hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki ay bizim Allah'ın izniyleSabah bir de kaset test yapayım dedim, onda da çıkmadı artık mecbur kırmızı bekliyorum
Ay canım boşver kulak asma ilk gebeliklerde zor yani anca 18 19 dan sonra hissedersin. Yemek yedikten sonra çikolta yada tatlı ye sırtüstü uzan dinlen sessiz bir ortamda onla konuşmaya da başla duyabilir senibende bunun için sabırsızlanıyorumm. her görenin “aaa hala hissetmiyor musun” demesinden bıktım artık. 4 aylığız biz. bir de onlara öğretiyorum ilk gebeliklerde 5. aydan sonra hissedilirmiş diye. cahile laf anlatmak zor. hisseden de vardır ama hissetmeyende de sıkıntı yoktur heralde
Bana da verdi ondan içiyorum ama malesef işe yaramıyor bendeBen kızıma hamileyken bu sorunu çok yaşamıştım rennie şurup kullanıyordum. Süt içmek te iyi geliyor diyorlar ben sevmediğim için içemiyordum lakin şurup iyi geliyordu dr a da sor tabi şurup için
sanki ölümün kıyısındaymışım gibi dehşet dolu gözlerle bakıyorlarAy canım boşver kulak asma ilk gebeliklerde zor yani anca 18 19 dan sonra hissedersin. Yemek yedikten sonra çikolta yada tatlı ye sırtüstü uzan dinlen sessiz bir ortamda onla konuşmaya da başla duyabilir senibelki böylr böyle hissedersin yavaş yavaş canım ama erken daha ya boşver takma birden hissetmeye başlayacaksın zaten ❣
Zaten millet hiic susmicakmi cok merak ediyorum. Ne zman evlencekseniz cocuk ne zaman sut geldimi ikinci cocuk ne zman..bende bunun için sabırsızlanıyorumm. her görenin “aaa hala hissetmiyor musun” demesinden bıktım artık. 4 aylığız biz. bir de onlara öğretiyorum ilk gebeliklerde 5. aydan sonra hissedilirmiş diye. cahile laf anlatmak zor. hisseden de vardır ama hissetmeyende de sıkıntı yoktur heralde
aynen öyle. söylemek çok kolay geliyor insanları keşke şu dilin de bi kemiği olsaZaten millet hiic susmicakmi cok merak ediyorum. Ne zman evlencekseniz cocuk ne zaman sut geldimi ikinci cocuk ne zman..
Canım benim inşallah, çok nazlandı bizim bebişlerhayırlısı olsun kuzum önümüzdeki ay bizim Allah'ın izniyle
sanki ölümün kıyısındaymışım gibi dehşet dolu gözlerle bakıyorlaray umrumda değil takmıyorum
hayırNeeee seeeenn hala hissetmiyormusnnn
Komşu teyzeler gibi oldum
Hissedersin kız amann sağlıklı olsundahayırama keseyi hissediyorum dokununca. su dolu balon gibi geliyor elime. birkaç haftaya hissederim herhalde
İşlem 5 dk.Aşılama süreci yaklaşık kaç gün sürüyor
çocuk ölür içinde neyden beslenicek ye ekmek yeHissedersin kız amann sağlıklı olsunda
Onlar hep konusur boşver daha neler konuscaklar kim bilşr .
Şuan şükğr bana kimse konusmuyor
Yoksa neler derler di neeee 5 kilo muı verdinnn ?
Nee yemek yemyiormusunnnn
İnşallah tutarİnşallah ilk deneme de tutar canımbende mayıs haziran a kadar olmazsa aşılama isticem dr dan artık 1 sene dolmuş olucak kürtaj sonrası
Ne deposu sen bilmezsin ben 4 çocuk büyüttüğm ye ye ye sen iki canlısın yeeçocuk ölür içinde neyden beslenicek ye ekmek ye(ilk 3 ay bebek depodan beslenir)
Evet ama öncesinde neler yapılıyor yumurta gelişim süreciyle beraber bir haftayı buluyor muİşlem 5 dk.
O kadarınıda sayarsan 1-1,5 hafta gibiEvet ama öncesinde neler yapılıyor yumurta gelişim süreciyle beraber bir haftayı buluyor mu
Hayırlısı olsun canım :)İnşallah tutarKorktuğum kadar yokmuş Merakıma bakim dedim yat kız diyo şakalaştık bile
Arkadaşımin ilk gebeliği böyleydi...sezeryanla birlikte miyom da alındı...miyom yeni doğmuş bebek kafası büyüklüğünde imiş alındığında...Arkadalar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun
Merak ettigim bir şey var rahim ici miyomu olup gebe kalan tanidiklarniz varmi acaba
Bu millet susmaz aynenZaten millet hiic susmicakmi cok merak ediyorum. Ne zman evlencekseniz cocuk ne zaman sut geldimi ikinci cocuk ne zman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?