Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sağlık ocağına kayıtlı olmasan da misafir olarak bakmak zorundalar
Ama bhcg bakıyorlar mi bilmiyorum
Ben hamileyim diye gittiğimde onlar da idarqr testi yapmıştı
Tıp merkezi filan yok mu gidebilecegin ?
Canım eski kayıtlı olduğum mh yakın olduğu için oraya gitneiz lazım muayene için dedi orası da bana uzak kalıyor eşim de yalnız gitmemi istemedi artık haftasonuna kadar olmazsam acile gideriz birlikte. :)

Kuzum düzenli döngülerde olması gereken 14 gün aslında, biz tuhafız

Amin kuzum, ama hiç umudum yok inan ki testler hep negatif çıktı bugünde olmazsa yarın sabah test yapıcam yine

Göğüslerimde 2 gündür sızlama lar oluyor ara ara ama öyle hassasiyet falan yok hani dokunamıyorum üzerine yatamıyorum falan diyenler oluyor bende öyle belirtiler yok. Midem yanıyor sabahları oda yediklerimle alakalı olabilir. yine bu sabah azıcık midem bulandı. Başka da belirtim yok. Ha bide dün gün boyu adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı.. bide aşırı gazım var

1 haftadır işe gelirken minibüste midem bulanıyor, araba tutuyor galiba ya da psikolojik Şu adet gelecekse gelsin de rahatlayayım ya
kuzum bnce bizim belirtilerin bi coğu psikolojik ne biliyim ya takmamak lazımda takıyoruz işte:)
benmde kasıklarımda bi sağ bi sol batıp duuruyo önemsememeye çalışıyorumm geçen aylardada oldu cunku

kuzum bnce bizim belirtilerin bi coğu psikolojik ne biliyim ya takmamak lazımda takıyoruz işte:)
benmde kasıklarımda bi sağ bi sol batıp duuruyo önemsememeye çalışıyorumm geçen aylardada oldu cunku
Ya ben ilk negatifi görünce Allah var çok buruluyorum ama sonra geçiyor takmıyorum da mesela kabullendim yani bu ay yok, bu ay yoksa öbür ay var diyorum yine de psikolojik belirtiler geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…