- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Hıım geçmiş olsun tatlımBana doktor rahim küçüklüğü var demişti canm bu durum da gebeliğe az da olsa engel olabiliyomuş. Evlenmeden önce de demişti doktor, evlendikten sonra da. Ilac kullandım 6 ay kadar sonra bıraktırdı doktorum. Tabi ameliyat da geçirdim, sırf rahim küçüklüğünden değil tabikide.
Ver kuzum ver , bugün bakalım neler olcakBende bugün sağlık ocağına gidicem inşallah kan verebilirsem vericem
Benimde sizin gibi aynı şekilde. Ama sancim coook fazla. Siz hsg cekildinizmiHıım geçmiş olsun tatlım ☺ Benim sancı dışına sorunum yok bildiğim kadarıyla oda dediğim gibi annemdede halamlarda da olurmuş ☺
bizim bi akrabada da rahim küçüklüğü vardı. sanırım düşük riskiniz de fazla oluyor. o 9 ay boyunca yatıyor çünkü
Hıım geçmiş olsun tatlım ☺ Benim sancı dışına sorunum yok bildiğim kadarıyla oda dediğim gibi annemdede halamlarda da olurmuş ☺
niye kız insan tabiki düşünüyor ilerisiniO konuda bişey söylemedi doktor ama öyle bişeyde olsa Allah'ın takdiri derim, kontrolleri aksatmam elimden geldiğince dikkat ederim. Ay bendeki açıklamaya bak hamile kaldım da kontroller kaldı
İnşallah canım benim, bir de sen ameliyat da olduğun için bence olmaz artık düşük riski, benim de histeroskopi ile üstteki çöküklük düzeltilip rahim genişletilmişti, çok şükür şimdiye kadar sıkıntım olmadı.O konuda bişey söylemedi doktor ama öyle bişeyde olsa Allah'ın takdiri derim, kontrolleri aksatmam elimden geldiğince dikkat ederim. Ay bendeki açıklamaya bak hamile kaldım da kontroller kaldı
Hayırlısı olsun bakalım canım hakkındaSabah bir de kaset test yapayım dedim, onda da çıkmadı artık mecbur kırmızı bekliyorum
Amin kuzum, inşallah önümüzdeki ayHayırlısı olsun bakalım canım hakkında
Amin kuzum rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin, hakkında hayırlısı olsun inşallahBrkk inşAllah dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim arkadaşlar
Sorma canım herşeyde bir hayır vardır .. kısmetleri ne zaman ise o zaman gelecekler.günaydınnlarrrr ballı lokma tatlılarım
Maria26 Red Phoenix testler negatif çıkmış çok üzüldüm canlarım bu ay hepimiz fosuz galibaa benmde pek umudum yok bu aydan hayırlısı olsun hepimiz için nisanda yine burdayız allahın izniyle
H E bebişi görmeye gidiyosun dimi güzel haberlerle gel inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?