Eksik mi yaptm
Ben ilk önce akıllı teshis i yapıyordum orda ne derece oldugu yazıyordu . Bende manuel kayıtta aynısını yapıyordum canım

Anladım şuan seni dinlemedigim için bin pişmanım
Olsun umudunu kırma bugunda olsa değerlendir olur mu ?

Sperm yaşama süreleri var kuzum inşallah tutunmustur tutunmadıysa da bugun tutunur inşalah .. bugun birliktelikten sınra bi 10 dk ayaklarını dik olur mu birde eşine olan oldu zevkine yapalım de lütfen öenmli gün oldugunu hissettrime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…