- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Evetcanım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese ❣❣Üzülme canım bak stres nasıl etkiliyor gecikmeyi bazen stres yzünden yaşıyoruz görmüş oldun sende .. keşke olmasak hemen hamile kalsak ah keşke .. zamanı var demekki
Üzülme kuzum bak bekliyoruz hepimiz burada. Bu ay da bize nasip değilmiş bizim bebeklerin zamanı değilmiş hep öyle düşün. Her ay böyle oturup ağlama sakın bak benim kürtaj sonrası 1 yıl olacak dalgaya vuruyorum artık napim :) kimi beklemez hemen o ay kalır kimi 1 sene bekler kimi 5 10 sene bekler .. yeter ki sağlık olsun bak probleminiz yok sağlıklısınuz sende eşinde .. olur merak etme sabırla bekle ..Uff çok duygusallaştım normalde etkilenmiyorum bu kadar kendimi fazla kaptırdımyarım saattir ağlıyorum midem bulandı artık
Üzülme kuzum bak bekliyoruz hepimiz burada. Bu ay da bize nasip değilmiş bizim bebeklerin zamanı değilmiş hep öyle düşün. Her ay böyle oturup ağlama sakın bak benim kürtaj sonrası 1 yıl olacak dalgaya vuruyorum artık napim :) kimi beklemez hemen o ay kalır kimi 1 sene bekler kimi 5 10 sene bekler .. yeter ki sağlık olsun bak probleminiz yok sağlıklısınuz sende eşinde .. olur merak etme sabırla bekle ..
Kaç aydır deniyordunuz canım sen sadece ovu takibi yapıyordn dimi herhangi bişey denemiyordun ekstraAllah razı olsun canım benim darısı başına, inşallah sağlıklıdır gebeliğim :)
Üzülme lütfen.Hayırlısı olsun.Allah en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin.Hepinize teşekkür ederim kızlar gerçekten burası olmasa daha kötü geçriridim bu süreyi en saçma gelen şeyi bile kale alıp cevapladınız ❣ birkaç günlüğüne bu sevinçle yaşamak çok güzeldi Rabbim hayırlı vakitte isteyen herkese nasp etsin ❤
Kızlar acilllll yardim kalbim durcak
Üzülme lütfen.Hayırlısı olsun.Allah en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin.
Allah Allah hayırdır ne olduKızlar acilllll yardim kalbim durcak
Amin canım.Sağol canım benim İnşallah isteyen herkese nasip etsin ❣
H E senin freely testlerinden yaptım adetin ayın 5 inde orucluydum bugün akşam orucu açmadan önce yaptım saat 7.20 gibi o ara baktım bise yoktu şimdi baktım kalbim durcak yanılmıyorum dimi kusura bakmayın her acıdan çektim valla
Ayy sende miii
Evet canım bariz çizgi görünüyor hayırlo olsun inşallah vardır
H E senin freely testlerinden yaptım adetin ayın 5 inde orucluydum bugün akşam orucu açmadan önce yaptım saat 7.20 gibi o ara baktım bise yoktu şimdi baktım kalbim durcak yanılmıyorum dimi kusura bakmayın her acıdan çektim valla
Yaw ne mübarek bi cuma günüdür böyle ha canım bence vardır benim bi gün bile kaldıda çıkmadı hiç testin varsa yarın sabah hemen bi tane daha yapH E senin freely testlerinden yaptım adetin ayın 5 inde orucluydum bugün akşam orucu açmadan önce yaptım saat 7.20 gibi o ara baktım bise yoktu şimdi baktım kalbim durcak yanılmıyorum dimi kusura bakmayın her acıdan çektim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?