Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun bi sey alerji falan mi yapti.. bahar alerjin olmus olabilir.. bi git doktora istersen. Insallah hep iyi olalim kuzu❤

Gebelikte güneş kremi kullanmak zararlı mı ki? Misal benim alerjim var baharda başlayıp kışa kadar sürekli sürmem gerekiyor :/

Ikisiniide yapıyorum kuzum buda bugünkü ovi ama belli yok 40 tane test varya bende hergun yapıyorum çıkmadık candan ümit kesilmez diye

Bende dün ovu denediğimde buna benzer çıktı bende de yok demek Gebelik testini de yarın yapmiycam vazgeçtim epilasyon randevumu iptal ettim zaten

Brrk kuzumm gozun aydin diyim sigarayi ogrenince mi biraktinn valla bravo:) darisi basima❤

Gebelikte güneş kremi kullanmak zararlı mı ki? Misal benim alerjim var baharda başlayıp kışa kadar sürekli sürmem gerekiyor :/
Zararlı değildir sanmıyorum,ama eşim güneş yararlı,vücudunun alması lazım diye diye kullandirtmiyordu evdekini.Bende bugün gebelik için olanını sipariş ettim.Daha da onu dinlersem.. Ekstra daha gerekliymis üstelik krem..

Öğrenince pakedi attım çöpe ablacım ama deli divane geziyorum tabi evde, adama örtü serdim fındık kırıyor anca öyle unutuyorum mereti
Benim kuş lokumunu bırakma olayım gibi öyle aşırı tüketiyordum ki bi gün kendi kendime eğer hamile olursam daha da yemem bu faydasız şeyi dedim,öğrenince çok ani bir kararla biraktim,evde var ama yok diyorum sözümü hatırlıyorum
O alışkanlığıni bırakma olayını da cook tebrik ederim bende tatlisim

Şu değeri bir görsem rabbimin izniyle Bu hep böyle sürecekse benim minnoş kalbim dayanmayabilir yalnız
her hafta farklı heyecanı var. kesesi kalp atışı gelişimi cinsiyeti testleri sonucları doğuma yaklaşma derken cidden 9 ay bi hengame içinde geçiyor :)

Neden cekiniyordun yahu ❤ iyidir is guc ugrasiyoruz canim..
Bende yazmıyorum bilerek, bazen insan köşesine çekilmek istiyor ya buraya sık sık girince çok sttes yapıyormuşuz gibi gwliyo bazen :) belki sende bilerek biraz uzak kalmak istemişsindir diye yazmadım canım yoksa hep aklımdasın ❣❣ daha dün baktım hatt profilinden yani

Tumam ozaman sen dene olursa bidaki ay Bende alayım bari yok sen kaçmazsın ya ne biliyim istemezsen demem kimi insan alınır ya o yüzden abla dedim yoksa benim için hiç farketmez
Yokkk ben alınmam canım asla ondan demedim nasıl içinden geçiyorsa de tabiki ❣ bu ilaç hem yumurta kalitesini artırıyor, rahim içinde iyiymiş yani çok araştırdım ben ya bu ay olmazsa öbür ay devam ederim mutlaka 65 liraya aldım. İşte 20 gün içicem bakalım şifa olsun diyip içiyorum yeni bat 25 NİSAN ❣

Canim hisler karsilikli sizler de benim aklimdasiniz.. takiptesin yanii sen adet oldu muu yaauu bu ay da olmadi o vakit, sen de sal o zaman kuzum bence elbet gelir o vaktinde❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…