- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Yaptım şimdi hiç bişey çıkmadısen test yaptınmı aldıgını ?
Ben direk paylaşabiliyorumyahuu atamıyorum öyle şak diye siz telefondan resim atabiliyormusunuz ? ben çek gönder paylaş kaç iş ile ugraşıyorum o sırada
bence hiçbişey içme söktürücü içmeni gerektircek kadar gecikmediki adetin.Yaptım şimdi hiç bişey çıkmadı
Adet söktürücü ne içsem acaba fikri olan varmı
bende uygulamsını indirdim telefona ama paylaşım yapılmıyor bildirim bile gelmiyor anca içine girince görebiliyorum ama resim atma veya oradan resim bakma olmuyorBen direk paylaşabiliyorum
Kuzum hanı silik çizgi görüyorum diyosun ya şuan ben bişey göremedim mesela ..çekiş açısını nasıl ayarlıyımne taraftan çekmemi istersin atarlı gebelak
Sen kendini bi serbest bırak canım o gelicektir. Ben olsam içmezdimYaptım şimdi hiç bişey çıkmadı
Adet söktürücü ne içsem acaba fikri olan varmı
Yok ben uygulama kullanmıyorum . Direk safarıden giriyorum benbende uygulamsını indirdim telefona ama paylaşım yapılmıyor bildirim bile gelmiyor anca içine girince görebiliyorum ama resim atma veya oradan resim bakma olmuyor
Sağol kuzum aminAllah rahmet eylesin kuzum mekanı Cennet olsun inşallah
Ya ben görüyorum ?Tertemiz
yok o resimde bende göremedimKuzum hanı silik çizgi görüyorum diyosun ya şuan ben bişey göremedim mesela ..
ben elime alıp azcık yamultuyırdum gün ışığında ozaman gözüküyordu ..
Sen bu resimde görüyon mu çizgi ??
Heh burda gördüm .yok o resimde bende göremedimişin tuhafı elime aldım görüdügümü tekrar göremedim senin için şekilden şekile girdim şimdi burda biraz daha belli oluyor herhlade bilemedim yaa
gördün mü gerçektennHeh burda gördüm .
Şimdi regle 5 gün var değil mi ?
Bunu bende gördüm ama emin olamadım
İlk idrarla yapmadığın için çok silik.gördün mü gerçektennevet 2 veya 3 nisan da olmam lazım
Benim gözüm kör olduYa ben görüyorum ?
buda negatif haliiHeh burda gördüm .
Şimdi regle 5 gün var değil mi ?
Ay bilmiyorum belki geç mi döllendiBunu bende gördüm ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?