- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Evde varsa yap o zaman teetBi kaç aydır geç oluyorum en son olduğum taihe göre 3 gün geciktim
Evde varsa yap o zaman teet
Hayırlısı olsun
Kafana takma ki hayırlı zamanda olsun
Sen bu sabah da test yaptın mı canım dün baya çizgi vardıEvde varsa yap o zaman teet
Hayırlısı olsun
Kafana takma ki hayırlı zamanda olsun
Kac gundur giremedim sirf senin sonucuna bakmak icin neredeyse butun sayfalara baktim cok sukur canim insallah saglikla kucagina alirsin. Devlet hastaneleri genelde oyle oluyorlar zaten ikinci randevun da insallah bebegin cinsiyetini de ogrenirsinKızlarrrr ben ve minnacık tospalağım geldik ♥♥
Biliyorsunuz devkete gittim
Sağlam geldiğim için çok memnunum
Adam ilk başta benı göstermedi işte bebek iyi kalbı atıyor dedi eee dedim ben görmücem mi
Zahmet ettik beyfendiye ekranı döndürdü gösterdi uyuyordu miniminnağım
Kocaman olmus inanamadım
Ve asıl hayal kırıklıgına geliyor ultrason fotosu vermedi
Eşim çıkışta gel özele gidelim ordan alırız ultrason fotosu dedi amannn be gerek var ben sağlıklı mı değil mi onu görmek için geldim dedim
Birdaha gitceğimide sanmıyorum
İlgi alaka 0
Göbeğe sıkılan jeli kafama atcak sandım öyle bir çarptı kı duvara
Daha sabah böyleyse bunlar akşama doğru canavar oluyolardır .
Valla devlete gidenlerin Allah yardımcısı olsun ☺
sen öğrendin mii? kaçırdım mı bilmiyorum :)Kac gundur giremedim sirf senin sonucuna bakmak icin neredeyse butun sayfalara baktim cok sukur canim insallah saglikla kucagina alirsin. Devlet hastaneleri genelde oyle oluyorlar zaten ikinci randevun da insallah bebegin cinsiyetini de ogrenirsin
Yok canim daha ogrenemedim gitsem soyler mi acaba doktor?sen öğrendin mii? kaçırdım mı bilmiyorum :)
Ben sonucumu internetten gormustum canim. Tabi bazi illerin farkli oluyor. Memlekette yaptirdigim da e nabizdan bakiyordum yasadigim yerde yaptirdigima ise sitelerinden bakmistimKızlar sağlık ocağında kan testi verip internetten bakan var mı sonucun tamamı düşmüyor siteye önceden böyle değildi
İstanbuldayım önceden bende görüyodum ona şaşırdım beklemek aşırı geriyorBen sonucumu internetten gormustum canim. Tabi bazi illerin farkli oluyor. Memlekette yaptirdigim da e nabizdan bakiyordum yasadigim yerde yaptirdigima ise sitelerinden bakmistim
Günaydın kızlaaarAdetim hala gelmedi
2 gün bebeğimGünaydın canım kaç gün gecikti ?
Canım sağlık ocağına kayıtlı olmasan da misafir olarak bakmak zorundalarGünaydın canım kaç gün gecikti ?
Surekli bak cunku bazen gec yukluyorlar bilmezmiyim o gerginligiİstanbuldayım önceden bende görüyodum ona şaşırdım beklemek aşırı geriyor
dayanabilirsen 15. haftayı bekle derim. söylese bile %100 demesi zor bu haftada. %100 olmayınca da yanılma payı oluyor mutlaka. bi sonrakinde sürpriz yasayabilirsin :) ama erkekse net söylerYok canim daha ogrenemedim gitsem soyler mi acaba doktor?
sen bide ovu yapmıştın günü gününe gelmesi lazım. bi test daha mı yapsan :)2 gün bebeğim
Dün kaset test yaptım negatif çıktı kuzum, yarında gelmezse yapsam mı bir tane daha, dediğin doğru ovü yaptım günün tutması lazımdayanabilirsen 15. haftayı bekle derim. söylese bile %100 demesi zor bu haftada. %100 olmayınca da yanılma payı oluyor mutlaka. bi sonrakinde sürpriz yasayabilirsin :) ama erkekse net söyler
sen bide ovu yapmıştın günü gününe gelmesi lazım. bi test daha mı yapsan :)
kızlar ben bu yuumrtlamadan sonra 14 gün olayını bi türlü anlayamadım.Dün kaset test yaptım negatif çıktı kuzum, yarında gelmezse yapsam mı bir tane daha, dediğin doğru ovü yaptım günün tutması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?