Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bide idrarla ilgili bişey sorucam
Artık kaç gündür yapa yapa dikkatimi çekiyor
Böyle içinde baloncuklar var hani gazozun içinde olur ya öyle daha önce görmemiştim bir haftadır böyle nerdeyse rengi de koyu bu kadar detay yazdığım için kusura bakmayın

Hamile idrarı nasıl oluyor acaba ?

3 Hafta: 0-5 mIU/ml açıklama şeklide bu şekilde kızlar
Canım burda gördük geçen aylarda 4 çıkan oldu 3 çıkan oldu yani hcg regl yaklaştıkça bazen 5 e kadar dalgalanma yaşayabiliyor. Ama senin için rahat etsin ptesi baktır ama bu yaptığın laset testlerin hepsi hatalı o zaman nerden almıştın bence şikayet etmelisin. Sonuçta hcg en az 10 15 üstü olunca silikte olsa çıkıyor kasette. 1.5 ken asla silik çıkamaz yani. Kaset testlere de güven yok artık yaa bu ara çok pkuyprum ben hep silik çıkıyor sonu hüsran. 1 kere bende yaşadım burda herkes görmüştü sonu hüsrandı. İnşallah sizlerden güzel haberler alrıız ama

Selam kızlar uzuuunn zamandır topiğin gizli takipçilerindendim bugün yazmak istedim☺8 buçuk aylık evliyim 5 aydır ben de belirti kovalayanlardanım bat 2-3 nisan inşallah ben ve bekleyen herkes güzel haberler alırız ❤❤ Gonulmeyvesi Red Phoenix testlerinizdeki çizgiyi ben de gördüm inşallah bebişiniz sizinledir :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…