- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben de çok takılmıyorum ama baktığım zamanlar seni göremiyorum :) Daha gebelik çalışmalarına biraz var bizim o yüzden uzağım ben de :)Buralardayim canim iste daha cok ileri yas topigindeyimsen nasilsiin?
Gecmis olsun bi sey alerji falan mi yapti.. bahar alerjin olmus olabilir.. bi git doktora istersen. Insallah hep iyi olalim kuzu❤Fındık guzeldir,bir de cevizle kombinle ooh mis enerjiyarasın minigede,depolarda yer etsin
Cook şükür canım,ben iyiyim,daha sabah karalar baglamistim.Yuzum minik minik lekelerle doldugebelik yüzünden mi güneş yüzünden mi anlamadim
Hep iyi ol inşallah
Gebelikte güneş kremi kullanmak zararlı mı ki? Misal benim alerjim var baharda başlayıp kışa kadar sürekli sürmem gerekiyor :/Fındık guzeldir,bir de cevizle kombinle ooh mis enerjiyarasın minigede,depolarda yer etsin
Cook şükür canım,ben iyiyim,daha sabah karalar baglamistim.Yuzum minik minik lekelerle doldugebelik yüzünden mi güneş yüzünden mi anlamadim
Hep iyi ol inşallah
Valla biz beklemeye gectik simdi cok az kaldi bakalim bu ay tutturduk muBen de çok takılmıyorum ama baktığım zamanlar seni göremiyorum :) Daha gebelik çalışmalarına biraz var bizim o yüzden uzağım ben de :)
Ikisiniide yapıyorum kuzum buda bugünkü ovi ama belli yok 40 tane test varya bende hergun yapıyorumçıkmadık candan ümit kesilmez diye
Brrk kuzumm gozun aydin diyim sigarayi ogrenince mi biraktinn valla bravo:) darisi basima❤Koltukla bütünleştim bebeğim, yer ettim vallahi kalkmıyorum zaten yarım saat dolansam hemen bacağım ağrıyor ☺ Sigarayı da bıraktım heyecanımı fındık yiyerek bastırmaya çalışıyorum
Zararlı değildir sanmıyorum,ama eşim güneş yararlı,vücudunun alması lazım diye diye kullandirtmiyordu evdekini.Bende bugün gebelik için olanını sipariş ettim.Daha da onu dinlersem..Gebelikte güneş kremi kullanmak zararlı mı ki? Misal benim alerjim var baharda başlayıp kışa kadar sürekli sürmem gerekiyor :/
Öğrenince pakedi attım çöpe ablacım ama deli divane geziyorum tabi evde, adama örtü serdim fındık kırıyor anca öyle unutuyorum meretiBrrk kuzumm gozun aydin diyim sigarayi ogrenince mi biraktinn valla bravo:) darisi basima❤
Benim kuş lokumunu bırakma olayım gibiÖğrenince pakedi attım çöpe ablacım ama deli divane geziyorum tabi evde, adama örtü serdim fındık kırıyor anca öyle unutuyorum mereti
her hafta farklı heyecanı var. kesesi kalp atışı gelişimi cinsiyeti testleri sonucları doğuma yaklaşma derken cidden 9 ay bi hengame içinde geçiyor :)Şu değeri bir görsem rabbimin izniyleBu hep böyle sürecekse benim minnoş kalbim dayanmayabilir yalnız
Bende yazmıyorum bilerek, bazen insan köşesine çekilmek istiyor ya buraya sık sık girince çok sttes yapıyormuşuz gibi gwliyo bazen :) belki sende bilerek biraz uzak kalmak istemişsindir diye yazmadım canım yoksa hep aklımdasın ❣❣ daha dün baktım hatt profilinden yaniNeden cekiniyordun yahu ❤ iyidir is guc ugrasiyoruz canim..
Yokkk ben alınmam canım asla ondan demedimTumam ozaman sen dene olursa bidaki ay Bende alayım bariyok sen kaçmazsın ya ne biliyim istemezsen demem kimi insan alınır ya o yüzden abla dedim yoksa benim için hiç farketmez
Maşallahhh sana canım ne güzel bak ❣ gittin mi testeÖğrenince pakedi attım çöpe ablacım ama deli divane geziyorum tabi evde, adama örtü serdim fındık kırıyor anca öyle unutuyorum mereti
Canim hisler karsilikli sizler de benim aklimdasiniz.. takiptesin yaniiBende yazmıyorum bilerek, bazen insan köşesine çekilmek istiyor ya buraya sık sık girince çok sttes yapıyormuşuz gibi gwliyo bazen :) belki sende bilerek biraz uzak kalmak istemişsindir diye yazmadım canım yoksa hep aklımdasın ❣❣ daha dün baktım hatt profilinden yani
Ben yine hüsran 3. Deneme de fos çıktı. Sabah adet oldum
Ben deBu insanlar kazayla nasıl hamile kalabiliyorlar hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?