aynen bnde o an bi bozulsamda geçiyo hemencikYa ben ilk negatifi görünce Allah var çok buruluyorum ama sonra geçiyor takmıyorum da mesela kabullendim yani bu ay yok, bu ay yoksa öbür ay var diyorum yine de psikolojik belirtiler geliyo
Çatlaması değil kuzum üstünden 14 gün sayınca regl geliyor ya onu diyozYok gıı bende düzenliyim 16. Gün çatladı
hadi bakalımmm inşallahhhhhh olurrr doktor ne dedi pekii bidaha çağırdımı :)
Evet öyle bir şey var cidden amaaan bizde umut bitmez bu biter başka buluruzEvet oda var geçen haftakarda bi arkadaşım dedi "dikkat et benim gebeliklerim bir ay idrarda çıkmıyor" diye 2 tane çocuğu var ikisinde de çıkmamış
Ayyyy hadi inşallahkızlarrrrrrrben ovü testini gün içinde yapıyordum hep sıvı alımına falan dikkat etmeden bugün gayet dikkat ettim dün geceden beri sıvı almadım ilk idrar ile de yapmadım ve sonuç pik gibi oldu resmen bat a 5 6 gün var ümitleneyim miiii H E
hcg yapmadınmı bugun ?kızlarrrrrrrben ovü testini gün içinde yapıyordum hep sıvı alımına falan dikkat etmeden bugün gayet dikkat ettim dün geceden beri sıvı almadım ilk idrar ile de yapmadım ve sonuç pik gibi oldu resmen bat a 5 6 gün var ümitleneyim miiii H E
Evet öyle bir şey var cidden amaaan bizde umut bitmez bu biter başka buluruz
He ben yannış anlamışımÇatlaması değil kuzum üstünden 14 gün sayınca regl geliyor ya onu diyoz
Hemen at buraya hemen dua edicemDoğru canım :) ben gidiyorum o zaman test alıp geleyim o tek çizgi yüreğimi yerinden hoplatsa da en azından yapayım
13 gün sonra Çağırdıhadi bakalımmm inşallahhhhhh olurrr doktor ne dedi pekii bidaha çağırdımı :)
Hemen at buraya hemen dua edicem
süper inşallah tutunur bebiş13 gün sonra Çağırdı
stres yaptın da gecikti desek gördüğüm kadarıyla rahattın daDün kaset test yaptım negatif çıktı kuzum, yarında gelmezse yapsam mı bir tane daha, dediğin doğru ovü yaptım günün tutması lazım
İnşallahsüper inşallah tutunur bebiş
Kız yok stres mtres yapmadım, ilk negatifi gördüm bi ufak üzüldüm sonra o da geçti hala daha rahatım yanistres yaptın da gecikti desek gördüğüm kadarıyla rahattın dayarın bir daha yap bakalım olmazsan
Kuzum eşim akşam geç saatte yapmıştı takip etmedim valla sabaha proydum
MersiiKuzum eşim akşam geç saatte yapmıştı takip etmedim valla sabaha proydumAyy hayırlı olsun şimdiden
Ben de o konuda düşünceliyim sabit 14 gün diyorlar ama farklı olabilir diye düşünüyorumkızlar ben bu yuumrtlamadan sonra 14 gün olayını bi türlü anlayamadım.
ben geçen ay 2gün geç adet oldum.
14 geriye saydıgımda tam o gün bizim 2kere ilişkimiz olmuştu gün içinde.
ben o gün yumurtladıysam niye yakalayamadımmm bebişi
karışık işlerrrr acaba gerçekten tam 14. gün adetmi olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?