Takipteyim tabikiiCanim hisler karsilikli sizler de benim aklimdasiniz.. takiptesin yaniisen adet oldu muu yaauu bu ay da olmadi o vakit, sen de sal o zaman kuzum bence elbet gelir o vaktinde❤
Bende hep düşünürdüm ama başıma gelince cevabını buldum :) geçen sene nisan ayında hamile kaldım, oğlum 2 yaşındaydı aklımda bebeğin b si yoktu aslaa diyordum yani. Spor yapıyordum diyetteydim. Tek korunmasız ve hemen regl sonrası olan sadece 1 ilişkiyle tutmuş, ki saçma pozisyonda ve afedersiniz hemen duş alıp yürüyüş yapmıştım yani Allah verecek olursa her türlü veriyor demekki dedim ❣ bak şimdi uğraş dur olmuyor .. keşke devam etseydi gebelik maalesef 10 hafta kaldı benimle ..Ben de
En iyisi zamana birakmak kuzu kolay gelsin sana daTakipteyim tabikii
Aynen öyle yaa oldum 25 Nisan yeni batımgeçen ay inofolic hiçbşyerde bulamamıştım dün gittim buldum busabah başladım. Günde 1 tane içicem sabahları. Bu haftadan sonra oğlana bezi bıraktırıcam zaten yeterince meşgul olucam sanırım 1 2 hafta yorucu günler başlıyor hiç düşünmicem o yüzden nolursa olsun artık valla
Dediğin gibi Allah verecek olursa her türlü veriyor herşey nasip kısmet. Ben de kızıma ikinci denememde hamile kslmıştım . Bu sefersinde bekletecek anlaşılan.hakkımızda hayırlısı olsunBende hep düşünürdüm ama başıma gelince cevabını buldum :) geçen sene nisan ayında hamile kaldım, oğlum 2 yaşındaydı aklımda bebeğin b si yoktu aslaa diyordum yani. Spor yapıyordum diyetteydim. Tek korunmasız ve hemen regl sonrası olan sadece 1 ilişkiyle tutmuş, ki saçma pozisyonda ve afedersiniz hemen duş alıp yürüyüş yapmıştım yani Allah verecek olursa her türlü veriyor demekki dedim ❣ bak şimdi uğraş dur olmuyor .. keşke devam etseydi gebelik maalesef 10 hafta kaldı benimle ..
71 kaldın kaçla doğum yaptın :)Herhalde canım yaa ben takılıyorum boşverbende oğluma 71 le hamile kalmıştım dikkat edersin hiçbişey olmaz kuzum. Yeterki hamile kalalım da kg vermesek de olur bende hipertiroid var ya ilaç alıyorum sabah akşam ilk kullandığımda 3 kg aldım şişirmeye başladı sanki o yüzden dikkat ediyorum hamur işi ekmek şeker kestim yürüyüş faln da yapınca gidiyo 100 gr 200 gr yavaş yavaş ..
Aynen öyle canımEn iyisi zamana birakmak kuzu kolay gelsin sana da
15 16 kg aldım canım. Yani 86 87 kg ile doğuma girdim71 kaldın kaçla doğum yaptın :)
Bakalımmm yaaa kısmettt belkide daha var hamile kalmamaaa o zamaana kdr durum ne gösterir bilemeyizzz allah biliyorrr ne zaman kalcaz :)
Ben yine hüsran 3. Deneme de fos çıktı. Sabah adet oldum
6 gibi vereyim diyom bacım tam 48 saat olsun diye
Masallahh tosun paşayaaaa15 16 kg aldım canım. Yani 86 87 kg ile doğuma girdimBen sıfır ödemsiz doğuma girdim ne ayağım ne ellerim şişti oğlan 4.100doğdu benden sonra bi arkadaş doğurdu 30 kg almıştı bebek 3 kg doğdu işte ben hep bebeğe yararlı şeyleri tüketmiştim hamur işi tatlılardan uzak kalmıştım
Cuma günü verdim galiba kan i aslında yarın tekrardan kan vermeyi düşünüyorum ama elimde test kalmamıştı test siparişi de verdim yarın onlar gelince bi yaparım duruma gore kan veririm bat a 3 kaldı bat gecikince yukselende varmıştekrar hcg yapsana sen. kan vereli kaç gün olmustu?
Cuma 6 da verd 8:05 de aldı sonucu. Ama ortada yok görmedim kan verdim yazısı kaçırmadıysam şayet
Yaklaşık 45 dkmiz var o zamanCuma 6 da verd 8:05 de aldı sonucu. Ama ortada yok görmedim kan verdim yazısı kaçırmadıysam şayet
Da hatun ortada yokYaklaşık 45 dkmiz var o zamaninşallah
Cuma günü verdim galiba kan i aslında yarın tekrardan kan vermeyi düşünüyorum ama elimde test kalmamıştı test siparişi de verdim yarın onlar gelince bi yaparım duruma gore kan veririm bat a 3 kaldı bat gecikince yukselende varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?