- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Amin saol cnm benim duanın güzelliğini severim senin kuzummm benim emin ol sen herşeyden daha onemlisinKendime odaklanacm Kuzm bende öylee düşünüyorm biraz başka Şeylerle kendimi avutacamm yaniii buraya bileee meragımdan giriyorm Ssenin canını yerim kuzmm benmm Rabbim gönlünün güzelliği gbi bebişini o şekil eylesn
İnşallah kuzum az kaldı bakalım neredeyse son 3 diyorum
Tabimkiveririmdee Gerek yok yaa paralıysaa oda olamayı versn
Bende aynı şekilAynen ben akıllı teşhis yapıyorum derecesine bakıyorum sonra manuel kayıt yapıyorum ama manurelde derece ekle bulamadım için düşük veya yüksek yapıp kaydediyorum
Çok teşekkür edermmm bitanemAmin saol cnm benim duanın güzelliğini severim senin kuzummm benim emin ol sen herşeyden daha onemlisin
Günaydın kızlar bu ay galiba erken yumurtluyorum normalde hep 16. Gün olurdu böyle olması normalmi bilenler bakabilirmi
ben ovu testi hiç yapmadım ama burda gördüğüm kadarıyla şuanda zaten o kdr koyu dğill :)Bu ay bide farklı ovu testi aldım acaba ondanda olabilirmi
Ha iyi o zaman benim ki o donemler de cok nazlaniyordu sanslisin. Insallah kuzum hemencik tutunur yavrunOoo çıkarmama gerek yok meraklı o zaten türk kahvesi vermemin sebebi spermler hızlı gidiyormuş bide yarın gece yaparız cumartesi düşünülür duruma göreinşallah bekletmez sıpa
Var gibi sanki ya
Yook yapmam daSon 3 müerkenden test yapcak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?