Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hisler karsilikli sizler de benim aklimdasiniz.. takiptesin yanii sen adet oldu muu yaauu bu ay da olmadi o vakit, sen de sal o zaman kuzum bence elbet gelir o vaktinde❤
Takipteyim tabikii
Aynen öyle yaa oldum 25 Nisan yeni batım geçen ay inofolic hiçbşyerde bulamamıştım dün gittim buldum busabah başladım. Günde 1 tane içicem sabahları. Bu haftadan sonra oğlana bezi bıraktırıcam zaten yeterince meşgul olucam sanırım 1 2 hafta yorucu günler başlıyor hiç düşünmicem o yüzden nolursa olsun artık valla

Bende hep düşünürdüm ama başıma gelince cevabını buldum :) geçen sene nisan ayında hamile kaldım, oğlum 2 yaşındaydı aklımda bebeğin b si yoktu aslaa diyordum yani. Spor yapıyordum diyetteydim. Tek korunmasız ve hemen regl sonrası olan sadece 1 ilişkiyle tutmuş, ki saçma pozisyonda ve afedersiniz hemen duş alıp yürüyüş yapmıştım yani Allah verecek olursa her türlü veriyor demekki dedim ❣ bak şimdi uğraş dur olmuyor .. keşke devam etseydi gebelik maalesef 10 hafta kaldı benimle ..

En iyisi zamana birakmak kuzu kolay gelsin sana da

Dediğin gibi Allah verecek olursa her türlü veriyor herşey nasip kısmet. Ben de kızıma ikinci denememde hamile kslmıştım . Bu sefersinde bekletecek anlaşılan.hakkımızda hayırlısı olsun

71 kaldın kaçla doğum yaptın :)
Bakalımmm yaaa kısmettt belkide daha var hamile kalmamaaa o zamaana kdr durum ne gösterir bilemeyizzz allah biliyorrr ne zaman kalcaz :)

71 kaldın kaçla doğum yaptın :)
Bakalımmm yaaa kısmettt belkide daha var hamile kalmamaaa o zamaana kdr durum ne gösterir bilemeyizzz allah biliyorrr ne zaman kalcaz :)
15 16 kg aldım canım. Yani 86 87 kg ile doğuma girdim Ben sıfır ödemsiz doğuma girdim ne ayağım ne ellerim şişti oğlan 4.100doğdu benden sonra bi arkadaş doğurdu 30 kg almıştı bebek 3 kg doğdu işte ben hep bebeğe yararlı şeyleri tüketmiştim hamur işi tatlılardan uzak kalmıştım

Masallahh tosun paşayaaaa
Brnimde kuzenim 1 sene önce doğurdu 30 kg aldı ama hiç kesmedi ne bulduysa yedii ama 20 sini geri verdi bile :)))

tekrar hcg yapsana sen. kan vereli kaç gün olmustu?
Cuma günü verdim galiba kan i aslında yarın tekrardan kan vermeyi düşünüyorum ama elimde test kalmamıştı test siparişi de verdim yarın onlar gelince bi yaparım duruma gore kan veririm bat a 3 kaldı bat gecikince yukselende varmış

İnşallah yükselmiştir canım senin sonucunu da yarın heyecanla bekliyoruz inşallah :) kopkoyu çift çizgi çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…