- 22 Ocak 2019
- 5.615
- 12.506
- 248
- 31
Tamam haklısın kendini çok kaptırma insan kötü oluyo cidden ama ümitvar yaşamak da güzel be kardrşim
Belki de sabaha kayma falan olmadan güzel çizgiler görürürz ama
Ah canım yaakaç yaşındasın tatlım
O değil ben aylarca hayal kurdum eşime supriz yapcam diye ikinci çizgiyi görünce koşa koşa gösterdim adam sevinemedi bile kaptırmam kendimi diyor uyuz oldum
İnşallah canım bende 22 nin sonlarındayımm25 cnm sen o değil inşallah varsa bebisimde benim gibi aralık doğumlu olacak inşallah
Kız yeter artıkkKırmızıyı görene kadar ümit varmıdır
Tamam vurmayın gidiyorum
Bende öyleyim yaa dayanamıyoruz biz o süprüz işini yapamayız biz her test aldığımda söylemicem diyorum direk söylüyorum
erkekler rahat ben ağladım diye üzüldü garibim uyudu mesela
Tamam tamamKız yeter artıkknisan ayına odaklanıyoruz artık
İçini ferah tut canım stres yapma iyi düşün ki iyi olsunInşallah bozuk felan değildir ya of çok heyecanlıyım ben böyle strese girince hemen midem bulanır çok kotu oldum
İnşallah canım bende 22 nin sonlarındayımm
İçini ferah tut canım stres yapma iyi düşün ki iyi olsun ☺
Aminn canım benim inşallah sende Aralık ayına alırsınDaha gençsin kuzumben 23 yaşında evlendim inşallah 23 bitmeden bebişini alırsın kucağına
Kuzum hemen doktora gitsen bile bir faydası yok bende tavsiye 6. Haftadan sonra gitmen .Elçin inan ki şoktayım ya hiç beklemiyordum sırf aklımda kalmasın diye verdim kanı da, 9,8 çok kötü bir değer değil di mi? Geç döllendi sanırım, ne zaman gitsem doktora?
Kuzum 5 aydır folidoce kullanıyorum zaten ona devam ederim, yarın idrar testi yapsam mı? Ne zaman yapayım idrar?Kuzum hemen doktora gitsen bile bir faydası yok bende tavsiye 6. Haftadan sonra gitmen .
Öncesi hep stres çünkü ..
okdr dayanamam dersen en azından 5. Haftayı bekle ..
Şuan sadece koyulşamaya bakalım .
Birde folik asite başlaman lazım
Aminn canım benim inşallah sende Aralık ayına alırsın
Kuzum aralıktan beri deniyoruz, sadece ovü takibi yaptım baska bir sey denemedim hicKaç aydır deniyordunuz canım sen sadece ovu takibi yapıyordn dimi herhangi bişey denemiyordun ekstra ☺
Henüz tazesin inşallah bebişin seninledir canımKuzum aralıktan beri deniyoruz, sadece ovü takibi yaptım baska bir sey denemedim hic
Canım benim Allah razı olsun darısı başına, regl olmuşsun üzülme nolur önümüzdeki ay senin güzel haberini alalımİnşallah kat ka yükselir canım dua ediyorum ❣
İnşallah kuzum şu değer bir artsın rahatlarım kalp atışına kadarHenüz tazesin inşallah bebişin seninledir canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?