Takipteyim seniAy kuzumm ❤❤ Hele bi de sen beni gör kalbim yerinden çıkacak yerimde duramıyorum
Kız niye bekliyonn?Şu değeri bir görsem rabbimin izniyleBu hep böyle sürecekse benim minnoş kalbim dayanmayabilir yalnız
Kıyamam ya sen merak etme artacaktirİnşallah kuzum inşallahUyuyamıyorum haftasonu olduğu halde erkenden kalkıyorum heyecandan
Umudunuzu kaybetmeyin.Hayirli haber mutlaka vaktini bekliyorBen yine hüsran 3. Deneme de fos çıktı. Sabah adet oldum
6 gibi vereyim diyom bacım tam 48 saat olsun diyeKız niye bekliyonn?
Valla oturduğum yerden duyuyorum kalbimi saat yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum.BurayaRed Phoenix 'in heyecanına eşlik eden kalp seslerini bırakıyoruz,güm güm pat güm ohoo dakkada kim bilir kaç
O ağrı ilk haftalar çok normal sanırım tatlisim,bende de bir müddet oldu.ama 6 haftadan sonrasında sanıyorum hissetmedim,korkutmasin seni ama çokta dinlenmeye çalışValla oturduğun yerden duyuyorum kalbimi saat yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum.
Şu bel-kasık-bacak ağrısı konbinasyonumda aynen duruyor
Canim buralardayim sagol hatirladigin icuun
Koltukla bütünleştim bebeğim, yer ettim vallahi kalkmıyorum zaten yarım saat dolansam hemen bacağım ağrıyorO ağrı ilk haftalar çok normal sanırım tatlisim,bende de bir müddet oldu.ama 6 haftadan sonrasında sanıyorum hissetmedim,korkutmasin seni ama çokta dinlenmeye çalış
İnşallahUmudunuzu kaybetmeyin.Hayirli haber mutlaka vaktini bekliyor
Siz nasilsiniz bebisinle:)
Hep hatırlıyorum da yazmaya çekiniyordumCanim buralardayim sagol hatirladigin icuun
Eveeet ben de görmüyorum canım seniiiCanim buralardayim sagol hatirladigin icuun
Neden cekiniyordun yahu ❤ iyidir is guc ugrasiyoruz canim..Hep hatırlıyorum da yazmaya çekiniyordumdedim nolucak yaz kizim,verdim gazı nasilsiin
Buralardayim canim iste daha cok ileri yas topigindeyimEveeet ben de görmüyorum canım seniii
Fındık guzeldir,bir de cevizle kombinle ooh mis enerjiKoltukla bütünleştim bebeğim, yer ettim vallahi kalkmıyorum zaten yarım saat dolansam hemen bacağım ağrıyor ☺ Sigarayı da bıraktım heyecanımı fındık yiyerek bastırmaya çalışıyorum
Cook şükür canım,ben iyiyim,daha sabah karalar baglamistim.Yuzum minik minik lekelerle dolduSiz nasilsiniz bebisinle:)
Hep iyi ol inşallahNeden cekiniyordun yahu ❤ iyidir is guc ugrasiyoruz canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?