Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaşanılan zorluklar unutuluyor bebeğin unutturacak sana ben de diyordum ikinci düşünemem, hatta doğumumdan sonra hamile bayan görsem üzülürdüm Allah kurtarsın diye dua ederdim bir daha istemem derdim amaaaa ikinciyi istiyorum şuan

Bizimkilere hiç güvenmiyorum valla hadi gitte diyebilirler
Hahahaha Benim kızım şahsına münhasır belirtilerle geliyor de en çok kusan kimse anam odur de buluruz

Doğrudur canım şuan düşüncelerimbu
Bı bakıyomysunuz doğuruyomusum 3 ay sonra yıne gebe kalıyomusum

Çok geçmiş olsun canım

Cuma kan vericem bende bebeğim pazar 60,58di cumaya baya yükselmiş olur herhalde. Kalbini bi duysam rahatlayacağım hep diken üstündeyim

Ondan ben dr çok korkuyodum yaa işteyken nasıl dayanırım bulantılara vs. diye, bi de migren var bende, ama korktuğum gibi olmadı çok şükür canım, bulantı az oldu, baş ağrısı iki haftadır fenaydı ama o da azaldı bu hafta şükürler olsun, inşallah senin de olmaz, vitamin almanın faydası var bence, b12, c vs. bir de omega 3 içeren bir tane en başından beri alıyorum ben, annende olmuş mu bir de, genetik de olabiliyor galiba

Annemin gebeliğini hiç bilmiyorum kuzum, kalp atışını duymadan büyüklere haberi de vermedik soramıyorum anlar diye. Ah o migren belası bende de var, bir de mide çıkarsa kombo olur Doktora gidince vitamin yazdırayım kendime bari

Off migren en buyuk bela sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…