- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Amiiin darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah, valla kimse umudunu kesmesin ben bu ay test yaptım bat 1 gün geçince yoktu sonra birden çıkıverdi G gamzeli_bebis bekliyoruz haberleriniiiYaaa başlasın şimdi tatlı heyecanlar,kesesi bebegi,boyu derkenarayı acmadik peşpeşe kalmış olduk, darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza insallahh G gamzeli_bebis senin içinde sevinecegimiz zaman da cook yakın olsuun
2 gün sonrasınada ben sıraya girem bariBence sırada gamzeli.bebiş var diye hissediyoruuummm
Ay canım benim çok güzel bir duygu gerçekten, çok çok sevindim inan, Rabbim senin güzel gönlüne göre versin hep bundan sonra da inşallahBende öyle yapayım bari salı vereyim nolur nolmaz, nasıl heyecanlıyım nasıl kalbim yerinden çıkacak durup durup sonuca bakıyorum
Yaaa hemşerimmm benimmm cok tesekkür ederimmm sen şimdi hamiş halinle böyle içten dua ettinyaaa benimde yakındırrrr :)Yaaa başlasın şimdi tatlı heyecanlar,kesesi bebegi,boyu derkenarayı acmadik peşpeşe kalmış olduk, darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza insallahh G gamzeli_bebis senin içinde sevinecegimiz zaman da cook yakın olsuun
Kız biz bile heyecanlandık benim de kalbim kığır kıpır çok mutlu oldumBende öyle yapayım bari salı vereyim nolur nolmaz, nasıl heyecanlıyım nasıl kalbim yerinden çıkacak durup durup sonuca bakıyorum
Çok şükür bin şükürYaaaa çok şükür ♥
Allahıma hamd olsunnn♥
Yaaaaa inşallahhhh bir bir hepimiz hamile kalalımmmmm :)Bence sırada gamzeli.bebiş var diye hissediyoruuummm
Dicek tabii kimin yeğeniÇok şükür bin şükürBu sefer cidden ana ben burdayım dedi elçin
Amin kuzum benim, inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin.. İsteyen bekleyen herkesin darısı başınaAy canım benim çok güzel bir duygu gerçekten, çok çok sevindim inan, Rabbim senin güzel gönlüne göre versin hep bundan sonra da inşallah
Maşallah
Salı bir daha kan vericem sonra artık doktora falan giderim herhalde napıcam onu da bilmiyorum kiDicek tabii kimin yeğeni ♥
Helal olsunnn kuzumaaa
Şimdi gelsinnn daha da heyecanlı bekleyışler
Ayyy inşallahhhhh
Kan verme olayı sana kalmıs kuzum ...Salı bir daha kan vericem sonra artık doktora falan giderim herhalde napıcam onu da bilmiyorum kiSana yetişti inan ki aralığa gelicem dedi bebe
Neeeee kaaa güzel olur
Galiba sata göre 4 hafta falan şu an di mi? Anca 10 güne falan o zaman gideyim ben ayy geçmez şimdi geçmezzKan verme olayı sana kalmıs kuzum ...
Doktor içinde dediğim gibi acele etme .
Sonra daha çok strese girersin en az 5 haftalıgı bekle keseyi gör sonra da kalp atışına çağırır
Hadi gözün aydin canımBu ay da yok derken derken nasıl çıkıverdi
AynennnnNeeeee kaaa güzel olurkızzz aynı zamanlarda doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?