- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Laboquick güzeldir canımKızlaar laboquick gebelik testini ilk kez aldım hep bilinmedik artımed diye bişey yapıyodum farklı eczaneden aldım bu sefer 6 tl ye
Bu test nasıl iyi mi
ümitlen canım inşallah bebişin habercisidirkızlarrrrrrrben ovü testini gün içinde yapıyordum hep sıvı alımına falan dikkat etmeden bugün gayet dikkat ettim dün geceden beri sıvı almadım ilk idrar ile de yapmadım ve sonuç pik gibi oldu resmen bat a 5 6 gün var ümitleneyim miiii H E
6 nisani bekliyeyim diyorum dayanabilirsem. O zaman tam 14+1 olucak herhalde artik kesinlesirdayanabilirsen 15. haftayı bekle derim. söylese bile %100 demesi zor bu haftada. %100 olmayınca da yanılma payı oluyor mutlaka. bi sonrakinde sürpriz yasayabilirsin :) ama erkekse net söyler
sen bide ovu yapmıştın günü gününe gelmesi lazım. bi test daha mı yapsan :)
aynen bencede fark olabilirrrr sanırımmBen de o konuda düşünceliyim sabit 14 gün diyorlar ama farklı olabilir diye düşünüyorum
Saol cnm bnm ilk gebelikte olduğu gibi tsh yüksek çıktı haftaya tedaviye başlıyorum kese de göründü haftaya kontrol varAmin canım inşallah ya güzel haberlerini bekliyoruz
5-6 güne ovulasyonun böyle çıkması çok güzelkızlarrrrrrrben ovü testini gün içinde yapıyordum hep sıvı alımına falan dikkat etmeden bugün gayet dikkat ettim dün geceden beri sıvı almadım ilk idrar ile de yapmadım ve sonuç pik gibi oldu resmen bat a 5 6 gün var ümitleneyim miiii H E
Bir de hcg dene istersenkızlarrrrrrrben ovü testini gün içinde yapıyordum hep sıvı alımına falan dikkat etmeden bugün gayet dikkat ettim dün geceden beri sıvı almadım ilk idrar ile de yapmadım ve sonuç pik gibi oldu resmen bat a 5 6 gün var ümitleneyim miiii H E
hayır yapmadım evde kalmamıştı iş yerimde vardı ilk idrar lazım diye yapamadımhcg yapmadınmı bugun ?
Bende seni çok özledimmmmMerhaba kızlarözledim sizi çok şükür haftayı kapattım,yarına ders yok,öğretmen arkadaşlar 1 nisan tatil mi acaba?
Kesin olarak henüz duymadım ama öyle yazıyor her yerde.
Daha eve gidicem,evi toparlayıp en sevmediğim yemek yapma işine girisicem
gebelik testini koyulugu görünce mi yaptın aynı gün yoksa ertesi gün mü yaptın5-6 güne ovulasyonun böyle çıkması çok güzelinşallah yordugumuz sebeptendir canım bende ilk baş ovulasyonla takip edip,koyuluğu gördükten sonra gebelik testi yapmıştım..
ya valla korkar oldum şuan ki lh testim kopkoyu 2 çizgi gözümün önünde duruyor bu bile motive ediyorBir de hcg dene istersen
Bende seni çok özledimmmmCanımmm nasılsın? Oh kapattın haftayı bizim anca yarın akşam kapanır. 1 Nisan neden tatilmiş ki kuzucum?
Ben regle üç gün kala yaptım gebelik testini,kendimi öyle sartladim.buraya attığım lh testleri koyu çıkıyordu ama bu kadar koyu çıkmamıştı benim sanırım 5-6kalagebelik testini koyulugu görünce mi yaptın aynı gün yoksa ertesi gün mü yaptın
Red Phoenix seni bilhassa Sohbetini tatlisligini nasilsiiin,cevaplar iyi değil de çok iyi,harika,muhteşem olmalı inşallah canım benim
Ben çok şükür,uykudan başımı kaldirabildigim an daha iyi oluyorum,bak şimdi yemek yapma ayağına gider yatar uyurum
Secim sonrası okullar tatil oluyordu eskiden.Hala öyle mi bilemedim tatlisim,okulda da net bir şey demediler
bence durduğun hata hemen yap varsa ilk idrar şart değil ki her türlü çıkar zaten hadi bekliyoruzya valla korkar oldum şuan ki lh testim kopkoyu 2 çizgi gözümün önünde duruyor bu bile motive ediyorson 2 tane gebelik testim kaldı ondan ağıra alıyorum kendimi ama yap kesin çıkar derseniz hemen yaparım
İnşallah kuzumKac gundur giremedim sirf senin sonucuna bakmak icin neredeyse butun sayfalara baktim cok sukur canim insallah saglikla kucagina alirsin. Devlet hastaneleri genelde oyle oluyorlar zaten ikinci randevun da insallah bebegin cinsiyetini de ogrenirsin
heyecan bastı bi sigara içip öyle yapıyım baribence durduğun hata hemen yap varsa ilk idrar şart değil ki her türlü çıkar zaten hadi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?