Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah, valla kimse umudunu kesmesin ben bu ay test yaptım bat 1 gün geçince yoktu sonra birden çıkıverdi G gamzeli_bebis bekliyoruz haberleriniii

Bende öyle yapayım bari salı vereyim nolur nolmaz, nasıl heyecanlıyım nasıl kalbim yerinden çıkacak durup durup sonuca bakıyorum
Ay canım benim çok güzel bir duygu gerçekten, çok çok sevindim inan, Rabbim senin güzel gönlüne göre versin hep bundan sonra da inşallah

Yaaa hemşerimmm benimmm cok tesekkür ederimmm sen şimdi hamiş halinle böyle içten dua ettinyaaa benimde yakındırrrr :)
Hepberaberr sevinicezzzz

Ay canım benim çok güzel bir duygu gerçekten, çok çok sevindim inan, Rabbim senin güzel gönlüne göre versin hep bundan sonra da inşallah
Amin kuzum benim, inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin.. İsteyen bekleyen herkesin darısı başına

Dicek tabii kimin yeğeni ♥

Helal olsunnn kuzumaaa

Şimdi gelsinnn daha da heyecanlı bekleyışler
Salı bir daha kan vericem sonra artık doktora falan giderim herhalde napıcam onu da bilmiyorum ki Sana yetişti inan ki aralığa gelicem dedi bebe

Salı bir daha kan vericem sonra artık doktora falan giderim herhalde napıcam onu da bilmiyorum ki Sana yetişti inan ki aralığa gelicem dedi bebe
Kan verme olayı sana kalmıs kuzum ...

Doktor içinde dediğim gibi acele etme .
Sonra daha çok strese girersin en az 5 haftalıgı bekle keseyi gör sonra da kalp atışına çağırır

Kan verme olayı sana kalmıs kuzum ...

Doktor içinde dediğim gibi acele etme .
Sonra daha çok strese girersin en az 5 haftalıgı bekle keseyi gör sonra da kalp atışına çağırır
Galiba sata göre 4 hafta falan şu an di mi? Anca 10 güne falan o zaman gideyim ben ayy geçmez şimdi geçmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…