Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım siz ovu gününü bile tam değerlendirmemiştiniz dimi kedinizi kısırlaştırmıştınız diye nasip olunca böyle oluyormuş ya☺☺
Aynen kuzum çarliyi kısırlaştırmıştık o gün, gerçekten nasip adetim geçtiği halde testte çıkmadı benim ben artık yok belli kan vereyim de kafam rahatlasın hayali çizgiler aramayayım testlerde diye kan vermiştim meğersem geç gelmiş yavrum

Ya kızlar bi şey sorucam af edersiniz benim adam durmuyo iki gündür zor tutuyorum, bi şey etsek sorun olur mu?
Biz haftalardır yasakliyiz tatlis bende kahverengi leke olunca doktor ilk 3 ayı yasakladı.ama eşim 9 ay tümden korkmuş oldu doktorun uyarısı yüzünden
Şimdi iknaya çalışıyorum,2 hafta kaldı 3 ayın bitmesine

Tesekkur ederim canim test yetismez galiba artik bu ay olmazsa diger aya daha cok test alirim
En son yaptigim test bu

Eklentiler

• 20190331_202927.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 41
Ay kıyamam ya nasıl korktuysa demek :) Valla bebiş bende kahverengi leke falan yok çokta yeni anlaşılan değerlerden falan af edersin peşimden ayrılmıyor sıkıştırıyor her yerde Napim şaşırdım

İşte nasipte oldu mu oluyor sağlıcakla artsın değerlerin inşallah canım

Ay kıyamam ya nasıl korktuysa demek :) Valla bebiş bende kahverengi leke falan yok çokta yeni anlaşılan değerlerden falan af edersin peşimden ayrılmıyor sıkıştırıyor her yerde Napim şaşırdım
Akışına bırakın tatlis okuduğum kitapta ve bir sürü doktorların görüşlerinde gebelikte ilişki normal ve sağlıklıdır şeklinde okudum.ben ilk zaman korkudan yanasmadim,sonra da yasak oldu zaten.yanasmadigima pişman oldum

Ay hadi inşallah uğurlu gelir ya senden sonrada biz kullanırız inşallah

Bende öyle okudum her yerde aslında ama insan kendine olunca bi tuhaf oluyor, adama da bebeği yaptıktan sonra işim bitti izlenimi vermek istemiyorum Valla belli zaten o bugün kafaya koymuş az dikkatli olsun madem ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…