Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E birşey sorcm Kullandgmız o program Lh testini yaptgmz prgram yani orda sizde ölçümleride yazıyor bende neden yazmadı Bişeyi Eksik mi yaptm

Bende de çıkmıyor baktım paralı olana geçmemiz lazım olması için kabul etmiyor diğer türlü ben bulamadım bulursan banada haber verirmisin

Kızdım az önce hiç istek yoktu yatarken yanaştım o yanasmadi dedim çatlamış olsun diyor daha vaktimiz var adam benden fazla biliyor yapicam ama geçti Bence bu ay

Bilmiyorum ya kaçırdık diye üzülmüştüm:/ silinince de mi oluyo yani?

Nerden anladın çatladığını? Dünde benim misafirim vardı te sabah 9dan aksam11e akşam bana hararet bastı ya kalabalıktandr zannediyordum. Catlayacaginda öyle mi olurmuş. Bu arada mesajları okumadım canım ama bugün ovu testi yaptinmi bi atar misin nasıl? Benim resmen hayalet bi çizgi coook zor anlaşılıyor. Heralde baya olmuş catlayali

Kuzum nolur üzülme RABBIM hayırlı vakitte seni de sevindirecek duamdasin emin ol biliyorum çok zor ama nolur kendini strese sokma üzülme bowser herkesi biraz kendine odaklan olur mu ?

Memisler taş gibi oldu regl mi geliyor sizce ?yoksa gebelik belirtisi olabilir mi ?
Not :dün erken gebelik testinde herhangi bir şey çıkmadı
Erken gebelik testi bende de göstermedi hemde ya bat günüydü yada bat a 1 kala dusun yani kaset olanlar gösterdi ama

Benim ağrılarım cok şiddetli geçiyor geçen ay çok şiddetliydi bu ay okdr olmadı ama anlıyorum kasık ağrımdan sabah ateşi ölctum 35.9 du saat 5 e doğru bir sıcaklık bastı soyuncaktm resmen sonra ağrım arttı geçti testi yapıncada anladım
En ustteki cnm testi çöpe attım yatıyorum şuan birazdan kalkınca tek başına çeker atarım

Eklentiler

• Screenshot_20190321-200552.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 39

Böyle cnm ben yarınıda değerlendircem yatmadan

Eklentiler

• 1553188660955236000682.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 54
Kız hergun yapılan ilişkiden olmadı 8 aydır baya umutsuzlastim bu ay :/
Canım işte sperm kalitesinde sıkıntı varsa sık ilişki dr lar önermiyo bende 2 3 ay denedim olmadı ki ben daha önce 4 5 kez hamile kaldım hepsi ya tek ilişki ya da gün aşırı idi. Dr a gittim geçen kesinlkle gün aşırı yapın 3 ay içindr olacaktır sık ilişki kaliteyi düşürür tabi eşin hiçbir sorunu yoksa düşürmüyordur. Bizimki gibi stresli iş, hareketsizlk, dengesiz beslenme sigara herşey varsa e sıkıntı vardır bizde de dedim bende :))) keçiboynuzu kürü yaptım bu ay 12 ve 14. Günü deperlendirdik sadece. 12 ve 13. Günden birinde yumurtlama oldu hissettim çatlamıştır yani.. bakalım kısmet çok isteksiz yaptık çok yorgunduk o yüzdrn umudum yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…