Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hıım geçmiş olsun tatlım Benim sancı dışına sorunum yok bildiğim kadarıyla oda dediğim gibi annemdede halamlarda da olurmuş

bizim bi akrabada da rahim küçüklüğü vardı. sanırım düşük riskiniz de fazla oluyor. o 9 ay boyunca yatıyor çünkü

O konuda bişey söylemedi doktor ama öyle bişeyde olsa Allah'ın takdiri derim, kontrolleri aksatmam elimden geldiğince dikkat ederim. Ay bendeki açıklamaya bak hamile kaldım da kontroller kaldı

Hıım geçmiş olsun tatlım ☺ Benim sancı dışına sorunum yok bildiğim kadarıyla oda dediğim gibi annemdede halamlarda da olurmuş ☺

Bizde de genetik gibi bişey ama bu durum bana vurmuş sanırım. Doktor kesinlikle engel demedi zaten ama Hsg de tüplere ilaç gitmemişti o da rahim küçüklüğünden demişti, ilaç gitmeyen yerden sperm de geçemediği için :) Sanırım artık geçebiliyolar sonraki Hsg de gitmişti çünkü ilac.

O konuda bişey söylemedi doktor ama öyle bişeyde olsa Allah'ın takdiri derim, kontrolleri aksatmam elimden geldiğince dikkat ederim. Ay bendeki açıklamaya bak hamile kaldım da kontroller kaldı
niye kız insan tabiki düşünüyor ilerisini bilmiyorum belki onunki daha daha kücüktür çok zor tutunuyor bebekleri o yüzden 9 ay yatıyor. sadece wc gidiyor hep evde

Sabah bir de kaset test yapayım dedim, onda da çıkmadı artık mecbur kırmızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_9247.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_9249.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 51
İnşallah canım benim, bir de sen ameliyat da olduğun için bence olmaz artık düşük riski, benim de histeroskopi ile üstteki çöküklük düzeltilip rahim genişletilmişti, çok şükür şimdiye kadar sıkıntım olmadı.

günaydınnlarrrr ballı lokma tatlılarım
Maria26 Red Phoenix testler negatif çıkmış çok üzüldüm canlarım bu ay hepimiz fosuz galibaa benmde pek umudum yok bu aydan hayırlısı olsun hepimiz için nisanda yine burdayız allahın izniyle
H E bebişi görmeye gidiyosun dimi güzel haberlerle gel inşallah :)

Sorma canım herşeyde bir hayır vardır .. kısmetleri ne zaman ise o zaman gelecekler.
Evet H E randevu şu an heralde 9 daydı o da güzel haberlerle gelsinde içi rhatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…