Senle aynı sayılırız resmen de annem hariç o uzak 1 saat mesafe .. benim ailemlden kimse yok yakınımda hepsi en az yarım saat 1 saat uzakta .. şu an biraz ayrıyız ama ev yapılınca yine dipdibe olucaz ..o zaman yat işte ne kalkıcan boşver
benim kv üst katta görümcemin biri alt katta diğer 2 görümcem yine yakın mahallelerde.
annem 2 sokak ötemde.
olsun bi saatte çok uzak değil hayatta ve sağlıklı olsunlarda :)Senle aynı sayılırız resmen de annem hariç o uzak 1 saat mesafe .. benim ailemlden kimse yok yakınımda hepsi en az yarım saat 1 saat uzakta .. şu an biraz ayrıyız ama ev yapılınca yine dipdibe olucaz ..
Aman yokk keşke benimkide öyle olsa, bana gelir, her zaman temizdir zaten evim dağınık olsa bile onlar gelince anında toplarım, haberli gelmezler asla zaten habersiz hep .. e evin hep toplu kocan tğm gün işte, e oğlanda hep odasında sen mi batırıyosun evi yoksa ? Ne sürekli temizlk yapıyosun amann bırak çok yapmk istiyosan bana gel yap derhahahaahahyok kız benimki temizdir onun evi toplu
bn yapcagım zaman bana öyle diyo sadece
sende iyi demişin valla helal olsun kız
Selam kızlaruzuuunn zamandır topiğin gizli takipçilerindendim bugün yazmak istedim☺8 buçuk aylık evliyim 5 aydır ben de belirti kovalayanlardanım bat 2-3 nisan inşallah ben ve bekleyen herkes güzel haberler alırız ❤❤ Gonulmeyvesi Red Phoenix testlerinizdeki çizgiyi ben de gördüm inşallah bebişiniz sizinledir :) :)
ya hadi hcg testi sonradan çizgi falan çıkıyor biz ümitleniyoruz onlar zaten 5 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar peki ovü testine ne demeli kaç gündür yumurtluyorum ben o teste göreCanım burda gördük geçen aylarda 4 çıkan oldu 3 çıkan oldu yani hcg regl yaklaştıkça bazen 5 e kadar dalgalanma yaşayabiliyor. Ama senin için rahat etsin ptesi baktır ama bu yaptığın laset testlerin hepsi hatalı o zaman nerden almıştın bence şikayet etmelisin. Sonuçta hcg en az 10 15 üstü olunca silikte olsa çıkıyor kasette. 1.5 ken asla silik çıkamaz yani. Kaset testlere de güven yok artık yaa bu ara çok pkuyprum ben hep silik çıkıyor sonu hüsran. 1 kere bende yaşadım burda herkes görmüştüsonu hüsrandı. İnşallah sizlerden güzel haberler alrıız ama
Bilmiyorum vallaSanki var gibi
Tabi canım Allahım ömür versin de uzakta olsunlar yaa .. herşeyime koşar hastayım diyim araba yoksa otobüse atlar ordan çorba yemek getirir. Hamile olduğumda biliyo yemek yapamıyoeum her hafta yemek taşıdı temizliğimi doğuma kadar onlar yaptı. Diğer taraf altımda oturanlar kapımı bile açmadılar o yüzden baya olgunlaştım büyüdüm bende oğlum doğduktan sonraolsun bi saatte çok uzak değil hayatta ve sağlıklı olsunlarda :)
benimde annemle 2 sokak var ama çalıştıgım için anca haftada 1 görüyorum.
ama evdeyken hergün gidiyodum iyi oluyodu
Sen belkide yumurtlayamadın canım hiç böyle sorun oluyormuydu. Belki geç yumurtluyorsundur ..ya hadi hcg testi sonradan çizgi falan çıkıyor biz ümitleniyoruz onlar zaten 5 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar peki ovü testine ne demeli kaç gündür yumurtluyorum ben o teste göre
iyi yapmışsın haketmişlerrr birazz vallaa :)Aman yokk keşke benimkide öyle olsa, bana gelir, her zaman temizdir zaten evim dağınık olsa bile onlar gelince anında toplarım, haberli gelmezler asla zaten habersiz hep .. e evin hep toplu kocan tğm gün işte, e oğlanda hep odasında sen mi batırıyosun evi yoksa ? Ne sürekli temizlk yapıyosun amann bırak çok yapmk istiyosan bana gel yap derbenim zor zamanlarımda gebeliklerimde doğumlarımda maalesef uzaktaki ailem koştu koştu yaptı yakındaki dibimdekiler çorba bile getirmedi valla taşındım ihtiyacın varmı bile sormadılar o yüzden ben kestim artık eskiden yapardım yemek olsa verirdim acırdım yaşlılar derdim ama beni kuşlandılar yeterince .. şimdi geri çektim kendimi açtım gözümü diyelim
Hadi inşallah hayırlı haberlerkızlar ben kan verdim8de cikacak sonuc
İnşallah bekleyen herkes alsın o güzel haberleriiİnşllah güzel haberler alırsın canım inşallah bizdede vardır eğer varsa bu adet ağrısına aldanmayın diy bi çok kişiyi uyarmayı düşünüyorum ☺
Canımm hoşgeldin, uğurlu gelsin inşallahSelam kızlaruzuuunn zamandır topiğin gizli takipçilerindendim bugün yazmak istedim☺8 buçuk aylık evliyim 5 aydır ben de belirti kovalayanlardanım bat 2-3 nisan inşallah ben ve bekleyen herkes güzel haberler alırız ❤❤ Gonulmeyvesi Red Phoenix testlerinizdeki çizgiyi ben de gördüm inşallah bebişiniz sizinledir :) :)
Misafirim geliyor yolda şu an evde bir lokma yemek yok kalkıp yapamıyorum çöktüm kaldım hemen geçsin hemennnnSaat çabucak 8 olsun
Canımmmm misafirim var online kalamam ama sonuç çıkar çıkmaz buraya yazıcam dua et nolurkızlar ben kaçtım mesai bitti
normalde girmem ama 8 gibi gircemRed Phoenix sonucunu merak ettiğim için
inşalalh güzel bi değer çıkar
Kuzum eğer testin yanlış değilse 5 in üstünde bir değil görmemiz lazım ..Misafirim geliyor yolda şu an evde bir lokma yemek yok kalkıp yapamıyorum çöktüm kaldım hemen geçsin hemennnnÇok erken davranmadım di mi elçinim? Eczaneden bi sürü gebelik testi de aldım
Ayyy inşallahhhhKuzum eğer testin yanlış değilse 5 in üstünde bir değil görmemiz lazım ..
Allahın izniyle onu görürsek sabahları koyulaşmaya bakarız idrar trstleriyle
Kız sen annene gitmicekmiydi misafir nereden çıktıMisafirim geliyor yolda şu an evde bir lokma yemek yok kalkıp yapamıyorum çöktüm kaldım hemen geçsin hemennnnÇok erken davranmadım di mi elçinim? Eczaneden bi sürü gebelik testi de aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?