Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ümitlen canım inşallah bebişin habercisidir

6 nisani bekliyeyim diyorum dayanabilirsem. O zaman tam 14+1 olucak herhalde artik kesinlesir

5-6 güne ovulasyonun böyle çıkması çok güzel inşallah yordugumuz sebeptendir canım bende ilk baş ovulasyonla takip edip,koyuluğu gördükten sonra gebelik testi yapmıştım..

Merhaba kızlar özledim sizi çok şükür haftayı kapattım,yarına ders yok,öğretmen arkadaşlar 1 nisan tatil mi acaba?
Kesin olarak henüz duymadım ama öyle yazıyor her yerde.
Daha eve gidicem,evi toparlayıp en sevmediğim yemek yapma işine girisicem

Bende seni çok özledimmmm Canımmm nasılsın? Oh kapattın haftayı bizim anca yarın akşam kapanır. 1 Nisan neden tatilmiş ki kuzucum?

Red Phoenix seni bilhassa Sohbetini tatlisligini nasilsiiin,cevaplar iyi değil de çok iyi,harika,muhteşem olmalı inşallah canım benim
Ben çok şükür,uykudan başımı kaldirabildigim an daha iyi oluyorum,bak şimdi yemek yapma ayağına gider yatar uyurum
Secim sonrası okullar tatil oluyordu eskiden.Hala öyle mi bilemedim tatlisim,okulda da net bir şey demediler
Bende seni çok özledimmmm Canımmm nasılsın? Oh kapattın haftayı bizim anca yarın akşam kapanır. 1 Nisan neden tatilmiş ki kuzucum?

gebelik testini koyulugu görünce mi yaptın aynı gün yoksa ertesi gün mü yaptın
Ben regle üç gün kala yaptım gebelik testini,kendimi öyle sartladim.buraya attığım lh testleri koyu çıkıyordu ama bu kadar koyu çıkmamıştı benim sanırım 5-6kala bu kadar koyuluga hcgde de çıkmalı

Hala adet bekliyorum canısı gelmedi, bebekte yok adette yok İnşallah önümüzdeki aya bomba gibi gircem Aman bırak yemeği yat uyu valla, beni şimdi eve gönderseler mutfağın kapısından girmem direkt yatak

He doğru oylar okullarda kullanılıyor, olabilir valla baktım şimdi internete tatil diyo okullar için

ya valla korkar oldum şuan ki lh testim kopkoyu 2 çizgi gözümün önünde duruyor bu bile motive ediyor son 2 tane gebelik testim kaldı ondan ağıra alıyorum kendimi ama yap kesin çıkar derseniz hemen yaparım
bence durduğun hata hemen yap varsa ilk idrar şart değil ki her türlü çıkar zaten hadi bekliyoruz

Kac gundur giremedim sirf senin sonucuna bakmak icin neredeyse butun sayfalara baktim cok sukur canim insallah saglikla kucagina alirsin. Devlet hastaneleri genelde oyle oluyorlar zaten ikinci randevun da insallah bebegin cinsiyetini de ogrenirsin
İnşallah kuzum
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…