Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum dr dedi yapalım diye geçen ayda önermişti biz kendimiz bi deneyelim demiştik. 950 ödedik. Muayne ücreti eklenmedi üstüne 2 gün önce alındığı için.

Eşime baktılar 2 ay önce benim doktorum istedi.. ayrıca ürolojik muaynede oldu ultrason vs . He belki direkte yapabilir

Bunu 1000 kere söylüyorum Ben ☺

Eki Görüntüle 2251037

Bunlarda testlerim 13 şubat bat tarihimdi reglden bir gün önce pik oldu tekrar ..

30 ocakta yumurta çatladı
tamam benimde şuan 7 8 şubatta ki gibi 6 şubatta ki gibi olan bende 24 ünde oldu pik gibi yani 24 ünden beri yani 3 gündür senin 7 8 şubatta ki gibi olan şeklinde ümitleneyim mi

Eşime baktılar 2 ay önce benim doktorum istedi.. ayrıca ürolojik muaynede oldu ultrason vs . He belki direkte yapabilir
Bakalım dr ne dicek ya geçen yıl sigortaya bağlı 1000 1500 arası bişey tutabilir demişlerdi gideceğim hastanede bu sene ne kadardır bakıcaz artık ah keşke gerek kalmasa bu ay tutsa da
Tutmazsa da yapacak bişey yok. Peki canım sen ilaç da içtin dimi?

Canım senin hiç sılıkleşmedi olmadımi benimde 11.günden beri pik gösteriyor bu gün 16. Gün halen koyu
Canım silikleşti ben 5 gün sınra tesadüf eseri ovu yaptım koyu görünce arkadaşlar devam ett dedi .
Tesadüf eseri oldu yanı

tamam benimde şuan 7 8 şubatta ki gibi 6 şubatta ki gibi olan bende 24 ünde oldu pik gibi yani 24 ünden beri yani 3 gündür senin 7 8 şubatta ki gibi olan şeklinde ümitleneyim mi
Canım silikleşti ben 5 gün sınra tesadüf eseri ovu yaptım koyu görünce arkadaşlar devam ett dedi .
Tesadüf eseri oldu yanı
ne yapsam ben ? ne düşünsem acaba H E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…