- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Ben fazla tepelenmeden bişi olmuyor diye biliyorum ama hamişgiller daha iyi bilirYa kızlar bi şey sorucam af edersiniz benim adam durmuyo iki gündür zor tutuyorum, bi şey etsek sorun olur mu?
:)Kızz şimdikRed Phoenix şubat çalışanımı oluyor mart mı mart kedisi gibiiiin adamın tepeden inmedim ben
Canım siz ovu gününü bile tam değerlendirmemiştiniz dimi kedinizi kısırlaştırmıştınız diye nasip olunca böyle oluyormuş yaÇok şükür bin şükürBu sefer cidden ana ben burdayım dedi elçin
İnşallah canım hemseriimYaaa hemşerimmm benimmm cok tesekkür ederimmm sen şimdi hamiş halinle böyle içten dua ettinyaaa benimde yakındırrrr :)
Hepberaberr sevinicezzzz
Aynen kuzum çarliyi kısırlaştırmıştık o gün, gerçekten nasip adetim geçtiği halde testte çıkmadı benim ben artık yok belli kan vereyim de kafam rahatlasın hayali çizgiler aramayayım testlerde diye kan vermiştim meğersem geç gelmiş yavrumCanım siz ovu gününü bile tam değerlendirmemiştiniz dimi kedinizi kısırlaştırmıştınız diye nasip olunca böyle oluyormuş ya☺☺
Ay bi zahmet o kadar şey etmesin yaniBen fazla tepelenmeden bişi olmuyor diye biliyorum ama hamişgiller daha iyi bilir☺
Amin kuzum benim inşallahh darısı başınaRed Phoenix maşallah kuzum ne güzel artmis Rabbim sag salim devam ettirsin
Biz haftalardır yasakliyiz tatlisYa kızlar bi şey sorucam af edersiniz benim adam durmuyo iki gündür zor tutuyorum, bi şey etsek sorun olur mu?
Tesekkur ederim canim test yetismez galiba artik bu ay olmazsa diger aya daha cok test alirimMerhaba, tecrübesi olan diğer arkadaşlar belki daha iyi yorumlar ama gecikme olabilir düşükten sonra herhalde canım, istersen test alıp devam et ya da o yetişmezse gün aşırı değerlendirmeye devam da edebilirsiniz her ihtimale karşı
Ay kıyamam ya nasıl korktuysa demek :) Valla bebiş bende kahverengi leke falan yok çokta yeni anlaşılan değerlerden falan af edersin peşimden ayrılmıyor sıkıştırıyor her yerdeBiz haftalardır yasakliyiz tatlisbende kahverengi leke olunca doktor ilk 3 ayı yasakladı.ama eşim 9 ay tümden korkmuş oldu doktorun uyarısı yüzünden
Şimdi iknaya çalışıyorum,2 hafta kaldı 3 ayın bitmesine
İşte nasipte oldu mu oluyor sağlıcakla artsın değerlerin inşallah canımAynen kuzum çarliyi kısırlaştırmıştık o gün, gerçekten nasip adetim geçtiği halde testte çıkmadı benim ben artık yok belli kan vereyim de kafam rahatlasın hayali çizgiler aramayayım testlerde diye kan vermiştim meğersem geç gelmiş yavrum
Bende dün ovu denediğimde buna benzer çıktı bende de yok demekGebelik testini de yarın yapmiycam vazgeçtim epilasyon randevumu iptal ettim zaten
Akışına bırakın tatlisAy kıyamam ya nasıl korktuysa demek :) Valla bebiş bende kahverengi leke falan yok çokta yeni anlaşılan değerlerden falan af edersin peşimden ayrılmıyor sıkıştırıyor her yerdeNapim şaşırdım
Yokkk ben alınmam canım asla ondan demedimnasıl içinden geçiyorsa de tabiki ❣ bu ilaç hem yumurta kalitesini artırıyor, rahim içinde iyiymiş yani çok araştırdım ben ya bu ay olmazsa öbür ay devam ederim mutlaka 65 liraya aldım. İşte 20 gün içicem bakalım şifa olsun diyip içiyorum yeni bat 25 NİSAN ❣
Bende öyle okudum her yerde aslında ama insan kendine olunca bi tuhaf oluyor, adama da bebeği yaptıktan sonra işim bitti izlenimi vermek istemiyorumAkışına bırakın tatlisokuduğum kitapta ve bir sürü doktorların görüşlerinde gebelikte ilişki normal ve sağlıklıdır şeklinde okudum.ben ilk zaman korkudan yanasmadim,sonra da yasak oldu zaten.yanasmadigima pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?