yaşanılan zorluklar unutuluyor bebeğin unutturacak sana ben de diyordum ikinci düşünemem, hatta doğumumdan sonra hamile bayan görsem üzülürdüm Allah kurtarsın diye dua ederdim bir daha istemem derdim amaaaa ikinciyi istiyorum şuanİnan ona şükür ediyorum
Arayım hemen götürürler öyle mırın kırın etmezler canım sadece ne bilim okdr dayandım 1.5 hafta daha dayanım serumsuz dedim ama dün ilk defa hiçbir şey diyemedim ve tam geçiyo derken geri geldi
Ay birde düşünsene 1 bebeğimin oldugunu
Sanırım dayanamazdım o zaman
2. Çocğu hiç düşünemicem ben sanırım çok zor geçti
Bizimkilere hiç güvenmiyorum valla hadi gitte diyebilirlerKoymazlar canım o kdr vicdansız değillerdir ..
benım annem ablamların bu kadar ağır geçmemiş bana bakıp bakıp Alllaaaa Allaaaa sen kime çektin diyolar
Artık beni çöpten mi buldukt ne şüpheleniyorummügeye çıkıcam anamı arıyorum diye
Doğrudur canım şuan düşüncelerimbuyaşanılan zorluklar unutuluyor bebeğin unutturacak sana ben de diyordum ikinci düşünemem, hatta doğumumdan sonra hamile bayan görsem üzülürdüm Allah kurtarsın diye dua ederdim bir daha istemem derdim amaaaa ikinciyi istiyorum şuan
Çok geçmiş olsun canımValla şuanki halime tercih ederdim
Ben dün ölüyorum sandım
Ağzıma 1 lokma su almaadım aldığım gibi wc ye koştum + baş ağrııs
Gecede gözlerim kapalı ama bir türlü dalamadım
Çok zorlu bir geeceydı ama şükğr geçti ..
Bugunde böyle olursa kayınpederimi arıcam hastaneye götürsün serum alıcambebeğim beselenemedi hiç
Cuma kan vericem bende bebeğim pazar 60,58di cumaya baya yükselmiş olur herhalde. Kalbini bi duysam rahatlayacağım hep diken üstündeyimDeğer olarak pek bilemiyorum ben canım, 500’lerde çıkmıştı en son, birdaha ölçtürmemiştim çünkü, ama 6+5’teki muayenede kalp atışını görmüştü doktor, dinletmemişti zararlı olabilir diye erken dönemde.
olurmu olurDoğrudur canım şuan düşüncelerimbu
Bı bakıyomysunuz doğuruyomusum 3 ay sonra yıne gebe kalıyomusum
Bizimkilere hiç güvenmiyorum valla hadi gitte diyebilirler
HahahahaBenim kızım şahsına münhasır belirtilerle geliyor de en çok kusan kimse anam odur de buluruz
Hee heee kalbı duyunca rahatlıcan bekleeeCuma kan vericem bende bebeğim pazar 60,58di cumaya baya yükselmiş olur herhalde. Kalbini bi duysam rahatlayacağım hep diken üstündeyim
Kaç günde bir regl oluyodun canım ?Bugunki testim de böyle kızlar 12.günümm
Şimdilik öyle sanıyom bana he deyinHee heee kalbı duyunca rahatlıcan bekleee
28 gün oluyor ortalamaKaç günde bir regl oluyodun canım ?
Ondan ben dr çok korkuyodum yaa işteyken nasıl dayanırım bulantılara vs. diye, bi de migren var bende, ama korktuğum gibi olmadı çok şükür canım, bulantı az oldu, baş ağrısı iki haftadır fenaydı ama o da azaldı bu hafta şükürler olsun, inşallah senin de olmaz, vitamin almanın faydası var bence, b12, c vs. bir de omega 3 içeren bir tane en başından beri alıyorum ben, annende olmuş mu bir de, genetik de olabiliyor galibaAh kuzum benim ya ne zor geçti seninSabret çok az kaldı 12.haftadan sonra azalarak bitecek.. Vallahi hiç çekinme ara kayınpederi götürsün, torun geliyor kolay olmayacak
İyi ki evdesin ama, ben inşallah böyle olmam valla atarlar beni işten
Annemin gebeliğini hiç bilmiyorum kuzum, kalp atışını duymadan büyüklere haberi de vermedik soramıyorum anlar diye. Ah o migren belası bende de var, bir de mide çıkarsa kombo olurOndan ben dr çok korkuyodum yaa işteyken nasıl dayanırım bulantılara vs. diye, bi de migren var bende, ama korktuğum gibi olmadı çok şükür canım, bulantı az oldu, baş ağrısı iki haftadır fenaydı ama o da azaldı bu hafta şükürler olsun, inşallah senin de olmaz, vitamin almanın faydası var bence, b12, c vs. bir de omega 3 içeren bir tane en başından beri alıyorum ben, annende olmuş mu bir de, genetik de olabiliyor galiba
13-15 arası olması lazım o halde pik te yakın gibi duyuyor koyulaşma başlamıs canım28 gün oluyor ortalama
Off migren en buyuk bela sanirimOndan ben dr çok korkuyodum yaa işteyken nasıl dayanırım bulantılara vs. diye, bi de migren var bende, ama korktuğum gibi olmadı çok şükür canım, bulantı az oldu, baş ağrısı iki haftadır fenaydı ama o da azaldı bu hafta şükürler olsun, inşallah senin de olmaz, vitamin almanın faydası var bence, b12, c vs. bir de omega 3 içeren bir tane en başından beri alıyorum ben, annende olmuş mu bir de, genetik de olabiliyor galiba
İ şallah piki görürüm zaten yapınca beklemeden bu hali aldı13-15 arası olması lazım o halde pik te yakın gibi duyuyor koyulaşma başlamıs canım
Canııııımmm, elim ayağım titriyordu valla yazmıştım sonradan da unuttuklarım vardır kusura bakmayın diyebeni unutmuşsun ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?