İlk gebeliklerde geç hissediliyo5. Aydan sonra hissetmiştimhayırama keseyi hissediyorum dokununca. su dolu balon gibi geliyor elime. birkaç haftaya hissederim herhalde
Bende bu sabah son idrar testimle yapıcam dedim regl oldumartık nisan ayınaa
Rahim icinde mi miyomu vardi acabaArkadaşımin ilk gebeliği böyleydi...sezeryanla birlikte miyom da alındı...miyom yeni doğmuş bebek kafası büyüklüğünde imiş alındığında...
Evet rahim içindeydiRahim icinde mi miyomu vardi acaba
Ne kadar süre sonra aşılamaya karar verdinizO kadarınıda sayarsan 1-1,5 hafta gibi
Kimyasal sonrası 6. AyNe kadar süre sonra aşılamaya karar verdiniz
hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza olsun inşallah aminnnKızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik ♥♥
Biliyorsunuz devkete gittim
Sağlam geldiğim için çok memnunum
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Zahmet ettik beyfendiye ekranı döndürdü gösterdi uyuyordu miniminnağım
Kocaman olmus inanamadım
Ve asıl hayal kırıklıgına geliyor ultrason fotosu vermedi
Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
Birdaha gitceğimide sanmıyorum
İlgi alaka 0
Göbeğe sıkılan jeli kafama atcak sandım öyle bir çarptı kı duvara
Daha sabah böyleyse bunlar akşama doğru canavar oluyolardır .
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun ☺
Ins benimde hayirlisyla olur benimde rahim icinde bir miyomum varEvet rahim içindeydi
Allah razı olsun canımmm rabbım sizlerede nasip etsin inşalllaahhhadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza olsun inşallah aminnn
Maşallah canım saglıkla kucagınada alırsın inşallahAllah razı olsun canımmm rabbım sizlerede nasip etsin inşalllaahh ♥
Bunu 1000 kere söylüyorum Benya kızlar bu ovü testleri hep 2 çizgi mi çıkarne silikleşme var nede koyulaşma var bat a 6 7 gün falan var hcg testi de yaptım yine 2 saat sonra çizgi çıktı sabredemiyorum daa ovü testi ile gebe oldugunu ögrenen var mı aramızda
Aminnn Allah razı olsun canımmMaşallah canım saglıkla kucagınada alırsın inşallah
Dr karar verdi dimi canım. Ben kendi dr uma gitmedim istediğin zaman gel mayısa kadar dene ama kendin dedi. Kendi dr um dışında 2 dr a gittim en son ağustos eylül kimyasal oldu ard arda. Aslında ben gidip desem direkt yapabilir kendi dr um aşılama. Birde canım ne kadar tuttu toplam da. Hastaneler farklılık gösterir gerçi ya. Ben bu ay son kez kendim deneyip artık kendi dr uma gitmeye karar verdim zaten nisan bitince mayısa giriyoruz 1 seneyi buldu artık napucaksa yapsın bakalımKimyasal sonrası 6. Ay
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti ne zaman belli oluyor pekiKızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik ♥♥
Biliyorsunuz devkete gittim
Sağlam geldiğim için çok memnunum
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Zahmet ettik beyfendiye ekranı döndürdü gösterdi uyuyordu miniminnağım
Kocaman olmus inanamadım
Ve asıl hayal kırıklıgına geliyor ultrason fotosu vermedi
Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
Birdaha gitceğimide sanmıyorum
İlgi alaka 0
Göbeğe sıkılan jeli kafama atcak sandım öyle bir çarptı kı duvara
Daha sabah böyleyse bunlar akşama doğru canavar oluyolardır .
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?