aminnn inşallah canım benim inşallahAllah razı olsun canımmm rabbım sizlerede nasip etsin inşalllaahh ♥
Evet kuzum dr dedi yapalım diye geçen ayda önermişti biz kendimiz bi deneyelim demiştik. 950 ödedik. Muayne ücreti eklenmedi üstüne 2 gün önce alındığı için.Dr karar verdi dimi canım. Ben kendi dr uma gitmedim istediğin zaman gel mayısa kadar dene ama kendin dedi. Kendi dr um dışında 2 dr a gittim en son ağustos eylül kimyasal oldu ard arda. Aslında ben gidip desem direkt yapabilir kendi dr um aşılama. Birde canım ne kadar tuttu toplam da. Hastaneler farklılık gösterir gerçi ya. Ben bu ay son kez kendim deneyip artık kendi dr uma gitmeye karar verdim zaten nisan bitince mayısa giriyoruz 1 seneyi buldu artık napucaksa yapsın bakalımyapsın bizede aşılama napalım ya eşimi ikna edeyim de tabi önce en çok isteyen o bi zahmet kabul etsin
Eşime baktılar 2 ay önce benim doktorum istedi.. ayrıca ürolojik muaynede oldu ultrason vs . He belki direkte yapabilirEn son ki kimyasaldan sonra 6 ay geçmiş ama ben ara verdim 2 3 ay sonra. 3.denemem bu sanırım tutmadı. Valla vakti var biliyorum benden yana sıkıntı yok yumurtlamam çok güzel herşeyim vakitli. Eşden yana da inşallah sıkıntı yoktur bilemediğim için böyle aylarca boşa kürek çekmek istemiyorum. Aşılama derse aşılama yapsınlar ama eşe bakıyoalrmı önce sperm testi falan. Hangi aşamalardan geçicez ben hiç bilmiyorumaraştırmam lazım bu ay son deneme ama tutmazsa doğru dr a artık tedaviye ❣
2 hafta sonra falan tahmınde bulunur doktorum canım :)Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti ne zaman belli oluyor peki
Yaaaaa maşallaaahhh gözünaydın canımmmmKızlar ben geldim herşey çok iyi öyle oynuyor ki Rabbim herkese nasip etsin kızlar inşallah sizleride duyarız
İnşallah güzel haber alırsınKimyasal sonrası 6. Ay
tamam benimde şuan 7 8 şubatta ki gibi 6 şubatta ki gibi olan bende 24 ünde oldu pik gibi yani 24 ünden beri yani 3 gündür senin 7 8 şubatta ki gibi olan şeklinde ümitleneyim miBunu 1000 kere söylüyorum Ben ☺
Eki Görüntüle 2251037
Bunlarda testlerim 13 şubat bat tarihimdi reglden bir gün önce pik oldu tekrar ..
30 ocakta yumurta çatladı
Bakalım dr ne dicek ya geçen yıl sigortaya bağlı 1000 1500 arası bişey tutabilir demişlerdi gideceğim hastanede bu sene ne kadardır bakıcaz artık ah keşke gerek kalmasa bu ay tutsa daEşime baktılar 2 ay önce benim doktorum istedi.. ayrıca ürolojik muaynede oldu ultrason vs . He belki direkte yapabilir
Hadi gözün aydın seninde canımmSagul kuzum benim 3hafta sonra gel dedi 2tarama var dedi
Benden 1 hafta sonra gitcen yanı bu sefer arayı uzatmıs senınkıde :))Sagul kuzum benim 3hafta sonra gel dedi 2tarama var dedi
Canım senin hiç sılıkleşmedi olmadımi benimde 11.günden beri pik gösteriyor bu gün 16. Gün halen koyuBunu 1000 kere söylüyorum Ben
Eki Görüntüle 2251037
Bunlarda testlerim 13 şubat bat tarihimdi reglden bir gün önce pik oldu tekrar ..
30 ocakta yumurta çatladı
maşallahKızlar ben geldim herşey çok iyi öyle oynuyor ki Rabbim herkese nasip etsin kızlar inşallah sizleride duyarız
Canım silikleşti ben 5 gün sınra tesadüf eseri ovu yaptım koyu görünce arkadaşlar devam ett dedi .Canım senin hiç sılıkleşmedi olmadımi benimde 11.günden beri pik gösteriyor bu gün 16. Gün halen koyu
tamam benimde şuan 7 8 şubatta ki gibi 6 şubatta ki gibi olan bende 24 ünde oldu pik gibi yani 24 ünden beri yani 3 gündür senin 7 8 şubatta ki gibi olan şeklinde ümitleneyim mi
ne yapsam ben ? ne düşünsem acabaCanım silikleşti ben 5 gün sınra tesadüf eseri ovu yaptım koyu görünce arkadaşlar devam ett dedi .
Tesadüf eseri oldu yanı
Bilmşyorum ki canım işte bende olan bu ..
İnşallah tatlım cmt doktor randevusu aldım folik asite başlayacağım bakalımHayırlısı olsun canım nisan ayına inşallah :) bende olmak üzereyim karnım çok ağrımaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?