Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gozun aydın canım iyi olsun da minigin :)
Kendi doktorunda görürsün güzelce

Sen özele gitmiyor muydun Canım normalde
Özele gidiyorum canım .
Benım sağlık sigortam varya 9 ücretsiz muayene hakkım var .
Boşuna para vermemek için gitmedim özele
Özeldeki doktorum 4-5 hafta sonra çağırdı ya çok uzun diye devlete gittim sağlıklı desin yeter valla
Bu benı 2 hafta daha idare eder

gözün aydın

Gözün aydın canımın içiii Çok şükür bin şükür iyi yeğenimiz, devlet öyle ya lutfedip bakıyorlar hastaya resmen

Orası öyle kuzum sağlık olsunda

Bende gidip hazırlanayım yavaş yavaş kavaltı falan banyo derken saat 2olur ütü falan var kızceler dua edin çıktığım an foto atcam inşallah herşey iyidir
Hadi inşallah canım güzel haberlerini beklıyoruz
Güzel kahvaltını yap çikolatanı ye benımkı gibi uyuyup kalmasın

Pekmez yemiyo canım yaa aldım koca şişe duruyo. Kürü içiyo ama şekersziz diye. 6 7 keçiboynuzu 500 ml suda 5 10 dk kaynatıp 10 15 dk dinlendirip yarısı gece yatarken yarısı sabah aç karnına içiyo canım 7 8 gün yaptım bıraktım yine başlicam

Oh hadi gözün aydın canım artık bekle aynen ayda 1 özele git boşverr devleti tosbağan da iyi bak hiçç sorun yok artık keyfine bak tadını çıkar hamileliğin artık ❣❣❣❣

Oh hadi gözün aydın canım artık bekle aynen ayda 1 özele git boşverr devleti tosbağan da iyi bak hiçç sorun yok artık keyfine bak tadını çıkar hamileliğin artık ❣❣❣❣
Aynen kuzum bu benı idare eder 15 gün

Ah bi hissetsem hareketleriinii çağırsalarda gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…