Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bişey sorucam dün rahimde sıvı birikmesi olduğunu öğrendim bunun tedavisi nedir başına gelen var mı

Senin yine iyi çıkmış benim resmen zor görünüyo bi anda neden oldu anlamadım salı yaptım koyuydu ama pik değildi dün pik olsa bile bugün seninki gibi çıkması lazım degilmi ? Resmen hiç gorunmuyo

Teste birdaha baktin mi ilk çektiğimde benimde az di ama bekleyince koyu olmuş senin belki dun çatlamıştır benim ki bugün çatladı

Ha cok iyi canim masallah cok bekletmedi yumurtan insallah bebegin de bekletmez seni insallah artik turk kahvesi mi verirsin baska birsey mi verirsin ne yap ne et adami yoldan cikart

Ha cok iyi canim masallah cok bekletmedi yumurtan insallah bebegin de bekletmez seni insallah artik turk kahvesi mi verirsin baska birsey mi verirsin ne yap ne et adami yoldan cikart

Ooo çıkarmama gerek yok meraklı o zaten türk kahvesi vermemin sebebi spermler hızlı gidiyormuş bide yarın gece yaparız cumartesi düşünülür duruma göre inşallah bekletmez sıpa

Kuzum nolur üzülme RABBIM hayırlı vakitte seni de sevindirecek duamdasin emin ol biliyorum çok zor ama nolur kendini strese sokma üzülme bowser herkesi biraz kendine odaklan olur mu ?
Kendime odaklanacm Kuzm bende öylee düşünüyorm biraz başka Şeylerle kendimi avutacamm yaniii buraya bileee meragımdan giriyorm Ssenin canını yerim kuzmm benmm Rabbim gönlünün güzelliği gbi bebişini o şekil eylesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…