Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok normal ilk haftalarnuykusuzluk çok oluyor ..
ben hiç uyuyamıyordum kalkıp çamaşır katlardım gece yarısı
Şimdi gelde kaldır
2-3 haftaya buldugun yerde sızcaksın
Resmen 4-5 saatlik uykularla geziyorum zombi gibin uykum var ama yatamıyorum, heyecandan ölücem kız siz nasıl atlattınız bu evreleri

Kuzum kan testini regl günü ver bence ben ilk gebeliğimde öyle yaptım .
Regle 3 gün geçti vermiştim
Bak dünkü ve bugunki testimin kurumuş halleri ikisinin arasında fark görebiliyorum bennn ama ne biliyim yaaaa :)

Eklentiler

• AF344823-8C78-48A8-AC10-B54840F5CF85.webp
    17 KB · Görüntüleme: 50
Resmen 4-5 saatlik uykularla geziyorum zombi gibin uykum var ama yatamıyorum, heyecandan ölücem kız siz nasıl atlattınız bu evreleri
Valla şuanki halime tercih ederdim
Ben dün ölüyorum sandım
Ağzıma 1 lokma su almaadım aldığım gibi wc ye koştum + baş ağrııs
Gecede gözlerim kapalı ama bir türlü dalamadım
Çok zorlu bir geeceydı ama şükğr geçti ..
Bugunde böyle olursa kayınpederimi arıcam hastaneye götürsün serum alıcam bebeğim beselenemedi hiç

Ah kuzum benim ya ne zor geçti senin Sabret çok az kaldı 12.haftadan sonra azalarak bitecek.. Vallahi hiç çekinme ara kayınpederi götürsün, torun geliyor kolay olmayacak

İyi ki evdesin ama, ben inşallah böyle olmam valla atarlar beni işten

İnan ona şükür ediyorum
Arayım hemen götürürler öyle mırın kırın etmezler canım sadece ne bilim okdr dayandım 1.5 hafta daha dayanım serumsuz dedim ama dün ilk defa hiçbir şey diyemedim ve tam geçiyo derken geri geldi
Ay birde düşünsene 1 bebeğimin oldugunu
Sanırım dayanamazdım o zaman
2. Çocğu hiç düşünemicem ben sanırım çok zor geçti

Ah kuzuuum rabbim çocuklu hamilelere yardım etsin.. Valla seni gördükçe bana da bir korku geliyor, olsun sen 1 hafta 1.5 hafta deme git serumunu al, sana da yazık.

İki lokma yiyemiyorsun kaç haftadır perişan oldun. Allah razı olsun kayınpederinden hiç bekleme kuzum söyle götürsünler rahatlarsın hem

Şuan kahvaltımı yaptım kuzum eğer dün ki gibi sürekli çıkartırsam arıcam .
Bakalım gözlemliyorum kendımı:)

Sen bana bakma kuzum benım bünyem çok hassas maalesef :/
Diş fırçalarken kusan insanım ben

Ay benim de midem çok hassastır, çok korkuyorum inşallah gebelik etkilemez benim patronlar kapının önüne koyuverir

Bize haber ver durumları

Ay benim de midem çok hassastır, çok korkuyorum inşallah gebelik etkilemez benim patronlar kapının önüne koyuverir

Bize haber ver durumları
Koymazlar canım o kdr vicdansız değillerdir ..
benım annem ablamların bu kadar ağır geçmemiş bana bakıp bakıp Alllaaaa Allaaaa sen kime çektin diyolar

Artık beni çöpten mi buldukt ne şüpheleniyorum mügeye çıkıcam anamı arıyorum diye

Kızlar bir şey sorucam 1500-2000 arası vajinalde görüyoruz sanırım bebeği 5000 civarı karında. Kalp atışlarını hangi değer aralığında duyuyoruz?
Değer olarak pek bilemiyorum ben canım, 500’lerde çıkmıştı en son, birdaha ölçtürmemiştim çünkü, ama 6+5’teki muayenede kalp atışını görmüştü doktor, dinletmemişti zararlı olabilir diye erken dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…