Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uff çok duygusallaştım normalde etkilenmiyorum bu kadar kendimi fazla kaptırdım yarım saattir ağlıyorum midem bulandı artık
Üzülme kuzum bak bekliyoruz hepimiz burada. Bu ay da bize nasip değilmiş bizim bebeklerin zamanı değilmiş hep öyle düşün. Her ay böyle oturup ağlama sakın bak benim kürtaj sonrası 1 yıl olacak dalgaya vuruyorum artık napim :) kimi beklemez hemen o ay kalır kimi 1 sene bekler kimi 5 10 sene bekler .. yeter ki sağlık olsun bak probleminiz yok sağlıklısınuz sende eşinde .. olur merak etme sabırla bekle ..

Çok sağol canım ne güzel yazmışsın inşallah Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin hayırlı bir yavru ❤❣

Hepinize teşekkür ederim kızlar gerçekten burası olmasa daha kötü geçriridim bu süreyi en saçma gelen şeyi bile kale alıp cevapladınız ❣ birkaç günlüğüne bu sevinçle yaşamak çok güzeldi Rabbim hayırlı vakitte isteyen herkese nasp etsin ❤

Üzülme lütfen.Hayırlısı olsun.Allah en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin.

H E senin freely testlerinden yaptım adetin ayın 5 inde orucluydum bugün akşam orucu açmadan önce yaptım saat 7.20 gibi o ara baktım bise yoktu şimdi baktım kalbim durcak yanılmıyorum dimi kusura bakmayın her acıdan çektim valla

Eklentiler

• 20190329_221232.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 20190329_221253.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 83

Evet canım bariz çizgi görünüyor hayırlo olsun inşallah vardır

Canım kaç saat sonra çektin sanki idrar oraya kadar gelmiş orda kalmış gibi de geldi birazcık telin ışığını açtım da

Yaw ne mübarek bi cuma günüdür böyle ha canım bence vardır benim bi gün bile kaldıda çıkmadı hiç testin varsa yarın sabah hemen bi tane daha yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…