Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yılın sonunda vajinismusu 14 şubatta yendim Yendikten Sonra martta ve bu ay bebek bekledim ama bu ay da olmadı bugün adet oldum sizce daha erken mi yani yeni yenmiş biri olarak hemen olmayabilir mi ?

Çevremde en yakın arkadasım dışında vajinismus olduğumu bilen yoktu dolayısıyla herkes bi bebek bekler oldu biz zaten baştan beri istiyoruz ama iste nasip. Stres oluyorum artık.

İlk ovulasyonumu yaptım adetim biter bitmez başladım ilk defa yaptıgım için inşallah zamanla koyulaşır

Eklentiler

• Screenshot_20190327-154429_Gallery.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 24
hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza olsun inşallah aminnn

ya kızlar bu ovü testleri hep 2 çizgi mi çıkar ne silikleşme var nede koyulaşma var bat a 6 7 gün falan var hcg testi de yaptım yine 2 saat sonra çizgi çıktı sabredemiyorum daa ovü testi ile gebe oldugunu ögrenen var mı aramızda

hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza olsun inşallah aminnn
Allah razı olsun canımmm rabbım sizlerede nasip etsin inşalllaahh

Bunu 1000 kere söylüyorum Ben

Bunlarda testlerim 13 şubat bat tarihimdi reglden bir gün önce pik oldu tekrar ..

30 ocakta yumurta çatladı

Kimyasal sonrası 6. Ay
Dr karar verdi dimi canım. Ben kendi dr uma gitmedim istediğin zaman gel mayısa kadar dene ama kendin dedi. Kendi dr um dışında 2 dr a gittim en son ağustos eylül kimyasal oldu ard arda. Aslında ben gidip desem direkt yapabilir kendi dr um aşılama. Birde canım ne kadar tuttu toplam da. Hastaneler farklılık gösterir gerçi ya. Ben bu ay son kez kendim deneyip artık kendi dr uma gitmeye karar verdim zaten nisan bitince mayısa giriyoruz 1 seneyi buldu artık napucaksa yapsın bakalım yapsın bizede aşılama napalım ya eşimi ikna edeyim de tabi önce en çok isteyen o bi zahmet kabul etsin

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti ne zaman belli oluyor peki

En son ki kimyasaldan sonra 6 ay geçmiş ama ben ara verdim 2 3 ay sonra. 3.denemem bu sanırım tutmadı. Valla vakti var biliyorum benden yana sıkıntı yok yumurtlamam çok güzel herşeyim vakitli. Eşden yana da inşallah sıkıntı yoktur bilemediğim için böyle aylarca boşa kürek çekmek istemiyorum. Aşılama derse aşılama yapsınlar ama eşe bakıyoalrmı önce sperm testi falan. Hangi aşamalardan geçicez ben hiç bilmiyorum araştırmam lazım bu ay son deneme ama tutmazsa doğru dr a artık tedaviye ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…