- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.303
- 748
Amaan test falan hikaye vallahi o rahatlama bizim beynimizde, hem test yapınca da rahatlıyoruz kaçırdık mı kaçırmadık mı bugün mü dün mü stresi yok oluyoryok interntten alırım sorun değil de güya karar almıştım bu ay kafam rahat olcak test falan yapmıcam diye yine aklımdan çıkaramadım
ay tamam sabah bu geceyi değerlendirmeden gelirsem mahvedin beniHa şöyle, adamı cezbet sonra uyursun iç gayfeni
Yakandayım gamzeliiiay tamam sabah bu geceyi değerlendirmeden gelirsem mahvedin beni
Elinizde imkan varken yapın garii, ben o sahalardan uzak kaldımay tamam sabah bu geceyi değerlendirmeden gelirsem mahvedin beni
hahahaElinizde imkan varken yapın garii, ben o sahalardan uzak kaldımİyileşince kene gibin yapışacam adama
Sağol canım..hahahageçmiş olsunnn :)
sağlık olsun gerisi boş :)
Insallah guzelce catlar ve dollenirTeşekkür ederim canım ozaman bugünkü teste göre haraket edeyim zaten pepapp göre cuma günü çatlama gözüküyor aynı.olacak büyük ihtimal
peki bişi dicemmm bn bugun bişi sormak için doktoruma giddcem bugun usg ile baksa yumurtlayıp yumurtlamadıgımı yada kaç mm oldugunu karından görebiliyolrmı ? yoksa o yumurta takibi denen durumda alttan bakarakmı görüyorlar
gitmedim canım cumartesi gitme kararı aldımmm pazar yumurtlama gösteriyo bakalım doğrumu diye:)Büyük ihtimalle doktora gitmissindir karından bakılıyor anlaşılıyor ama tam detaylı alttan baktırmak lazım gecen ay ben gittim karından bakti 21mm di doktor bi haftayı degerlendir dedi amabertesi günü çatladı yumurta alttan daha iyi
Canım ben korunmadan devam etmiştim pikten sonra da .
Aynen daha sonra yaptıgım testlerde de sabah namazında ilk idrarımı yapıyordum sonra uyuyordum kalktıgımda 2 saat geçmiş oluyodu zaten yapıyodum ovuyu ..
Kızlar dün test yapmadım baya yoğundum salı günü de tam piki görmemiştim sadece yüksekti. Malesef en son pazartesi iliski oldu salı direk uyumuşuz erkendendünde ben esime yanastm hiç oralı olmadi bende gittim yatağa döndüm yattım bu sefer kendi istedi de benm hevesim kaçtı dünde olmadı malesef bugün ovulasyon testi yaptım cooook hafif 2. Çizgi sanırım dün çatlamışım
Cumartesi dr çıldırtma günü ilan edelimgitmedim canım cumartesi gitme kararı aldımmm pazar yumurtlama gösteriyo bakalım doğrumu diye:)
aynennnnCumartesi dr çıldırtma günü ilan edelim
Insallah guzelce catlar ve dollenir
Ayy heycan bastıaynennnn
Ben ilk önce akıllı teshis i yapıyordum orda ne derece oldugu yazıyordu . Bende manuel kayıtta aynısını yapıyordum canımH E birşey sorcm Kullandgmız o program Lh testini yaptgmz prgram yani orda sizde ölçümleride yazıyor bende neden yazmadı Bişeyi Eksik mi yaptm
aynen 1 güncük varAyy heycan bastı
Olsun umudunu kırma bugunda olsa değerlendir olur mu ?Anladım şuan seni dinlemedigim için bin pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?