Sorma canım herşeyde bir hayır vardır .. kısmetleri ne zaman ise o zaman gelecekler.
EvetH E randevu şu an heralde 9 daydı o da güzel haberlerle gelsinde içi rhatlasın
önümüzde birsürü ay var kızlarrr bidahaki aylar daha cok çalışırız yaparızG gamzeli_bebis bal gibi negatif valla, napalım kısmet bu aya değilmiş. Elçin tahminimce 10a doğru gelir inşallah
Hepimiz iyiyiz çok şükür canım çok sağol, saldıray da koşturuyo evde, sizinkiler nasıl, toparladı de mi oğluş ameliyattan sonraAmin kuzum, inşallah önümüzdeki aySen nasılsın bebiş nasıl, saldıray nasıl?
Kurban olurum ona koşturmalarına, valla ilk gün anestezi etkisiyle çok üzdü bizi kusuyor yatıp kalkamıyor falan ama çok sevecendi kucağımızda uyuduHepimiz iyiyiz çok şükür canım çok sağol, saldıray da koşturuyo evde, sizinkiler nasıl, toparladı de mi oğluş ameliyattan sonra
Oyy maşallah ne güzel hemen iyileşmiş çok şükürKurban olurum ona koşturmalarına, valla ilk gün anestezi etkisiyle çok üzdü bizi kusuyor yatıp kalkamıyor falan ama çok sevecendi kucağımızda uyudu2 güne düzeldi kıza kök söktürüyor evde mavi totolu
Arada bir saldırayın fotoğraflarını gönder bana, eşim bayıldı ona buraya attığın fotoğraf bizim bilgisayarda duruyor vallaOyy maşallah ne güzel hemen iyileşmiş çok şükür
Çok teşekkür ederiz ablası, utandıkArada bir saldırayın fotoğraflarını gönder bana, eşim bayıldı ona buraya attığın fotoğraf bizim bilgisayarda duruyor valla
Kurban olurum şunun bakışlarına bak allah aşkınaÇok teşekkür ederiz ablası, utandıkBu geçen ay ev taşınmıştık, o günden O hengamede kaybolmasın diye duşakabini bulabildiydik en emniyetli
Ben kızıma hamileyken bu sorunu çok yaşamıştım rennie şurup kullanıyordum. Süt içmek te iyi geliyor diyorlar ben sevmediğim için içemiyordum lakin şurup iyi geliyordu dr a da sor tabi şurup içinKızlaarHamilelikte mide yanması ve mide ekşimesi yaşayanlar oldu mu bunu yok etmek için neler yaptınız
Ben pek bakamıyorum artık kuzum, zaten moralim bozuk sağlık yüzünden.. Bebiş konusu sanırım epey bir ertelenecek bizde.. Gebelikle ilgili bir şey yazamıyorum o yüzden buraya, artık hastalıklarımla da bunaltmayayım sizi dedim.
Günaydın ❣❣ ben sabah fırsat varken yapayım test dedim yaptım 2 3 gün var bata çıkmadı tabi kocaman bembeyaz negatif
Neyse artık bu ay yumurtlama döneminden hiç umudum yoktu çok yorgun uykusuzduk zoraki olmuştu ilişkiler yani hep böyle bişeyker çıkıyo sanki ya bütün ay hiçbişey yok yunurtlama dönemlerinde bişeyler aksilikler çıkıyorneyse ben nisan mayıs dan aşırı umutluyum artık olacak ❣ inofolik alıcam geçen ay aramadığım yer kalmadı bulamadım yaa regl olayım da başlayayım onu içicem eşime de yine kürü yaparım. Oğlumda öyle ama kürü yaptım 2. Ayda işe yaramıştı bakalım anca zaten deperleri düşükse anca toparlanır ya
niye kız insan tabiki düşünüyor ilerisinibilmiyorum belki onunki daha daha kücüktür çok zor tutunuyor bebekleri o yüzden 9 ay yatıyor. sadece wc gidiyor hep evde
Günaydınnn bugün sizin için heyecanlı bir gün ❤ güzel hayırlı haberler alın inşallah bizede dua edin
Haftanın een güzel ve heyecanli günlerinden biriBunu 7 saat ders ve nobetime rağmen yazıyorum Gunaydiin kızlar
Günün aydın olsun güzel anne güzel haberlerle gell
günaydınnlarrrr ballı lokma tatlılarım
@Maria26Red Phoenix testler negatif çıkmış çok üzüldüm canlarım bu ay hepimiz fosuz galibaa benmde pek umudum yok bu aydan hayırlısı olsun hepimiz için nisanda yine burdayız allahın izniyle
H E bebişi görmeye gidiyosun dimi güzel haberlerle gel inşallah :)
G gamzeli_bebis bal gibi negatif valla, napalım kısmet bu aya değilmiş. Elçin tahminimce 10a doğru gelir inşallah
Sorma canım herşeyde bir hayır vardır .. kısmetleri ne zaman ise o zaman gelecekler.
EvetH E randevu şu an heralde 9 daydı o da güzel haberlerle gelsinde içi rhatlasın
Hadi gözün aydın canım, Rabbim hep sağlıkla devam ettirsinKızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik
Biliyorsunuz devkete gittim
Sağlam geldiğim için çok memnunum
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Zahmet ettik beyfendiye ekranı döndürdü gösterdi uyuyordu miniminnağım
Kocaman olmus inanamadım
Ve asıl hayal kırıklıgına geliyor ultrason fotosu vermedi
Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
Birdaha gitceğimide sanmıyorum
İlgi alaka 0
Göbeğe sıkılan jeli kafama atcak sandım öyle bir çarptı kı duvara
Daha sabah böyleyse bunlar akşama doğru canavar oluyolardır .
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun
Gözün aydın Canım şimdi sıra bendeKızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik ♥♥
Biliyorsunuz devkete gittim
Sağlam geldiğim için çok memnunum
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Zahmet ettik beyfendiye ekranı döndürdü gösterdi uyuyordu miniminnağım
Kocaman olmus inanamadım
Ve asıl hayal kırıklıgına geliyor ultrason fotosu vermedi
Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
Birdaha gitceğimide sanmıyorum
İlgi alaka 0
Göbeğe sıkılan jeli kafama atcak sandım öyle bir çarptı kı duvara
Daha sabah böyleyse bunlar akşama doğru canavar oluyolardır .
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun ☺
Amin canım hepimiizn inşallahHadi gözün aydın canım, Rabbim hep sağlıkla devam ettirsin
Hadi inşallah sende güzel haberlerle gel kuzumGözün aydın Canım şimdi sıra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?