Canım kan testi yaptırma imkanın var mı ?Benim gözüm kör oldu
Oturup ağlamak istiyorum akşama kadar ben normalde bu kadat etkilenmiyorum aslında ama bu sefer bi kötü oldum
Çok canımsın yaaHala adet bekliyorum canısı gelmedi, bebekte yok adette yokİnşallah önümüzdeki aya bomba gibi gircem Aman bırak yemeği yat uyu valla, beni şimdi eve gönderseler mutfağın kapısından girmem direkt yatak
He doğru oylar okullarda kullanılıyor, olabilir valla baktım şimdi internete tatil diyo okullar için
bende sende gördüm gibi geldi hatta o sırada kendimin ki ile ugraştıgım için cevap veremedim ama ikimizin kini de negatif yaptımBende gördüm gibi ama arkadaşınkiyle aynı gibi de geldi kendimi kandırmak istemedim
Benimde 19 saat,çok şükür idaremden.Herkesin arzuları gözetilerek program yapıldıİnşallah tatildir
Ben plan yaptım bilet aldım hafta sonu için:)
Ne güzel boş gününün olması
19 saat ders var her gün okuldayim
Yalancı mutluluk yaşıyalım mı iğnenin etkisiyle kop koyu çıkar he 2. Günde
Ooooo hayırlı olsunnnnnAha pro oldum saniyeyle
Canım kan testi yaptırma imkanın var mı ?
Çok stres yaşadın ?
Canım benim..Diyecek hiçbir şey bulamadım..Allah senin bebeğine ailesiyle büyükleriyle huzurlu bir hayat nasip etsin
İyi bir insan değilmiş ama belki değişirdi
Bide ben 4.5 yaşındayken ölmüş hiç tanımıyırum ya ona çok üzülüyorum
Eğer yakında bence git yaptır canım ben görüyorum ama çok geç çıktı tabı .. eğer varsa artışa bakalım kuzumHafasonu eşim birlikte yaptıralım dedi benm de dün ağrım olunca bugün olurım diye düşündüm tamam dedim
Amin kuzum Allah razı olsunCanım benim..Diyecek hiçbir şey bulamadım..Allah senin bebeğine ailesiyle büyükleriyle huzurlu bir hayat nasip etsin
hayırlı olsunnnn kızAha pro oldum saniyeyle
Konu silmek yasak ama yenı özellik geldi . Proyken açtığın konuları herkesden gizliyebiliyorsun .hayırlı olsunnnn kız
bende olcammm güzelse söylede
bideH E açtıgın konuları silebiliyomusun proyken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?