Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaaaaa
insallah sağlıkla artar. takip gerektiren bi değer. şuan hamilelik var ama sağlıklı mı değil mi zaman göstericek kuzum. doktora falan gitme hiçbişey göremez zaten, kan testini tekrarlarsın
Ya kötü bi değer mi yoksa morcim? kanı ne zaman vereyim?

Canım kötüye yorma hiç, iyi düşünelim iyi olsun inşallah, önemli olan iki güne kadar en az iki kat artması, vaktin olursa Pazar kan ver istersen, olmazsa da idrar testindeki koyulaşmayı takip edelim, inşallah her şey güzel olacak, benimki de 15 çıkmıştı bu arada ilk testte

yok aşkım kötü bi değer değil. yumurtan belki spermle geç döllendi, her hamilelik bir olmaz. belki geç yerleşti. tüplerdeki yolculuk 6-12 gün arasında değişebiliyormuş. hamilelik var ama sağlıkla artmasını beklicez simdi sen dikkat et kendine bu sürecte

Her sabah idrar testi yapıcam kuzum pazarda kan veririm sabahtan.. çok kötü bi değer değil yani di mi??

Yaa çok mutluyum bebeğim anlatamam sana dilim tutuldu görünce hiç beklemiyordum, yarin idrar yapayim pazarda kan vereyim pazar kanda ne cikmasi lazim

Yaa çok mutluyum bebeğim anlatamam sana dilim tutuldu görünce hiç beklemiyordum, yarin idrar yapayim pazarda kan vereyim pazar kanda ne cikmasi lazim
20li değerler çıkması lazım en az. ilk günler daha hızlı artıyormış 20 ve üstü beklemeliyiz. bosuna yarın idrar testi yapma, koyuluktan hiçbişey anlamayız. direkt pazar günü kan verirsin. eşine söyledin mi? :)

Her sabah idrar testi yapıcam kuzum pazarda kan veririm sabahtan.. çok kötü bi değer değil yani di mi??
Yok canım benim değerin kaç olduğundan ziyade artış daha önemli galiba, sen ama dinlen istersen biraz haftasonu, kendini yorma, istirahat et, doktor bana da öyle demişti o dönem zaten

Bugun markette kadinla konustuk 16 haftalik hamile kiz baska bir kadin oradaydi oda kizimiz oldu dedi duyduklarim hep hep kiz amann Rabbim her iki duyguyu da yasatsin hepimize insallah Onceligimiz saglikli olmalari
aynen sağlıklı olsunlar da :)
ben bir de şöyle bişey duymuştum hicri ayın ilk 15inde yumurtlarsan kız, son 15inde yumurtlarsan erkek diye. bende tuttu mesela bu. bizim de aramızda tam 1 ay var sende de tutmus oluyor

Söyledim valla, şoktan çıkamadı hala garibim Pazar sabah direkt kana o zaman ben

Yok canım benim değerin kaç olduğundan ziyade artış daha önemli galiba, sen ama dinlen istersen biraz haftasonu, kendini yorma, istirahat et, doktor bana da öyle demişti o dönem zaten
Yatayım ben yarın temizlik yapıcaktım kıyı köşe yapmayayım bari, yarın idrara gerek yok galiba askim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…