Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman yat işte ne kalkıcan boşver
benim kv üst katta görümcemin biri alt katta diğer 2 görümcem yine yakın mahallelerde.
annem 2 sokak ötemde.
Senle aynı sayılırız resmen de annem hariç o uzak 1 saat mesafe .. benim ailemlden kimse yok yakınımda hepsi en az yarım saat 1 saat uzakta .. şu an biraz ayrıyız ama ev yapılınca yine dipdibe olucaz ..

Senle aynı sayılırız resmen de annem hariç o uzak 1 saat mesafe .. benim ailemlden kimse yok yakınımda hepsi en az yarım saat 1 saat uzakta .. şu an biraz ayrıyız ama ev yapılınca yine dipdibe olucaz ..
olsun bi saatte çok uzak değil hayatta ve sağlıklı olsunlarda :)
benimde annemle 2 sokak var ama çalıştıgım için anca haftada 1 görüyorum.
ama evdeyken hergün gidiyodum iyi oluyodu

hahahaahah yok kız benimki temizdir onun evi toplu
bn yapcagım zaman bana öyle diyo sadece
sende iyi demişin valla helal olsun kız
Aman yokk keşke benimkide öyle olsa, bana gelir, her zaman temizdir zaten evim dağınık olsa bile onlar gelince anında toplarım, haberli gelmezler asla zaten habersiz hep .. e evin hep toplu kocan tğm gün işte, e oğlanda hep odasında sen mi batırıyosun evi yoksa ? Ne sürekli temizlk yapıyosun amann bırak çok yapmk istiyosan bana gel yap der benim zor zamanlarımda gebeliklerimde doğumlarımda maalesef uzaktaki ailem koştu koştu yaptı yakındaki dibimdekiler çorba bile getirmedi valla taşındım ihtiyacın varmı bile sormadılar o yüzden ben kestim artık eskiden yapardım yemek olsa verirdim acırdım yaşlılar derdim ama beni kuşlandılar yeterince .. şimdi geri çektim kendimi açtım gözümü diyelim

İnşllah güzel haberler alırsın canım inşallah bizdede vardır eğer varsa bu adet ağrısına aldanmayın diy bi çok kişiyi uyarmayı düşünüyorum ☺

ya hadi hcg testi sonradan çizgi falan çıkıyor biz ümitleniyoruz onlar zaten 5 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar peki ovü testine ne demeli kaç gündür yumurtluyorum ben o teste göre

olsun bi saatte çok uzak değil hayatta ve sağlıklı olsunlarda :)
benimde annemle 2 sokak var ama çalıştıgım için anca haftada 1 görüyorum.
ama evdeyken hergün gidiyodum iyi oluyodu
Tabi canım Allahım ömür versin de uzakta olsunlar yaa .. herşeyime koşar hastayım diyim araba yoksa otobüse atlar ordan çorba yemek getirir. Hamile olduğumda biliyo yemek yapamıyoeum her hafta yemek taşıdı temizliğimi doğuma kadar onlar yaptı. Diğer taraf altımda oturanlar kapımı bile açmadılar o yüzden baya olgunlaştım büyüdüm bende oğlum doğduktan sonra herşeyi daha güzel gördüm

ya hadi hcg testi sonradan çizgi falan çıkıyor biz ümitleniyoruz onlar zaten 5 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar peki ovü testine ne demeli kaç gündür yumurtluyorum ben o teste göre
Sen belkide yumurtlayamadın canım hiç böyle sorun oluyormuydu. Belki geç yumurtluyorsundur ..

iyi yapmışsın haketmişlerrr birazz vallaa :)

İnşllah güzel haberler alırsın canım inşallah bizdede vardır eğer varsa bu adet ağrısına aldanmayın diy bi çok kişiyi uyarmayı düşünüyorum ☺
İnşallah bekleyen herkes alsın o güzel haberlerii bende de var 2 gündür hafif hafif ağrılar bazen bu ay da bir şey yok, erken mi gelecek acaba diye düşünmüyor değilim ama hayırlısı bakalım hakkımızda

Canımm hoşgeldin, uğurlu gelsin inşallah

Misafirim geliyor yolda şu an evde bir lokma yemek yok kalkıp yapamıyorum çöktüm kaldım hemen geçsin hemennnn Çok erken davranmadım di mi elçinim? Eczaneden bi sürü gebelik testi de aldım
Kuzum eğer testin yanlış değilse 5 in üstünde bir değil görmemiz lazım ..
Allahın izniyle onu görürsek sabahları koyulaşmaya bakarız idrar trstleriyle

Misafirim geliyor yolda şu an evde bir lokma yemek yok kalkıp yapamıyorum çöktüm kaldım hemen geçsin hemennnn Çok erken davranmadım di mi elçinim? Eczaneden bi sürü gebelik testi de aldım
Kız sen annene gitmicekmiydi misafir nereden çıktı misafir geliceksr sonucu kim alcaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…