- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Idrar testi yaptım hast. Gittim Cok yakin mesafe zaten hast. kan verdim eve geldim ikinci çizgi çıkmış
Amin inş cnmMaşallah canım darısı bizim başımıza olsun inşaAllah :)
Ay ben karıştırdım mı yaKız benim 40 gün geçmedi ki
Benim en son ki kanamamın kesildiği tarih 24 ŞUBAT
Tamam inşallah geciktiğini söylerim:) sağol canım senin ağrın falan varmı
Saol cnmNormal diyorlar ama zaten ben pkoluyum ve adetlerim düzensizdi sizin düzenliyse normalde düzene girecektir inşalllah
Ay ben karıştırdım mı yapardon kuzum benim kasık ağrım oldu bugün beyaz akıntım oldu sürekli hep adetlendim sandım ama yok gögüslerimde söndü baya ne olcak bilmiyorum ya
Günaydınnnnn ♥♥
Haftanın een güzel ve heyecanli günlerinden biriGünaydınnnnn ♥♥
Hayırlı sabahlar güzel anneler, anne olmaya gönül verenler♥
İnşaAllah bugün güzel haberler alırız ve hep birlikte seviniriz
Benimde geçti şuan yok bakalım bugünde olmazsam yarın test yaptırıcamHakkımızda hayırlısı olsun canım benimde sanki şuan azcık karnım ağrıyor
Ben ilk adetimden beri yani 10 yıldır çekiyorum tatlım hemde çok şiddetli doktorlar sağlıklı olduğunu söylediler sıkıntı arz etmiyor benimki genetik
Benimde geçti şuan yok bakalım bugünde olmazsam yarın test yaptırıcam
Günün aydın olsun güzel anne güzel haberlerle gellGünaydınnnnn ♥♥
bizim bi akrabada da rahim küçüklüğü vardı. sanırım düşük riskiniz de fazla oluyor. o 9 ay boyunca yatıyor çünküBana doktor rahim küçüklüğü var demişti canm bu durum da gebeliğe az da olsa engel olabiliyomuş. Evlenmeden önce de demişti doktor, evlendikten sonra da. Ilac kullandım 6 ay kadar sonra bıraktırdı doktorum. Tabi ameliyat da geçirdim, sırf rahim küçüklüğünden değil tabikide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?