Kizlar bugun hastaneye gittim ve cinsiyeti ogrendimAllahin izniyle kizim olucakmis
Cok tesekkur ederim Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah sabahtan beri bir agliyorum bir guluyorum mutluluktanAy ay ay ne güzel haberler alıyoruz peş peşe mübarek cumaahayırlı olsuunb
Cok cok sevindim canim insallah cok saglikli bir sekil de yukselirler9,8 değerimmmm
Canım hayırlı olsunnnnn çok sevındımmmKizlar bugun hastaneye gittim ve cinsiyeti ogrendimAllahin izniyle kizim olucakmis
Cok tesekkur ederim canim bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi. Rabbim herkesin gonlune gore versinCanım hayırlı olsunnnnn çok sevındımmm ♥♥ 2. Kızımız geliryorr
Kız sevılmez mı yaaaaCok tesekkur ederim canim bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi. Rabbim herkesin gonlune gore versin
Hemde ne candir Rabbim her ikisinden de tatirsin ama kizin tadi baska oluyormus yaaKız sevılmez mı yaaaa ♥♥♥
Kız candır ♥
Ne kadar guzeller masallah diyelim Rabbim daim kilsin ve hep gelsinler insallah☺Enişteniz yapmış yapcagını
Nasıl sevındım anlatamam
Tabi çiçkleri görünce beelediyeden falan dağıttılarda öo getirdin deyip azcık öküzlük ettim ama ne bilim şaşırıdm
En son 1 yıl önce yıl dönümümüzde aldıEki Görüntüle 2252160
Canim dayanamayip bugun gittim benim de kizim olucakmis insallahdayanabilirsen 15. haftayı bekle derim. söylese bile %100 demesi zor bu haftada. %100 olmayınca da yanılma payı oluyor mutlaka. bi sonrakinde sürpriz yasayabilirsin :) ama erkekse net söyler
Hayırlı olsun çok güzel bi haber bu inş artışınıda görürüz. Darısı tüm bekleyenlerin başına9,8 değerimmmm
Sonuçta benim yumurtlama günüm 19 mart ti o gün birşey olduysa 10 gün geçmiş oluyor ve nette okuduğum kadarıyla 12 gün de hcg de belli oluyormuş ama şöyle de birşey var idrar da geçte olsa çıkması hcg de böyle bir değer çıkması kafamı karıştırdı
Yahu bi şey sorucam, gebelik testim yok eve giderken alıcam eve laboquick in bi tane erken gebelik testi var. Yarın sabah kaset mi yapayım onu mu yapayım?
YaaaaCanim dayanamayip bugun gittim benim de kizim olucakmis insallah
Evet tahminin gercek cikti insallah Rabbim herkese nasip eder insallah saglikli evlatlar☺Yaaaaben demiştim sanaa hadi sağlıkla hayırla gelsin dünyaya ❣
oyyyy sağlıkla gelsin 2. prensesimizCanim dayanamayip bugun gittim benim de kizim olucakmis insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?