- 24 Şubat 2019
- 63
- 142
- 13
- 34
Bende senin gibi meraktan devlete gitmek gibi bir hata yaptım. Moralim alt üst olmuştu. Ekranı bana göstermedi. Zaten kendisi de bebeği göremedi yanımda kayınvalidem vardı kendisi de eve hemşire olduğu için bebeğin yerini kayınvalidem gösterdi doktora. Allah kimseyi buraya muhtaç etmesin dedim içimdenBana gösterdiğine şükür ettim
Şimdi geri gitcem hastaneye, lab. 11:20 de çıkacak 11:30 işlem başlayacak kuzumMinik_ceylo kaçta olcak aşılama canım hastanedemisin ?
hadi hayırlısı olsun ilk sefeerden tutsun inşallah. :)Şimdi geri gitcem hastaneye, lab. 11:20 de çıkacak 11:30 işlem başlayacak kuzum
Kızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik ♥♥
Biliyorsunuz devkete gittim
Sağlam geldiğim için çok memnunum
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Zahmet ettik beyfendiye ekranı döndürdü gösterdi uyuyordu miniminnağım
Kocaman olmus inanamadım
Ve asıl hayal kırıklıgına geliyor ultrason fotosu vermedi
Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
Birdaha gitceğimide sanmıyorum
İlgi alaka 0
Göbeğe sıkılan jeli kafama atcak sandım öyle bir çarptı kı duvara
Daha sabah böyleyse bunlar akşama doğru canavar oluyolardır .
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun ☺
Pekmez yemiyo canım yaa aldım koca şişe duruyo. Kürü içiyo ama şekersziz diye. 6 7 keçiboynuzu 500 ml suda 5 10 dk kaynatıp 10 15 dk dinlendirip yarısı gece yatarken yarısı sabah aç karnına içiyo canım 7 8 gün yaptım bıraktım yine başlicam
Maşallah maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin inşallah bizede duaaa :)
Tüm hamilelerden istiyoruuuzzz hamilelerin duası makbüldür :)
Ayyyyy çok tatlı bakmış yaÇok teşekkür ederiz ablası, utandıkBu geçen ay ev taşınmıştık, o günden O hengamede kaybolmasın diye duşakabini bulabildiydik en emniyetli
Canım benim yaaaaaKızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Kocaman olmus inanamadım
Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
İlgi alaka 0
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun
Aynen kuzum bu benı idare eder 15 gün
Ah bi hissetsem hareketleriinii çağırsalarda gitmem
Maşallah diyeyim hemenKızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik
Kocaman olmus inanamadım
İlgi alaka 0
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun
İnşallah ilk deneme de tutar canımŞimdi geri gitcem hastaneye, lab. 11:20 de çıkacak 11:30 işlem başlayacak kuzum
Aşılama süreci yaklaşık kaç gün sürüyorŞimdi geri gitcem hastaneye, lab. 11:20 de çıkacak 11:30 işlem başlayacak kuzum
Vajına üstüm azcık şişti .Sende zayıfsın zayıflar da çabuk hissedebilyiormuş ama işte bu kişiye göre de değişebilir ben zayıf değildim ama ilk oğlumda 5.aya doğru hisseymiştim. Sonra 2.gebelik oğlumda net 4.aydan itibaren hissettimbelki ilk gebeliklerde tam anlaşılmıyordur. Balık kayması, hüp hüp bişeyler baloncuklar patlıyor gibi olur zaten hemen anlarsın gaz hareketleriyle çok farklı yani bi başlasın hareketlenmeler
bende bunun için sabırsızlanıyorumm. her görenin “aaa hala hissetmiyor musun” demesinden bıktım artık. 4 aylığız biz. bir de onlara öğretiyorum ilk gebeliklerde 5. aydan sonra hissedilirmiş diye. cahile laf anlatmak zor. hisseden de vardır ama hissetmeyende de sıkıntı yoktur heraldeSende zayıfsın zayıflar da çabuk hissedebilyiormuş ama işte bu kişiye göre de değişebilir ben zayıf değildim ama ilk oğlumda 5.aya doğru hisseymiştim. Sonra 2.gebelik oğlumda net 4.aydan itibaren hissettimbelki ilk gebeliklerde tam anlaşılmıyordur. Balık kayması, hüp hüp bişeyler baloncuklar patlıyor gibi olur zaten hemen anlarsın gaz hareketleriyle çok farklı yani bi başlasın hareketlenmeler
Merhaba, d vitamini meyve-sebzelerde olmaz, güneş aracılığıyla sentezlenir vücutta ya da ilaçla almanız lazım, doktorunuz verir zaten damla ya da ampul.Kızlar hormon vermiştim d vitamininm düşükmüş ne iyi gelir meyve sebze
Bende bu sabah son idrar testimle yapıcam dedim regl oldumKan vereyim dedim ya karnım nasıl ağrıyor :) resmen psikolojik yaaöğlene kadar olmazsam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?