Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya Red Phoenix 'in heyecanına eşlik eden kalp seslerini bırakıyoruz,güm güm pat gümohoo dakkada kim bilir kaç
Valla oturduğum yerden duyuyorum kalbimi saat yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum.

Şu bel-kasık-bacak ağrısı konbinasyonumda aynen duruyor

Valla oturduğun yerden duyuyorum kalbimi saat yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum.

Şu bel-kasık-bacak ağrısı konbinasyonumda aynen duruyor
O ağrı ilk haftalar çok normal sanırım tatlisim,bende de bir müddet oldu.ama 6 haftadan sonrasında sanıyorum hissetmedim,korkutmasin seni ama çokta dinlenmeye çalış

O ağrı ilk haftalar çok normal sanırım tatlisim,bende de bir müddet oldu.ama 6 haftadan sonrasında sanıyorum hissetmedim,korkutmasin seni ama çokta dinlenmeye çalış
Koltukla bütünleştim bebeğim, yer ettim vallahi kalkmıyorum zaten yarım saat dolansam hemen bacağım ağrıyor Sigarayı da bıraktım heyecanımı fındık yiyerek bastırmaya çalışıyorum

Fındık guzeldir,bir de cevizle kombinle ooh mis enerji yarasın minigede,depolarda yer etsin
Siz nasilsiniz bebisinle:)
Cook şükür canım,ben iyiyim,daha sabah karalar baglamistim.Yuzum minik minik lekelerle doldu gebelik yüzünden mi güneş yüzünden mi anlamadim
Neden cekiniyordun yahu ❤ iyidir is guc ugrasiyoruz canim..
Hep iyi ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…