- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Kuzu anneme gidecektim öğlen arkadaşım aradı sana gelicem diye gelme diyemedim, internetten bakıcam 8'deKız sen annene gitmicekmiydi misafir nereden çıktımisafir geliceksr sonucu kim alcaaak
He bakabiliyorsan iyiKuzu anneme gidecektim öğlen arkadaşım aradı sana gelicem diye gelme diyemedim, internetten bakıcam 8'de
Bakılıyor kuzum hasta no veriyolar onu girip bakıyosun aşırı heyecanlıyımHe bakabiliyorsan iyi ☺
Bizim burdaki hastanede yok öyle bişiBakılıyor kuzum hasta no veriyolar onu girip bakıyosun aşırı heyecanlıyım
Özel kliniğe gittim kuzum ama bizim burdaki devlet hastanelerinde de var bu sistemBizim burdaki hastanede yok öyle bişiilla gitcen alcan bitek te rapor sahibine veriyorlar
Bizimkide özellÖzel kliniğe gittim kuzum ama bizim burdaki devlet hastanelerinde de var bu sistem
Kız söylen onlara millet uzaya çıkıyor bi sonucu internete koyamıyo musunuz deBizimkide özellgıcıklık olsun işte aslında başka bişi değil
Yorumlara baktimda hadi hayırlısı canım inş.Şimdi verdikleri kağıda baktım 5 dakkası da varmıştam 8i 5 geçe çıkıyo ay 1 saat kaldı
Allah razı olsun kuzumYorumlara baktimda hadi hayırlısı canım inş.
Hoş buldum inşallah uğurlu gelirCanımm hoşgeldin, uğurlu gelsin inşallah
Allah razı olsun canım benimHoş buldum inşallah uğurlu gelirsabırsızlıkla bekliyorum 8 i hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Takipteyim seni :)Allah razı olsun kuzum
İçini ferah tut inşallah bebeğin en güzel duyguyu tattırır sanaAllah razı olsun canım benimDua et olur mu, çizgi baya silikti çıkarsa bana da sürpriz olucak
Anammmmmo zaman yat işte ne kalkıcan boşver
benim kv üst katta görümcemin biri alt katta diğer 2 görümcem yine yakın mahallelerde.
annem 2 sokak ötemde.
Bizim sağlık ocağı bile öyle hasta no veriyor kuzum..Bizim burdaki hastanede yok öyle bişiilla gitcen alcan bitek te rapor sahibine veriyorlar
İnşallah kuzum amiiiinİçini ferah tut inşallah bebeğin en güzel duyguyu tattırır sanadarısı isteyen bekleyen herkese
Yok valla kaçtır her sonuç için hastaneye taşınıyorumBizim sağlık ocağı bile öyle hasta no veriyor kuzum..
ben gebelik için bile okdr test yaptırdım hep internetten çıktı aldım
Amiiiinnnn inşallahİnşallah kuzum amiiiinRabbim hepimize en hayırlı zamanda evladını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?