Senin yine iyi çıkmış benim resmen zor görünüyo bi anda neden oldu anlamadım salı yaptım koyuydu ama pik değildi dün pik olsa bile bugün seninki gibi çıkması lazım degilmi ? Resmen hiç gorunmuyoBöyle cnm ben yarınıda değerlendircem yatmadan
Sıkma canını en güzel zamanda bu haberi bize vereceğine eminimDayanamadım test yaptım
Yine negatif
Senin yine iyi çıkmış benim resmen zor görünüyo bi anda neden oldu anlamadım salı yaptım koyuydu ama pik değildi dün pik olsa bile bugün seninki gibi çıkması lazım degilmi ? Resmen hiç gorunmuyo
İlk defa duydumKızlar size bişey sorucam dün rahimde sıvı birikmesi olduğunu öğrendim bunun tedavisi nedir başına gelen var mı
1 adetini bekle dedi ona göre adette görcem. Dedi eer gećmezse cerrahi işlem dedi bende başka bi doktora daha gidecem bakalım başka doktor ne dicekİlk defa duydum
Doktorunuz ne dedi ??
Bence biraz daha bekleYapsam mı ki ben de ?2 ya da 5 var bata
Yaptim bileBence biraz daha bekle
O zaman sakin stres yapma çok erken sakin üzülmeYaptim bile
HaklısınızO zaman sakin stres yapma çok erken sakin üzülme
Ha cok iyi canim masallah cok bekletmedi yumurtan insallah bebegin de bekletmez seni insallah artik turk kahvesi mi verirsin baska birsey mi verirsin ne yap ne et adami yoldan cikartÇatlamış kör olasıcaama emin olduğum bise var oda bugün çatladı aksama doğru bana bir ateş bastı suratim felan kıpkırmızı oldu dedim ya çatlayacak ya çatladı çatlamış yemekten sonra adama türk kahvesi içiriyim sonra yapisicam
Ha cok iyi canim masallah cok bekletmedi yumurtan insallah bebegin de bekletmez seni insallah artik turk kahvesi mi verirsin baska birsey mi verirsin ne yap ne et adami yoldan cikart
TabimkiBende de çıkmıyor baktım paralı olana geçmemiz lazım olması için kabul etmiyor diğer türlüben bulamadım bulursan banada haber verirmisin
Bakalm deniycem teşekkürler edermBen ilk önce akıllı teshis i yapıyordum orda ne derece oldugu yazıyordu . Bende manuel kayıtta aynısını yapıyordum canım
Kendime odaklanacm Kuzm bende öylee düşünüyorm biraz başka Şeylerle kendimi avutacamm yaniii buraya bileee meragımdan giriyorm Ssenin canını yerim kuzmm benmm Rabbim gönlünün güzelliği gbi bebişini o şekil eylesnKuzum nolur üzülme RABBIM hayırlı vakitte seni de sevindirecek duamdasin emin ol biliyorum çok zor ama nolur kendini strese sokma üzülme bowser herkesi biraz kendine odaklan olur mu ?
İnşallah kuzum az kaldı bakalım neredeyse son 3 diyorumBelirti olmadan da bebis haberi alan cok var canm insAllah seninde öyle olur
Kesinlikle insanın aklı kendine yetmezHaklısınız
Emin olun ben de herkese moral veririm böyle durumlarda Ama kendine gelince terzi sokugunu dikemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?