- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Canım eski kayıtlı olduğum mh yakın olduğu için oraya gitneiz lazım muayene için dedi orası da bana uzak kalıyor eşim de yalnız gitmemi istemedi artık haftasonuna kadar olmazsam acile gideriz birlikte. :)Canım sağlık ocağına kayıtlı olmasan da misafir olarak bakmak zorundalar
Ama bhcg bakıyorlar mi bilmiyorum
Ben hamileyim diye gittiğimde onlar da idarqr testi yapmıştı
Tıp merkezi filan yok mu gidebilecegin ?
günaydın canım ne durumdasın varmı bi değişiklik hissettiğinGünaydınn kızçeler
Canım idararda geç çıkanlar da oluyormuş en sağlıklısı 10 gün geçince deniliyor kişiden kişiye bünyeden bünyeye drieğişiyor. Bekleyelim bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda :)2 gün bebeğim
Kuzum düzenli döngülerde olması gereken 14 gün aslında, biz tuhafızkızlar ben bu yuumrtlamadan sonra 14 gün olayını bi türlü anlayamadım.
ben geçen ay 2gün geç adet oldum.
14 geriye saydıgımda tam o gün bizim 2kere ilişkimiz olmuştu gün içinde.
ben o gün yumurtladıysam niye yakalayamadımmm bebişi
karışık işlerrrr acaba gerçekten tam 14. gün adetmi olunuyor
Amin kuzum, ama hiç umudum yok inan ki testler hep negatif çıktı bugünde olmazsa yarın sabah test yapıcam yineCanım idararda geç çıkanlar da oluyormuş en sağlıklısı 10 gün geçince deniliyor kişiden kişiye bünyeden bünyeye drieğişiyor. Bekleyelim bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda :)
ayy bilemedim bnmkide cok duzenli ilk defa gecen ay 2 gun geckti :)Kuzum düzenli döngülerde olması gereken 14 gün aslında, biz tuhafız
1 haftadır işe gelirken minibüste midem bulanıyor, araba tutuyor galiba ya da psikolojikayy bilemedim bnmkide cok duzenli ilk defa gecen ay 2 gun geckti :)
Amin kuzum, ama hiç umudum yok inan ki testler hep negatif çıktı bugünde olmazsa yarın sabah test yapıcam yine
Ay üşenme bence git al hemenBende 3 test yaptım bu ay ilk yaptığım testin üstünden 10 gün geçmiş en son yaptığımdan da 3 gün geçti gidip test alsam yaparım ama hiç halim yok
Ay ben olsam hemen alırım ya varsaBende 3 test yaptım bu ay ilk yaptığım testin üstünden 10 gün geçmiş en son yaptığımdan da 3 gün geçti gidip test alsam yaparım ama hiç halim yok
günaydın canlarımmm
bata 10 kaldı teste 7
kuzum bnce bizim belirtilerin bi coğu psikolojik ne biliyim ya takmamak lazımda takıyoruz işte:)1 haftadır işe gelirken minibüste midem bulanıyor, araba tutuyor galiba ya da psikolojikŞu adet gelecekse gelsin de rahatlayayım ya
Ay üşenme bence git al hemen
Hem varsa eşine de sürpriz yaparsın :)
Ay ben olsam hemen alırım ya varsaİnşallahhhh
Ya ben ilk negatifi görünce Allah var çok buruluyorum ama sonra geçiyor takmıyorum da mesela kabullendim yani bu ay yok, bu ay yoksa öbür ay var diyorum yine de psikolojik belirtiler geliyokuzum bnce bizim belirtilerin bi coğu psikolojik ne biliyim ya takmamak lazımda takıyoruz işte:)
benmde kasıklarımda bi sağ bi sol batıp duuruyo önemsememeye çalışıyorumm geçen aylardada oldu cunku
Kırmızı kart gelene kadar ümit bitmez idrarda 1-2 ay çıkmayan gebelikler varmışKız bende duramıyırum işte 3 testin hepsi de negatif çıktı hala acaba varmı diye ümit var içimde
Yokgünaydın canım ne durumdasın varmı bi değişiklik hissettiğin
Yok gıı bende düzenliyim 16. Gün çatladıKuzum düzenli döngülerde olması gereken 14 gün aslında, biz tuhafız
Kırmızı kart gelene kadar ümit bitmez idrarda 1-2 ay çıkmayan gebelikler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?