Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac gundur giremedim sirf senin sonucuna bakmak icin neredeyse butun sayfalara baktim cok sukur canim insallah saglikla kucagina alirsin. Devlet hastaneleri genelde oyle oluyorlar zaten ikinci randevun da insallah bebegin cinsiyetini de ogrenirsin

Kac gundur giremedim sirf senin sonucuna bakmak icin neredeyse butun sayfalara baktim cok sukur canim insallah saglikla kucagina alirsin. Devlet hastaneleri genelde oyle oluyorlar zaten ikinci randevun da insallah bebegin cinsiyetini de ogrenirsin
sen öğrendin mii? kaçırdım mı bilmiyorum :)

Kızlar sağlık ocağında kan testi verip internetten bakan var mı sonucun tamamı düşmüyor siteye önceden böyle değildi
Ben sonucumu internetten gormustum canim. Tabi bazi illerin farkli oluyor. Memlekette yaptirdigim da e nabizdan bakiyordum yasadigim yerde yaptirdigima ise sitelerinden bakmistim

Yok canim daha ogrenemedim gitsem soyler mi acaba doktor?
dayanabilirsen 15. haftayı bekle derim. söylese bile %100 demesi zor bu haftada. %100 olmayınca da yanılma payı oluyor mutlaka. bi sonrakinde sürpriz yasayabilirsin :) ama erkekse net söyler
sen bide ovu yapmıştın günü gününe gelmesi lazım. bi test daha mı yapsan :)

Dün kaset test yaptım negatif çıktı kuzum, yarında gelmezse yapsam mı bir tane daha, dediğin doğru ovü yaptım günün tutması lazım

Dün kaset test yaptım negatif çıktı kuzum, yarında gelmezse yapsam mı bir tane daha, dediğin doğru ovü yaptım günün tutması lazım
kızlar ben bu yuumrtlamadan sonra 14 gün olayını bi türlü anlayamadım.
ben geçen ay 2gün geç adet oldum.
14 geriye saydıgımda tam o gün bizim 2kere ilişkimiz olmuştu gün içinde.
ben o gün yumurtladıysam niye yakalayamadımmm bebişi
karışık işlerrrr acaba gerçekten tam 14. gün adetmi olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…