Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar Hamilelikte mide yanması ve mide ekşimesi yaşayanlar oldu mu bunu yok etmek için neler yaptınız

Merhabalar hanımlar iyi geceler olsun. Hormon tahlili yaptırdım Perşembe günü sonucunu göstereceğim internetten baktım ama kafam allak bullak oldu anlayan var mı rica etsem bilgi verebilirmisiniz

Kız benim 40 gün geçmedi ki
Benim en son ki kanamamın kesildiği tarih 24 ŞUBAT

Tamam inşallah geciktiğini söylerim:) sağol canım senin ağrın falan varmı
Ay ben karıştırdım mı ya pardon kuzum benim kasık ağrım oldu bugün beyaz akıntım oldu sürekli hep adetlendim sandım ama yok gögüslerimde söndü baya ne olcak bilmiyorum ya

Ay ben karıştırdım mı ya pardon kuzum benim kasık ağrım oldu bugün beyaz akıntım oldu sürekli hep adetlendim sandım ama yok gögüslerimde söndü baya ne olcak bilmiyorum ya

Hakkımızda hayırlısı olsun canım benimde sanki şuan azcık karnım ağrıyor

Günaydın ❣❣ ben sabah fırsat varken yapayım test dedim yaptım 2 3 gün var bata çıkmadı tabi kocaman bembeyaz negatif
Neyse artık bu ay yumurtlama döneminden hiç umudum yoktu çok yorgun uykusuzduk zoraki olmuştu ilişkiler yani hep böyle bişeyker çıkıyo sanki ya bütün ay hiçbişey yok yunurtlama dönemlerinde bişeyler aksilikler çıkıyor neyse ben nisan mayıs dan aşırı umutluyum artık olacak ❣ inofolik alıcam geçen ay aramadığım yer kalmadı bulamadım yaa regl olayım da başlayayım onu içicem eşime de yine kürü yaparım. Oğlumda öyle ama kürü yaptım 2. Ayda işe yaramıştı bakalım anca zaten deperleri düşükse anca toparlanır ya

Ben ilk adetimden beri yani 10 yıldır çekiyorum tatlım hemde çok şiddetli doktorlar sağlıklı olduğunu söylediler sıkıntı arz etmiyor benimki genetik

Bana doktor rahim küçüklüğü var demişti canm bu durum da gebeliğe az da olsa engel olabiliyomuş. Evlenmeden önce de demişti doktor, evlendikten sonra da. Ilac kullandım 6 ay kadar sonra bıraktırdı doktorum. Tabi ameliyat da geçirdim, sırf rahim küçüklüğünden değil tabikide.

bizim bi akrabada da rahim küçüklüğü vardı. sanırım düşük riskiniz de fazla oluyor. o 9 ay boyunca yatıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…