İnan canım öyle anlayışlısın ki bazen böyle yazdıgım için üzülüyorum acaba senı kırıyormuyum diyeaminnn kuzum öyle de olacaktı ama nasip olmadıseninle her konuştuğumda birlikte nasıl birbirimize destek olduğumuz ve mutluluğu paylaştığımız geliyor aklıma kendime üzülüyorum senin adına da çok seviniyorum
hayalet çizgiyi görüyorum sanki şuanGönder bakem şu halini
Her insanın iyi yanı kötü yanı vardır ana babadır sonuşta.. canından kanından
İyi bir insan değilmiş ama belki değişirdi
Bide ben 4.5 yaşındayken ölmüş hiç tanımıyırum ya ona çok üzülüyorum
Karın değilde kasık ağrılarım olurdukızlar merhaba ben 4+3 teyim henüz cok yeni ama benim karnımda agrılar var mekik çekmişimde karnım agrıyor daha dogrusu kaslarım agrıyor gibi sizinde böyle olmusmuydu
Ataana kız resimhayalet çizgiyi görüyorum sanki şuan
Kız sen bizi delirtcen mihayalet çizgiyi görüyorum sanki şuan
attım yavrum telefondan pc ye yükleyip pc den buraya yükleyene kadar zaman geçiyor ben ne yapıyımAtaana kız resim
Çekiş açın iyi değil canım eline al ve hanı hayalet çizgi görüyorum dedin ya onu görüp çek ..
Ben görmedim
aynen aynenKız sen bizi delirtcen miher defasında böyle yapıyon
mekanı cennet olsun inşallahh..
sen test yaptınmı aldıgını ?Bende göremedimAllahımm hayırlısıyla bi adet olayım artıkk
olur mu kuzum niye kırılayım kırılmıyorum sadece kendim için üzülüyorumİnan canım öyle anlayışlısın ki bazen böyle yazdıgım için üzülüyorum acaba senı kırıyormuyum diye
Ama eminim rabbım tekrar nasip etcek kuzum inanıyorum .
Bende kürtaj yaşadım , bende kimyasal gebelik yaşadım en sonunda rabbım evlat nasip etti .
Senınde olcak ♥
Geç olsun güç olmasın kuzum ♥
Hayır yani yazana kadar resmi at arada ne konuşuyon merak ediyoz burda
Amin canımmekanı cennet olsun inşallahh..
yahuu atamıyorum öyle şak diye siz telefondan resim atabiliyormusunuz ? ben çek gönder paylaş kaç iş ile ugraşıyorum o sıradaHayır yani yazana kadar resmi at arada ne konuşuyon merak ediyoz burdazatiii yat yat uyuştum
Allah rahmet eylesin kuzum mekanı Cennet olsun inşallah
çekiş açısını nasıl ayarlıyımÇekiş açın iyi değil canım eline al ve hanı hayalet çizgi görüyorum dedin ya onu görüp çek ..
bende çekiş açısını yanlış koydugumda burdaki arkadaşlar göremiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?