Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bn cuma günleri odayı temziliyom genelde i şyerinde.
ama bugun temizlemedim çünkü hiç pisletmemmişim bu hafta
daha evin temizliği var oturdugumuz odanın halısına çay dökmüştü kuzenim.
yıkamaya verdim yıkandı geldi salı günü akşam hala seremedim.
şimdi yarın kalkar güzelce kahvlatımı yaparım evimi siler süpürür temizlerimmm
sonra kuaföre gidcem ohooo bi sürü iş

Ohh mis.. benim evinde ihtiyacı var.. ama anamla kocam kımıldatmıyo operasyon geçirmişim muamelesi var

Ohh mis.. benim evinde ihtiyacı var.. ama anamla kocam kımıldatmıyo operasyon geçirmişim muamelesi var
acelesi yokkk sen yat keyfine bakkkk doktora gidene kdr
kv olsa şimdi derdi sana neyi temizlicen iki kişisiniz kim s*çtı evine
bana öyle diyo
bende ağır iş yapmıcam siler süpürür banyo tuvalet balkon yıkarım toz alırım.
adet oluncada cam kapı girişcem

Bende kv kp yok, bitek görümcem var oda köyde ayda bir anca gidebiliyoruz. Aileden de öyle gelen giden yok. Benim sülale zaten istanbulda b.k götürsede sorun olmuyor yani

Bende kv kp yok, bitek görümcem var oda köyde ayda bir anca gidebiliyoruz. Aileden de öyle gelen giden yok. Benim sülale zaten istanbulda b.k götürsede sorun olmuyor yani
o zaman yat işte ne kalkıcan boşver
benim kv üst katta görümcemin biri alt katta diğer 2 görümcem yine yakın mahallelerde.
annem 2 sokak ötemde.

Merhaba kizlar, bayadir yoktum buralarda bugun cok bas donmem oldu hala da dönüyor,test yapayim dedim sizde benim gibi goremiyosunuz dimi?

Eklentiler

• 66446D32-1A52-4474-92C4-1B66470A995B.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 54
Yaaa seninkiyle benimki aynı galiba kız ben çalışmıyorum artı evin altını üstüne getiren tek bir oda derli toplu bırakmayan oğlum var ben temizlik yapıcam diyince amannn 2 kişisiniz oğlanı da mı adamdan sayıyosun diyo bide hakaret üstüne hakaret nasıl batırıyosunuz 2 günde 1 temizlik yapıypsun ay bana fenalık geliyor der kendileri 2 kişi ama mutfak heryer berbat halde gidince bana yaptıemaya çalışır, bende amannn keyfine bak bu yaşa gelmişsin her gün temzilik mi yapıcan der çıkar gelirim

hahahaahah yok kız benimki temizdir onun evi toplu
bn yapcagım zaman bana öyle diyo sadece
sende iyi demişin valla helal olsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…