- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Varmı ya
Pembeliklerde var ve çizgi de var canım ayy hadi inşallah sabaha hemen yapp canım bi tane dahaVarmı ya
Kuzum şimdi gördüm adet olmuşsun üzüldüm üstüne bunu atmam iyi olmadı özür dilerimEvet canım bariz çizgi görünüyor hayırlo olsun inşallah vardır
Canım maalesf bence beklemekten renk kaymış gbi.. moral bozmayayım amaVarmı ya
Pembeliklerde var ve çizgi de var canım ayy hadi inşallah sabaha hemen yapp canım bi tane daha ☺
Kuzum şimdi gördüm adet olmuşsun üzüldüm üstüne bunu atmam iyi olmadı özür dilerim
Canım maalesf bence beklemekten renk kaymış gbi.. moral bozmayayım ama
Hayır tatlım hatta iyi bile geldi çok sevindim :) artık bünye bağışıklık kazandı günde bi çift çizgi görmezsem elim ayağım titriyorşaka bi yan gerçekten çok mutlı oldum
Inşallah sabaha doğru çıkar yaValla ilk defa bu akşam takip ettim sizleri güzel haberler geliyo :) gundüz arada takip edebiliyordum
Yaaa bende öyleyim heyecanlanınca drek midem bulanır sakin ol tatlım uyumak bazen öyle güzel ki hemen yarın olsın ve ilk idrarla yapInşallah bozuk felan değildir ya of çok heyecanlıyım ben böyle strese girince hemen midem bulanır çok kotu oldum
Canım kaç saat sonra çektin sanki idrar oraya kadar gelmiş orda kalmış gibi de geldi birazcık telin ışığını açtım da
Kuzu belkide yok bende emin değilim rengide kaymış olabilir diyo abla bakalım sabaha belli olur
Belki de sabaha kayma falan olmadan güzel çizgiler görürürz amaOlsun bu mutluk bile yeter banasabaha belli olur
Ya elimde belki oluyor ikinci çizgi ama goto cekince farklı duruyor bende tam emin değilim o yüzden
İnş.takipteyim :)Inşallah sabaha doğru çıkar ya
Yaw ne mübarek bi cuma günüdür böyle ha canım bence vardır benim bi gün bile kaldıda çıkmadı hiç testin varsa yarın sabah hemen bi tane daha yap
Yaaa bende öyleyim heyecanlanınca drek midem bulanır sakin ol tatlım uyumak bazen öyle güzel ki hemen yarın olsın ve ilk idrarla yap
Ah canım yaaAy evet ya şuan çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi kafamda deli sorular of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?