- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Amin kuzum inşallah, darısı başınaRed Phoenix hayirli olsun canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Tebrikler maşallah çok güzel artmışEtiketleyemediklerim varsa kusura bakmayın nolur elim ayağım titriyo
2 gün sonrasınada ben sıraya girem bari
Amin canım benim, darısı isteyen bekleyen herkesin başına tez zamanda inşallahhhOhh çok güzel canm Allah sağlıkla devam ettirsin inşAllahh çok sevindimmmm hayırlısıyla kucağınıza almak da nasip olsun inşAllahhhDarısı başımıza
Geçmez kuzum baksana bana geçiyor muGaliba sata göre 4 hafta falan şu an di mi? Anca 10 güne falan o zaman gideyim ben ayy geçmez şimdi geçmezz
Biz yaptık kuzum ama çok atraksiyonlu olmasın ve kolay pozisyonlarla ..Ya kızlar bi şey sorucam af edersiniz benim adam durmuyo iki gündür zor tutuyorum, bi şey etsek sorun olur mu?
Gün gün gebelik diye bi program indirdim kuzum ilk o vardı, sat girince 4 hafta 4 gün çıkıyorGeçmez kuzum baksana bana geçiyor mu
3 hafta geçti kaldı 12 gün
Bi hamileleik programı indir kuzum oraya yaz son regl tarihini bakalım kaç çıkcak
Bizde bugün aynı şekil atraksiyonsuz ve kolay pozisyonla geçiştirelim bari adam hep peşimdeBiz yaptık kuzum ama çok atraksiyonlu olmasın ve kolay pozisyonlarla ..
Biz hafta 1 e düşürdük ama siz doktora gidene kadar elinizden geldiğince az yapın ..
Sanırım şuan sen 4 haftalık falan çıkarsın kuzum .Gün gün gebelik diye bi program indirdim kuzum ilk o vardı, sat girince 4 hafta 4 gün çıkıyor
Yaaaaa inşallahhhh bir bir hepimiz hamile kalalımmmmm :)
Ayın 10'unda doktorcuğuma baskın yapalım akşam mademSanırım şuan sen 4 haftalık falan çıkarsın kuzum .
Sen bi 10 gün sorna gidersen Allahın izniyle hem kese hem bebeği görürsün
Amannn kuzum noldu??
Bana aniden geliyolarAmannn kuzum noldu??
Ay bizimki de yok haftaya aynen o muhabetten biz de bi tartıştık geçen gün maalesef, aynı ben de gerginim genel manada bu aralar ama geçer herhalde ne diyelimBana aniden geliyolar
En ıfak şeyde deliriyorum
Eşim şehiriçi tura gidiyor 1 hafta ya bişey olursa napcam dedim ..
elçin çok abartmıyomusun dedi ve sonuc bağırıp çığıran bir ben ve uçuşan patlamıl mısırlar
Waoww süper canım hadiii martı uğurla kapattık o zaman seninleeEtiketleyemediklerim varsa kusura bakmayın nolur elim ayağım titriyo
Bebişe zarar ama yapmasan mı kiBana aniden geliyolar
elçin çok abartmıyomusun dedi ve sonuc bağırıp çığıran bir ben ve uçuşan patlamıl mısırlar
Ahh kuzummm hep bu hormonlar işteBana aniden geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?