- 5 Şubat 2019
- 125
- 377
- 18
- 36
Çok güzel bir haber inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerKızlar elim ayağım titriyor bir şey söyleyin iyi mi bu değer içeri gitmek zorundayım allahımmmm
Evet bu yil kiz bebek yiliymis galiba Rabbim bu mutlulugu herkese nasip eder insallahoyyyy sağlıkla gelsin 2. prensesimiz❤❤❤
Elçin inan ki şoktayım ya hiç beklemiyordum sırf aklımda kalmasın diye verdim kanı da, 9,8 çok kötü bir değer değil di mi? Geç döllendi sanırım, ne zaman gitsem doktora?Red Phoenix kuzum bu değer gebelik var demek oluyor şimdi koyulaşmaya bakıcaz ♥♥♥ Ay inanmıyorum yaaa
H.olsun Allah tamamına erdirsinKızlar hepinizden Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına dualarım sizinle
9,8 değerimmmm
Kizlar bugun hastaneye gittim ve cinsiyeti ogrendimAllahin izniyle kizim olucakmis
Canım ovu testi var mı onunla da bi denesene koyu olcak mı acaba4 gündür sağ bacağım ağrıyor kasığıma kadar, inşallah adet madet olmam
Dünya kadar şey içtim yapsam çıkar mı ki şimdi ovü?Canım ovu testi var mı onunla da bi denesene koyu olcak mı acaba
Darisi size canim insallah Rabbim tez zamanda size de nasip eder. Erkek annesi olmak nasil birsey bilmiyorum ama kiz annesi adayi olmak cok baskaymisOh maşallah topik de kızlar çoğalacak bakalım erkek kimden çıkacak
Bi kaç saat içme yatmaya yakın yap canım yada sabaha yapDünya kadar şey içtim yapsam çıkar mı ki şimdi ovü?
Sabah hem ovü hem idrar yaparım daha sağlıklı olur kuzumBi kaç saat içme yatmaya yakın yap canım yada sabaha yap ☺
Darisi size canim insallah Rabbim tez zamanda size de nasip eder. Erkek annesi olmak nasil birsey bilmiyorum ama kiz annesi adayi olmak cok baskaymis
Tamam canım beklicez dört gözleSabah hem ovü hem idrar yaparım daha sağlıklı olur kuzum
Ay canım gözün aydınKızlar hepinizden Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına dualarım sizinle
yok bizim topik hep erkektiEvet bu yil kiz bebek yiliymis galiba Rabbim bu mutlulugu herkese nasip eder insallah
yaaaaaaa9,8 değerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?