Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ısı tablomu değerlendirebilir misiniz acaba ?

Eklentiler

• 20190327_090453.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 26
Hepimiz iyiyiz çok şükür canım çok sağol, saldıray da koşturuyo evde, sizinkiler nasıl, toparladı de mi oğluş ameliyattan sonra
Kurban olurum ona koşturmalarına, valla ilk gün anestezi etkisiyle çok üzdü bizi kusuyor yatıp kalkamıyor falan ama çok sevecendi kucağımızda uyudu 2 güne düzeldi kıza kök söktürüyor evde mavi totolu

Arada bir saldırayın fotoğraflarını gönder bana, eşim bayıldı ona buraya attığın fotoğraf bizim bilgisayarda duruyor valla
Çok teşekkür ederiz ablası, utandık Bu geçen ay ev taşınmıştık, o günden O hengamede kaybolmasın diye duşakabini bulabildiydik en emniyetli

Eklentiler

• 9EF2E1D3-2B78-4787-AB11-0BDB52C7BEEC.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 56
Çok teşekkür ederiz ablası, utandık Bu geçen ay ev taşınmıştık, o günden O hengamede kaybolmasın diye duşakabini bulabildiydik en emniyetli
Kurban olurum şunun bakışlarına bak allah aşkına Beni niye buraya kapattınız yine ne yaptım der gibi yavrumm çok güzel ya maşallah

Kızlaar Hamilelikte mide yanması ve mide ekşimesi yaşayanlar oldu mu bunu yok etmek için neler yaptınız
Ben kızıma hamileyken bu sorunu çok yaşamıştım rennie şurup kullanıyordum. Süt içmek te iyi geliyor diyorlar ben sevmediğim için içemiyordum lakin şurup iyi geliyordu dr a da sor tabi şurup için

Her şerde bir hayır vardır bilemeyiz dimi bir şeylerin zamanı vardır kim bilir belkide çok geçmeden hamile kalırsın doktorlar bazen bilinçsiz geliyor bana o yüzden tek doktorla haraket etme derim bence herşey gönlünce olur inşallah

Sağlık olsun zamanı bu ay değilmiş demekki önümüzdeki maclara bakacaz artık bide kürü nasıl yapıyorsun ben eczaneden keçiboynuzu pekmezi aldım sabah akşam ac karnına bi kaşık yiyor sen başka şeylermi katıyorsun içine?

niye kız insan tabiki düşünüyor ilerisini bilmiyorum belki onunki daha daha kücüktür çok zor tutunuyor bebekleri o yüzden 9 ay yatıyor. sadece wc gidiyor hep evde

Ne bileyim bi an kaptırdim kendimi diye düsündüm Allah sağlıklı gebelik nasip etsin tabiki başta ama öyle de olursa yapcak bişey yok :)

Günaydınnn bugün sizin için heyecanlı bir gün ❤ güzel hayırlı haberler alın inşallah bizede dua edin
Haftanın een güzel ve heyecanli günlerinden biri Bunu 7 saat ders ve nobetime rağmen yazıyorum Gunaydiin kızlar
Günün aydın olsun güzel anne güzel haberlerle gell
G gamzeli_bebis bal gibi negatif valla, napalım kısmet bu aya değilmiş. Elçin tahminimce 10a doğru gelir inşallah
Sorma canım herşeyde bir hayır vardır .. kısmetleri ne zaman ise o zaman gelecekler.
Evet H E randevu şu an heralde 9 daydı o da güzel haberlerle gelsinde içi rhatlasın

Kızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik

Biliyorsunuz devkete gittim
Sağlam geldiğim için çok memnunum
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Zahmet ettik beyfendiye ekranı döndürdü gösterdi uyuyordu miniminnağım
Kocaman olmus inanamadım
Ve asıl hayal kırıklıgına geliyor ultrason fotosu vermedi

Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
Birdaha gitceğimide sanmıyorum
İlgi alaka 0
Göbeğe sıkılan jeli kafama atcak sandım öyle bir çarptı kı duvara
Daha sabah böyleyse bunlar akşama doğru canavar oluyolardır .
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun

Hadi gözün aydın canım, Rabbim hep sağlıkla devam ettirsin

Gözün aydın Canım şimdi sıra bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…