9 :)sabah geç işe başlarsınız belki
kimin benim mi ?Cuma bitmezliği
Hepimizinkimin benim mi ?
iyi akşamlar hanımlar
bn cuma günleri odayı temziliyom genelde i şyerinde.Hepimizin
Ohh mis.. benim evinde ihtiyacı var.. ama anamla kocam kımıldatmıyobn cuma günleri odayı temziliyom genelde i şyerinde.
ama bugun temizlemedim çünkü hiç pisletmemmişim bu hafta
daha evin temizliği var oturdugumuz odanın halısına çay dökmüştü kuzenim.
yıkamaya verdim yıkandı geldi salı günü akşam hala seremedim.
şimdi yarın kalkar güzelce kahvlatımı yaparım evimi siler süpürür temizlerimmm
sonra kuaföre gidcem ohooo bi sürü iş
acelesi yokkk sen yat keyfine bakkkk doktora gidene kdrOhh mis.. benim evinde ihtiyacı var.. ama anamla kocam kımıldatmıyooperasyon geçirmişim muamelesi var
Bende kv kp yok, bitek görümcem varacelesi yokkk sen yat keyfine bakkkk doktora gidene kdr
kv olsa şimdi derdi sana neyi temizlicen iki kişisiniz kim s*çtı evine
bana öyle diyo
bende ağır iş yapmıcam siler süpürür banyo tuvalet balkon yıkarım toz alırım.
adet oluncada cam kapı girişcem
o zaman yat işte ne kalkıcan boşverBende kv kp yok, bitek görümcem varoda köyde ayda bir anca gidebiliyoruz. Aileden de öyle gelen giden yok. Benim sülale zaten istanbulda b.k götürsede sorun olmuyor yani
Aheyy aheyy.. cinnet geçirirdim heraldeo zaman yat işte ne kalkıcan boşver
benim kv üst katta görümcemin biri alt katta diğer 2 görümcem yine yakın mahallelerde.
annem 2 sokak ötemde.
ama hiç birisi habersiz gelmezAheyy aheyy.. cinnet geçirirdim heralde
Sanki var gibiMerhaba kizlar, bayadir yoktum buralarda bugun cok bas donmem oldu hala da dönüyor,test yapayim dedim sizde benim gibi goremiyosunuz dimi?
Yaaa seninkiyle benimki aynı galiba kızacelesi yokkk sen yat keyfine bakkkk doktora gidene kdr
kv olsa şimdi derdi sana neyi temizlicen iki kişisiniz kim s*çtı evine
bana öyle diyo
bende ağır iş yapmıcam siler süpürür banyo tuvalet balkon yıkarım toz alırım.
adet oluncada cam kapı girişcem
hahahaahahYaaa seninkiyle benimki aynı galiba kızben çalışmıyorum artı evin altını üstüne getiren tek bir oda derli toplu bırakmayan oğlum var ben temizlik yapıcam diyince amannn 2 kişisiniz oğlanı da mı adamdan sayıyosun diyo bide hakaret üstüne hakaret nasıl batırıyosunuz 2 günde 1 temizlik yapıypsun ay bana fenalık geliyor der kendileri 2 kişi ama mutfak heryer berbat halde gidince bana yaptıemaya çalışır, bende amannn keyfine bak bu yaşa gelmişsin her gün temzilik mi yapıcan der çıkar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?