- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Teşekkür ederim bebeğim, amin inşallahhHadi gözün aydın canım benim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla devam etsin inşallah
Vaktin olursa ver istersen için rahat eder, ama işten izin problemi olursa da idrar testiyle takip edersin olmazsa canımTeşekkür ederim bebeğim, amin inşallahhSalı bir daha kan vereyim mi?
Oleyy60,58 bacımmm
İşten izin alamam da yine akşam çıkışta verebilirim kuzum hani bu değer belli bir noktaya gelene kadar vermem gerekiyor mu? Yoksa ben 9'dan 60 a çıksın hiç beklemiyodum şok oldumVaktin olursa ver istersen için rahat eder, ama işten izin problemi olursa da idrar testiyle takip edersin olmazsa canım
Amiinnn bebeğimmm, tez zamanda rabbim yaşatsınOleyy
Hadi gözün aydın kuzumm Allahım sağlıcakla ilerletsin darısı başımıza olsunn
Amin canım benim, darısı başınıza inşallahhhGözün aydın canımm çok sevimdim hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ehhh artıkınn bir avazdaAmiinnn bebeğimmm, tez zamanda rabbim yaşatsın
Maşallah canım çok güzel artmış, o zaman Salı bir kez daha ver istersen akşam, ben de 3 kere vermiştim galiba, daha sonra vermene gerek yok demişti işyeri doktoruİşten izin alamam da yine akşam çıkışta verebilirim kuzum hani bu değer belli bir noktaya gelene kadar vermem gerekiyor mu? Yoksa ben 9'dan 60 a çıksın hiç beklemiyodum şok oldum
Yaaa başlasın şimdi tatlı heyecanlar,kesesi bebegi,boyu derkenBu ay da yok derken derken nasıl çıkıverdi
Ayy hala inanamıyorum biliyor musun hala şaka gibi geliyoEhhh artıkınn bir avazda
Salı yine ver bence sonrada doktora
Bende öyle yapayım bari salı vereyim nolur nolmaz, nasıl heyecanlıyım nasıl kalbim yerinden çıkacak durup durup sonuca bakıyorumMaşallah canım çok güzel artmış, o zaman Salı bir kez daha ver istersen akşam, ben de 3 kere vermiştim galiba, daha sonra vermene gerek yok demişti işyeri doktoru
Gelmez mi yaAyy hala inanamıyorum biliyor musun hala şaka gibi geliyo
Merhaba, tecrübesi olan diğer arkadaşlar belki daha iyi yorumlar ama gecikme olabilir düşükten sonra herhalde canım, istersen test alıp devam et ya da o yetişmezse gün aşırı değerlendirmeye devam da edebilirsiniz her ihtimale karşıİyi akşamlar kizlar ben geldim araniza.2 şubatta düsük yaptim bu ay denemeye basladik pkoluyum
Bu ay 22.gune kadar ovulasyon testi yaptim tam koyu goremeden testim bitti
Düsükten sonra gec yumurtlama olabilir mi
Tekrar kan verirsen iki gün sonra bile olsa yine coook büyük bir artış olur tatlisimİşten izin alamam da yine akşam çıkışta verebilirim kuzum hani bu değer belli bir noktaya gelene kadar vermem gerekiyor mu? Yoksa ben 9'dan 60 a çıksın hiç beklemiyodum şok oldum
Yaaaa çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?