- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Sipsi yi hemen bana yolluyorsun bi pati sürüyorEvet kuzum değerim 9’8 cikti
Çok sevindim canım, sen de katıldın hamişler kervanınaEvet kuzum değerim 9’8 cikti
Yav tabi bizim kafamız çalışmıyo ben istesem şimdi dinlerim kalbi hey yavrum heyçok akıllılar yav bizim hiç aklımıza gelmiyordu
Gebelik testi gibi kedi vallaSipsi yi hemen bana yolluyorsun bi pati sürüyor
Erkek analarında daha hamileyken kaslı güçlü kollar oluşmaya başlıyorDarisi size canim insallah Rabbim tez zamanda size de nasip eder. Erkek annesi olmak nasil birsey bilmiyorum ama kiz annesi adayi olmak cok baskaymis
Allah razı olsun canım benim darısı başına, inşallah sağlıklıdır gebeliğim :)Çok sevindim canım, sen de katıldın hamişler kervanına
teknoloji gelisti kızım cahil cahil konusmaYav tabi bizim kafamız çalışmıyo ben istesem şimdi dinlerim kalbi hey yavrum hey
Benim adamın muhteşem fikirlerine tıp camiası bir kulak verse varya arşa değerizteknoloji gelisti kızım cahil cahil konusmayıl olmus 2019 siz hala kalbini dinlemek için doktor kontrolünü mü bekliyorsunuz? ah siz fakirler
Allah razı olsun canım benim darısı başına, inşallah sağlıklıdır gebeliğim :)
duyun ey doktorlarBenim adamın muhteşem fikirlerine tıp camiası bir kulak verse varya arşa değeriz
Amin kuzum benim amiiinkat kat artsın değerin canımm dinlen hiç iş miş yapma valla bence uzat ayaklarını keyfine bak .. pazar baktırırsın 20 üstü falan çıkar inşallah
Yok be kör topal yaşıyolar bu hayatı hasbelkaderduyun ey doktorlarvalla benim eşim de yavaş yavaş öğreniyor işte. hiç mi google açıp yazmıyorsun ya diyorum
Yükselir yükselir inşallahhhhAmin kuzum benim amiiinŞimdi de yükselmezse korkusu var
Gozun aydın canım :)Kızlar hepinizden Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına dualarım sizinle
Ya gerçekten miKızlar regli oldumaçık pembe ve açık kahve leke geldi yarına sökülürüm heralde
Bu sefer çok etkilendim
Amin kuzum benim amiiinŞimdi de yükselmezse korkusu var
Ya gerçekten mi
İnan ne yazacağımı şaşırdım
Bence doktora git ama reglin bitince
Detaylı bir şekilde muayene ol
Üzülme canım bak stres nasıl etkiliyor gecikmeyi bazen stres yzünden yaşıyoruz görmüş oldun sende .. keşke olmasak hemen hamile kalsak ah keşke .. zamanı var demekkiKızlar regli oldumaçık pembe ve açık kahve leke geldi yarına sökülürüm heralde
Bu sefer çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?