- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
H E birşey sorcm Kullandgmız o program Lh testini yaptgmz prgram yani orda sizde ölçümleride yazıyor bende neden yazmadı Bişeyi Eksik mi yaptm
gitmedim canım cumartesi gitme kararı aldımmm pazar yumurtlama gösteriyo bakalım doğrumu diye:)
Olsun umudunu kırma bugunda olsa değerlendir olur mu ?
Sperm yaşama süreleri var kuzum inşallah tutunmustur tutunmadıysa da bugun tutunur inşalah .. bugun birliktelikten sınra bi 10 dk ayaklarını dik olur mu birde eşine olan oldu zevkine yapalım de lütfen öenmli gün oldugunu hissettrime
Bilmiyorum ya kaçırdık diye üzülmüştüm:/ silinince de mi oluyo yani?Bugünde bence dene canım. Biz hep pik olup ve silik olan ertesi günü diyoruz burda ama geçen gittiğimde dr a dedim bunu yanlış yapmışsın dedisilik olduktan sonra da 2 3 gün devam etmen gerekiyor ilişkiye yani silik olunca hrmen 12 saat içinde çatlama olmuyor belki 48 belki 36 saat sonra olacak o yüzden bana kullanma o tetsleri dedi sadece sık ilişkiden kaçın gün aşırı ilişki yapın olur dedi mesela ben 12.gün yumurtlama oluyor dedim çatlıyor. O zaman 10 12 14.günleri değerlendir dedi
Kız hergun yapılan ilişkiden olmadı 8 aydırolsun spermler yaşıyo zaten 3-5 gün.
umut var yani
Dünü degerlendirmediniz mi ?Bende bugün çatladım büyük ihtimal
Nerden anladın çatladığını? Dünde benim misafirim vardı te sabah 9dan aksam11eÇatlamış kör olasıcaama emin olduğum bise var oda bugün çatladı aksama doğru bana bir ateş bastı suratim felan kıpkırmızı oldu dedim ya çatlayacak ya çatladı çatlamış yemekten sonra adama türk kahvesi içiriyim sonra yapisicam
Kuzum nolur üzülme RABBIM hayırlı vakitte seni de sevindirecek duamdasin emin ol biliyorum çok zor ama nolur kendini strese sokma üzülme bowser herkesi biraz kendine odaklan olur mu ?Gözün aydn koalam Rabbim kuacagnaa almayı nasip etsnn Allahım böylee yazmış kuzmm ne elimden birşey geliyor nede üzülmemek Elde daha demin gözyaşlarımı sildim de geldim siteye Amaa ne kadar ağlarsam Ağliyim gelmeyecek Biliyorumonun canı saolsnn o sağlıkla gelsinde ben yine ağlarm toparlanırmm Sen gebesin duanda Unutmaa Kalbinde olmaa temennisylee
Dünü degerlendirmediniz mi ?
Erken gebelik testi bende de göstermedi hemde ya bat günüydü yada bat a 1 kala dusun yani kaset olanlar gösterdi amaMemisler taş gibi oldu regl mi geliyor sizce ?yoksa gebelik belirtisi olabilir mi ?
Not :dün erken gebelik testinde herhangi bir şey çıkmadı
Nerden anladın çatladığını? Dünde benim misafirim vardı te sabah 9dan aksam11eakşam bana hararet bastı ya kalabalıktandr zannediyordum. Catlayacaginda öyle mi olurmuş. Bu arada mesajları okumadım canım ama bugün ovu testi yaptinmi bi atar misin nasıl? Benim resmen hayalet bi çizgi coook zor anlaşılıyor. Heralde baya olmuş catlayali
Yapsam mı ki ben de ?2 ya da 5 var bataErken gebelik testi bende de göstermedi hemde ya bat günüydü yada bat a 1 kala dusun yani kaset olanlar gösterdi ama
Nerden anladın çatladığını? Dünde benim misafirim vardı te sabah 9dan aksam11eakşam bana hararet bastı ya kalabalıktandr zannediyordum. Catlayacaginda öyle mi olurmuş. Bu arada mesajları okumadım canım ama bugün ovu testi yaptinmi bi atar misin nasıl? Benim resmen hayalet bi çizgi coook zor anlaşılıyor. Heralde baya olmuş catlayali
Canım işte sperm kalitesinde sıkıntı varsa sık ilişki dr lar önermiyo bende 2 3 ay denedim olmadı ki ben daha önce 4 5 kez hamile kaldım hepsi ya tek ilişki ya da gün aşırı idi. Dr a gittim geçen kesinlkle gün aşırı yapın 3 ay içindr olacaktır sık ilişki kaliteyi düşürür tabi eşin hiçbir sorunu yoksa düşürmüyordur. Bizimki gibi stresli iş, hareketsizlk, dengesiz beslenme sigara herşey varsa e sıkıntı vardır bizde de dedim bende :))) keçiboynuzu kürü yaptım bu ay 12 ve 14. Günü deperlendirdik sadece. 12 ve 13. Günden birinde yumurtlama oldu hissettim çatlamıştır yani.. bakalım kısmet çok isteksiz yaptık çok yorgunduk o yüzdrn umudum yok benimKız hergun yapılan ilişkiden olmadı 8 aydırbaya umutsuzlastim bu ay :/
Silinme olunca 2 3 gün sonrası da önemli işte canım sen mutlaka bugün yada yarını da değerlendirBilmiyorum ya kaçırdık diye üzülmüştüm:/ silinince de mi oluyo yani?
O çok istekli ondannevet resmen yaşadım şuandada bekliyorum işte ama belirtim yokk ne adet nede bebiş
Inşallah
Annemde öyle fazla izlemez bi diziye başlayınca final.olana kadar bırakmaz
Hadi hayırlısı çalışmalar güzellHayır pazar salı bugün oldu cumartesi olur bide heralde yada cuma gecesi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?