Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım boşver kulak asma ilk gebeliklerde zor yani anca 18 19 dan sonra hissedersin. Yemek yedikten sonra çikolta yada tatlı ye sırtüstü uzan dinlen sessiz bir ortamda onla konuşmaya da başla duyabilir seni belki böylr böyle hissedersin yavaş yavaş canım ama erken daha ya boşver takma birden hissetmeye başlayacaksın zaten ❣

Kızlar 12.gun bugün de böyle en üstteki daha koyu olur diye düşünmüştüm ama hayırlısı

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-27-12-37-18-149_com.bm.android.thermometer.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 35
sanki ölümün kıyısındaymışım gibi dehşet dolu gözlerle bakıyorlar ay umrumda değil takmıyorum

Zaten millet hiic susmicakmi cok merak ediyorum. Ne zman evlencekseniz cocuk ne zaman sut geldimi ikinci cocuk ne zman..

hayır ama keseyi hissediyorum dokununca. su dolu balon gibi geliyor elime. birkaç haftaya hissederim herhalde
Hissedersin kız amann sağlıklı olsunda
Onlar hep konusur boşver daha neler konuscaklar kim bilşr .
Şuan şükğr bana kimse konusmuyor
Yoksa neler derler di neeee 5 kilo muı verdinnn ?
Nee yemek yemyiormusunnnn

Hissedersin kız amann sağlıklı olsunda
Onlar hep konusur boşver daha neler konuscaklar kim bilşr .
Şuan şükğr bana kimse konusmuyor
Yoksa neler derler di neeee 5 kilo muı verdinnn ?
Nee yemek yemyiormusunnnn
çocuk ölür içinde neyden beslenicek ye ekmek ye (ilk 3 ay bebek depodan beslenir)

Arkadalar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun
Merak ettigim bir şey var rahim ici miyomu olup gebe kalan tanidiklarniz varmi acaba
Arkadaşımin ilk gebeliği böyleydi...sezeryanla birlikte miyom da alındı...miyom yeni doğmuş bebek kafası büyüklüğünde imiş alındığında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…